Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρα μετα την αναβάθμιση του υπολογιστη (i5-2300 2Gen, 8 giga 1333 MHz modo της Gigabyte και HDD Western Digital Caviar 1.5 T Black Sata III και την αγορα Dell U2412M) την τοποθέτηση καρτας γραφικων για να ολοκληρωσω σωστα την αναβάθμιση.

Όπως ξέρετε λεφτά δεν υπάρχουν αλλά είναι κρίμα να υστερεί μόνο εκεί το ο υπολογιστής και σίγουρα με την τοποθέτηση της θα την εκμεταλλευτώ σε κάποια games.

Δεν θέλω extreme επιδώσεις (μακαρι να μπορουσα) απλα να μπορώ να παίζω αξιοπρεπώς τα νεα games γιατι με την ONBOARD που εχει τωρα ουτε 3ετιας games δεν παίζει. Ααα σημαντικό να εχει displayport για να την συνδεσω με την DELL για να μου μείνει το DVI για το PS3

Το πλαφον είναι γύρο στα 100 ευρώ + -

Μόνο που έχω και ένα θέμα το το τροφοδοτικο είναι της HEC 480 W απο το 2006

Θα χρειαστώ νέο..?

Δημοσ.

display port σε τόσο χαμηλό κόστος δύσκολα θα βρείς, ή θα είναι σε κάποια κάρτα που είναι μόνο για media playing.

Ψάξε τις 6770 ώς τα 110 ευρώ για display port, ίσως κάποια έχει.. Αλλιώς δες λίγο πιο πάνω σε 6850 που μπορεί να έχει display port.

Πάντως σε δύναμη ώς τα 100 ευρώ δεν υπάρχει κάτι που να πλησιάζει την 6770. Η 550ti που είναι αντίστοιχη κοστίζει όσο μια 6850, η οποία την εξαφανίζει...

δεν έχει άλλες εισόδους? vga , DVI? εγώ με dvi πολλές φορές έχω καλύτερη ποιότητα από hdmi (ανάλογα την τηλεόραση)

αν το τροφοδοτικό βγάζει όσο λέει τότε δεν έχεις πρόβλημα, βέβαια από το 2006 θα έχει κάποια πτώση αλλά γενικά η 6770 δεν ζητάει πολύ ρεύμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει παλιά και καινούρια!

Αυτή θα πάρεις http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26288&cat=5 γιατί έχει 1 gb και όχι 512 (λίγα για 1080p)

Άσε που έχει και 10% πιο γρήγορο πυρήνα!!!

Για την ανάλυση της DELL 1900*1200 ειναι ενταξει λες..? και απο το συκεκριμένο κατάστημα...?

Υ.Γ. Το τροφοδοτικο πανω γραφει ACE 480 PB

Επεξ/σία από vkarfis
Δημοσ.

Για πλάκα την έχει την κάρτα το τροφοδοτικό σου 384Watt combined 12V βγάζει, άσε που η 6770 ~100Watt full load καίει. Οι 5770/6770 κάνουν και σχετικά καλό OC ~900 MHz Core σίγουρα. Εγω την έχω 1000/1300 core/mem είναι η 5770 sapphire με DP/HDMI/DVI.

Δημοσ.

Και γιατι οχι αυτην που εχει και καλυτερο συστημα ψυξης?ειναι και 2 euros ποιο φθηνη :P

Απο το site της εταιριας Link λεει τα accessories που εχει μεσα 1 x HDMI to DVI adaptor

1 x Power cable

Δημοσ.

MW3 + DIRT 3 ανετα.

στο bF 3 θα έχεις κάποια high και κάποια medium.

αυτή με τα 775 mghz είναι σαφώς η καλύτερη λύση.

Τώρα αν τα 40 παραπάνω δεν είναι πρόβλημα η 6850 θα έχει περίπου 50% πάνω επιδώσεις.

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=6850

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι αν παω στην 6850 ειμαι και για νεο τροφοδοτικο ενω με την 6770 ειμαι οκ με το HEC 480 w

Ελπιζω μονο να μην με προδωσει συντομα...

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι αν παω στην 6850 ειμαι και για νεο τροφοδοτικο ενω με την 6770 ειμαι οκ με το HEC 480 w

Ελπιζω μονο να μην με προδωσει συντομα...

Το τροφοδοτικό σου άνετα την έχει την HD6850, 125W TDP είναι αυτή. Πιο καλά να πάρεις HD6850.+40€ για ~25% παραπάνω επιδόσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...