runner1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είναι παραμύθι, είναι η πραγματικότητα. Η αγορά λέει πως ένα μεταχειρισμένο iPhone 4S πωλείται ακριβότερα από ένα Galaxy S2, η αγορά λέει πως τα νεόδμητα στη Γλυφάδα κοστίζουν τα διπλά από τα αντίστοιχα στο Αιγάλεω, είτε μας αρέσει είτε όχι. Άρα μπορείς να το πάρεις και όταν το βαρεθείς ή δεν το γουστάρεις πια, να το δώσεις έναντι ενός σεβαστού ποσού με μικρές απώλειες, κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση του Galaxy S2 (αν και ειδικά για το S2, υπήρξε μια περιστασιακή αυξημένη ζήτηση, κυρίως μετά την ανακοίνωση του 4S, μόνο που σε λίγους μήνες το 4S θα πωλείται στα 500, το 4 στα 380 και το S2 ούτε 250). Σε ότι αφορά στα περί "προβάτων", πρόβατο για σένα είναι κάποιος που αγοράζει ακριβότερα μια συσκευή με μικρότερη "ιπποδύναμη" ενώ με λιγότερα χρήματα θα μπορούσε να αποκτήσει κάτι πιο δυνατό, για άλλους πρόβατο είναι εκείνος που αγοράζει μια συσκευή που το πίσω καπάκι παίζει μετά το πρώτο 10ήμερο χρήσης, πρόβατο είναι εκείνος που εμπιστεύεται μια εταιρεία και τις εφαρμογές που προσφέρει στο επίσημο market της, για να έρθει (η ίδια εταιρεία) μετά από μήνες και να τις αφαιρέσει επειδή ανακάλυψε ότι περιέχουν malware. -Όπως ξαναείπα....την αγορά την διαμορφώνουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ!Αυτό είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ για τα ΠΑΝΤΑ!Αν δεν υπήρχε αυτή η "προβατοποίηση" η ίδια η εταιρεία θα κατέβαζε πολύ πιο εύκολα τις τιμές της!Και αν διάβαζες καλύτερα τα post μου θα καταλάβαινες για το ποια είναι τα "πρόβατα" που κράζω!Δεν μιλάω για το συνειδητοποιημένο 10% χρηστών Iphone αλλά για το υπόλοιπο 90% που δεν ξέρει τι του γίνεται! -Όσον αφορά αυτά που έλεγα για σεβασμό προς τους πελάτες....κάτσε υπολόγισε πόσο κόστιζε η κατασκευή ενός μοντέλου Iphone (πχ 3GS) όταν βγήκε (200$ στα οποία μέσα βέβαια βάζεις και άλλα πράγματα για να διαμορφώσεις την τελική τιμή,άλλο που η Apple το παρακάνει και πολλοί "τσιμπάνε") και πόσο κοστίζει ΤΩΡΑ μετά από 2 χρόνια....!Ενημερωτικά σίγουρα τα μισά και λιγότερο!Αλλά το κέρδος παραμένει περίπου στα ίδια επίπεδα.....!Από την μύγα ξύγκι!! -Το θέμα με τις επιδοτήσεις που αναφέρει ο kage δεν είναι καινούριο και έχει απόλυτο δίκιο!Εδώ και χρόνια το λέμε ότι είναι ΜΙΑ από τις ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ μάρκετινγκ της εταιρείας! ΥΓ:Άλλο ένα παράδειγμα σεβασμού =>1 χρόνος εγγύηση...!Αυτό θα σημαίνει ότι η ίδια η εταιρεία έχει ΑΠΟΛΥΤΗ εμπιστοσύνη στα προϊόντα της!
ektor7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 true Όχι μόνο η apple! Εγώ πήρα στη κοπέλα μου πέρσι τον Οκτώβρης το HTC hd2 από 500ευρο,στα 300!!!, με 24μήνη σύνδεση κ με πάγιο 8ευρο μήνα και 2000λεπτα δωρεάν ομιλίας(μεσα και σταθερά στο εξωτερικό)!
alexzzz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ανεπίσημα είχα διαβάσει και για 64gb εδώ πχ
oldnew Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μια απορια το Galaxy S2 εχει internal 16gb παιρνει ομως k sd card...μεχρι ομως ποσα gb μπορεις να βαλεις στην SD card 32 ή 16gb??? Αν προσεχές, παραπάνω γραφω ότι εχω το ubuntu στην 32αρα sd που εχω παρει. Αυτό είναι και το maximun κανονικά. Δεν αποκλείεται να παρει και 64αρα όμως. Στα android πολλά πράγματά αλλάζουν με ένα νεο software. Τα 32+16 είναι πολλά παντως. Και αυτό αφιερωμένο εξαιρετικά στο billdano Βαλε ilauncher μπας και εκτιμήσεις το sgs2 σου.. :) (Θα δεις και ποσο smooth γίνεται όταν έχεις μονο στατικά εικονίδια, ακόμα και χωρίς ics ).
