leftys Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Πιστευω οτι και αλλοι θα εχουν το ιδιο θεμα, πολλες φορες εχω το tablet και τη φωτογραφικη μηχανη και θελω να ξεφορτωσω τις φωτογραφιες για να τις δω στο tablet χωρις να εχω προσβαση σε υπολογιστη. το θεμα ειναι οτι οσα tablet εχω δει δεν συνδεονται με αλλες συσκευες π.χ. samsung galaxy tab, ipad 1 και 2. Υπαρχει καποιο που να το κανει? φανταζομαι οτι χρειαζεται και αντιστοιχο καλωδιο (mini usb σε mini usb) αλλα κατι τετοιο πιστευω οτι μπορει να βρεθει στο ebay. Τι πρεπει να λεει στα τεχνικα του χαρακτηριστικα για να καταλαβω οτι υποστηριζει αυτη τη λειτουργια? ευχαριστω
SisC Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Θεωρητικά οποιοδήποτε tablet με full usb θα μπορούσε να τροφοδοτήσει αρχικά με το ρεύμα που χρειάζεται μία φωτογραφική μηχανή για να ενεργοποιηθεί. Το θέμα είναι αν το android του tablet θα αναγνώριζε την φωτογραφική μηχανή. Αυτό που κάνω και έχω προτείνει σε άλλο thread, είναι η χρησιμοποίηση του ανάλογου usb reader ανάλογα με την κάρτα μνήμης που έχει η φωτογραφική μηχανή, το οποίο συνδέω στο tablet για να δω ή να μεταφέρω τις φωτογραφίες που θέλω.
leftys Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 μπορεις να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες? π.χ. μια τετοια συσκευη που εχω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580046 θα συνδεθει με ενα tablet που εχει full usb? Σιγουρα θα χρειαστει και καλωδιο αντιστοιχο, ετσι δεν ειναι? Καμια προταση για φθηνο (εστω και κινεζικο αλλα αξιοπιστο) tablet που να εχει full usb?
SisC Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 μπορεις να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες? π.χ. μια τετοια συσκευη που εχω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580046 θα συνδεθει με ενα tablet που εχει full usb? Σιγουρα θα χρειαστει και καλωδιο αντιστοιχο, ετσι δεν ειναι? Καμια προταση για φθηνο (εστω και κινεζικο αλλα αξιοπιστο) tablet που να εχει full usb? Η λογική λέει ότι θα συνδεθεί, αλλά πάλι η λογική πάει περίπατο πολλές φορές ειδικά σε θέματα τεχνολογίας. 3 tablets που έχουν full usb είναι τα Aishuo A7+, Qincai E10 και Witstech A91. Αν είναι φθηνά ή όχι εσύ το ξέρεις καλύτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα