Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλώς όρισες στο φόρουμ :)

To πρέπει είναι ανάλογο του αν θες να πληρώνεις με αυτή την κάρτα.

Υποθέτω ότι θες οπότε ναι. Θα την προσθέσεις στον λογαριασμό σου, από το Paypal Θα γίνει μια χρέωση 1.5ευρώ, και από την τράπεζα παίρνοντας μία αναλυτική κίνηση του λογαριασμού της κάρτας, θα δεις ότι δίπλα στην χρέωση αναγράφεται ένας κωδικός. Οπότε ξαναμπαίνεις στον λογαριασμό σου στο paypal και με τον κωδικό αυτό απλά κάνεις ένα confirm. Πλέον είναι όλα έτοιμα για να ξοδευτείς :)

edit: Εννοείται ότι το paypal σου επιστρέφει το 1.5ευρώ :-D

Δημοσ.

Καλώς όρισες στο φόρουμ :)

To πρέπει είναι ανάλογο του αν θες να πληρώνεις με αυτή την κάρτα.

Υποθέτω ότι θες οπότε ναι. Θα την προσθέσεις στον λογαριασμό σου, από το Paypal Θα γίνει μια χρέωση 1.5ευρώ, και από την τράπεζα παίρνοντας μία αναλυτική κίνηση του λογαριασμού της κάρτας, θα δεις ότι δίπλα στην χρέωση αναγράφεται ένας κωδικός. Οπότε ξαναμπαίνεις στον λογαριασμό σου στο paypal και με τον κωδικό αυτό απλά κάνεις ένα confirm. Πλέον είναι όλα έτοιμα για να ξοδευτείς :)

edit: Εννοείται ότι το paypal σου επιστρέφει το 1.5ευρώ :-D

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.Το θέμα είναι πως τα έχω κάνει όλα αυτά,έχω παραγγείλει και κάτι παπούτσια από μία ιστοσελίδα αλλά οι πωλητές μου έστειλαν μήνυμα πως η συναλλαγή απορρίφθηκε από την τράπεζα...Αναρωτιέμαι μήπως έγινε αυτό λόγω του γεγονότος ότι έβαλα άλλο όνομα στο Paypal και όχι αυτό του κατόχου της προπληρωμένης κάρτας.

Δημοσ.

χμμμμμμμ maybe δε το έχω δοκιμάσει για να ξέρω ακριβώς.

Μάλλον θα περιμένεις άλλο άτομο να σου απαντήσει. :)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.Το θέμα είναι πως τα έχω κάνει όλα αυτά,έχω παραγγείλει και κάτι παπούτσια από μία ιστοσελίδα αλλά οι πωλητές μου έστειλαν μήνυμα πως η συναλλαγή απορρίφθηκε από την τράπεζα...Αναρωτιέμαι μήπως έγινε αυτό λόγω του γεγονότος ότι έβαλα άλλο όνομα στο Paypal και όχι αυτό του κατόχου της προπληρωμένης κάρτας.

Χμμμμμ..Η κάρτα είναι στο δικό σου όνομα ή οχι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...