Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λογω του οτι εχω κινητο wind μου κανανε μια πολυ καλη προσφορα και το σκεφτομαι να κανω την αλλαγη

αξιζει η wind στην Μυτιληνη; ,μιλαω για internet και σταθερο

Δημοσ.

Αυτο που που μπορώ να σου πω ειναι οτι δεν εμπιστέυομαι τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για internet + του οτι αν λειτουργεί η σύνδεση σου χωρίς προβλήματα τώρα δεν θα το ρισκάριζα να παω αλλού.

Αν πάλι ειναι τοσο καλή η προσφορά που σου κάνουν μπορείς να τολμήσεις την μετάβαση σε WIND

Δημοσ.

Ειδικά για Μυτιλήνη δε μπορώ να σου πω. Έτσι για την κουβέντα όμως - και με γνώση του ότι από περιοχή σε περιοχή τα πράγματα είναι διαφορετικά - να σου πω ότι, από την ώρα που οι δικοί μου στην Αθήνα (Κολωνός) άλλαξαν από HOL σε WIND, το έχουν μετανοιώσει πικρά.

Η χρήση που κάνουν αφορά αποκλειστικά το skype, προκειμένου να μιλάμε μεταξύ μας, μια και ζω εκτός Ελλάδος.

Ενώ εγώ, από 'δω που βρίσκομαι, μιλώ μέσω skype σε σταθερή βάση με καμιά εικοσαριά ανθρώπους στην Ελλάδα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, όποτε επιχειρώ να μιλήσω με το πατρικό μου, από τότε που άλλαξαν πάροχο, βλαστημάω! Όσο ήταν στη HOL, δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Σκέψου δε ότι εγώ ο φτωχός, παλεύω με μια ταπεινότατη 3άρα σύνδεση, ενώ εκείνοι έχουν 24άρα...

btw, έχεις κάποιο πρόβλημα με τη HOL και σκέφτεσαι ν' αλλάξεις, ή απλά έχουν κάποια συμφέρουσα οικονομική προσφορά στη WIND; Αν είναι το δεύτερο, μην αλλάξεις. Πάρε τηλέφωνο τη HOL και πες τους ότι θέλεις να αλλάξεις πάροχο, λόγω πιο συμφέρουσας προσφοράς. Κατά 99,99% θα σου κάνουν την ίδια προσφορά - ή και καλύτερη - προκειμένου να μη χάσουν πελάτη (συνέβη σε δύο φίλους μου στην Αθήνα, οπότε σου το λέω υπεύθυνα, εκτός κι αν έχουν αλλάξει πολιτική πλέον, πράγμα το οποίο θεωρώ μάλλον απίθανο...)

Δημοσ.

σαν ταχυτητα συγχρονισμου λογικα θα εχεις το ιδιο αφου τον ιδιο χαλκο θα παρεις.σαν ποιοτητα υπηρεσιας.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...