kirileman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Είχαμε Smartscreen, Inteliscreen και άλλα πολλά αγορασμένα, το ίδιο smooth ήταν. Τον πατέρα του και τη μάνα του, που λέει και η διαφήμιση, να του βάλεις πάνω, δε μασάει μία.
sokinsohim Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδια τωρα το Galaxy s 2 16gb κανει 440E+60E=500E με 48GB μνημη εναντι του iphone 4 32gb 600E με μονο 32GB μνημη ασε το 4S που παει στον θεο με 780Ευρω... Απλα δεν υπαρχει συγκριση σε value for money το galaxy προσφέρει παρα πολλα για αυτα που ζηταει(κ η αποδειξη ειναι οι τεραστιες πωλησεις του)....
Daliar Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Αν προσεχές, παραπάνω γραφω ότι εχω το ubuntu στην 32αρα sd που εχω παρει. Αυτό είναι και το maximun κανονικά. Δεν αποκλείεται να παρει και 64αρα όμως. Στα android πολλά πράγματά αλλάζουν με ένα νεο software. Τα 32+16 είναι πολλά παντως. Και αυτό αφιερωμένο εξαιρετικά στο billdano Βαλε ilauncher μπας και εκτιμήσεις το sgs2 σου.. :) (Θα δεις και ποσο smooth γίνεται όταν έχεις μονο στατικά εικονίδια, ακόμα και χωρίς ics ). Χαχαχα το εβαλα στο sgs2... Καλοοοοοοο.... Καλημερα στην παρεα!!!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Αν προσεχές, παραπάνω γραφω ότι εχω το ubuntu στην 32αρα sd που εχω παρει. Αυτό είναι και το maximun κανονικά. Δεν αποκλείεται να παρει και 64αρα όμως. Στα android πολλά πράγματά αλλάζουν με ένα νεο software. Τα 32+16 είναι πολλά παντως. Και αυτό αφιερωμένο εξαιρετικά στο billdano Βαλε ilauncher μπας και εκτιμήσεις το sgs2 σου.. :) (Θα δεις και ποσο smooth γίνεται όταν έχεις μονο στατικά εικονίδια, ακόμα και χωρίς ics ). Δεν βλέπω το λόγο να πάρω μια συσκευή non apple και να προσπαθώ να την κάνω να μοιάζει με ...iphone! Αυτό μάλλον σημαίνει πως η apple ακόμη και στο σχεδιασμό των εικονιδιων έκανε πολύ καλή δουλειά! Ή οτι εσύ κατά βάθος έχεις κρυφούς πόθους. Μιας και το έθεσες όμως να αναφέρω πως το launcher κλπ μου άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις ως προς τη σταθερότητά του.
alexzzz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Εδώ θέλουν να ξεφύγουν οι iphone users από αυτά τα εικονίδια που είναι χρόνια εκεί και εσείς τα βάζετε επίτηδες;
kirileman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Τι διάολο; Έβρεξε χθες moderationιλίκια; Ο ilauncher στην 4.3 οθόνη και με αυτό το dpi πρέπει να είναι φρίκη! Έχεις και μπόλικο κενό χώρο γύρω από τα εικονίδια να αγναντεύεις το wallpaper.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Τι διάολο; Έβρεξε χθες moderationιλίκια; Ο ilauncher στην 4.3 οθόνη και με αυτό το dpi πρέπει να είναι φρίκη! Έχεις και μπόλικο κενό χώρο γύρω από τα εικονίδια να αγναντεύεις το wallpaper. Επίσης πόσα εικονίδια έχει στα Apps? Πόση ώρα κάνει να πάει από τη μια άκρη στην άλλη? Folders δεν έχει?
oldnew Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ο ilauncher είναι κάτι σαν betta.Τώρα εξελίσσεται. Στην επομένη εκδοσή θα βαλουν φακέλους.Δε χανω τίποτα με το να υπάρχει. Εχω 3-4 launcher. Για πλάκα το έβαλα. Αμα ήθελα να κάνω εντελώς ολόιδιο με iphone το sgs2, μπορω, χρησιμοποιωντας κάποια αλλο launcher και τα κατάλληλα θέματα, καθώς και μερικά mod ,απο xda. Το iphone το ειχα κάπως σαν android. Με το dpi που εχω, όντως δε μοιάζει και πολυ σε iphone. Επίσης παρόλο που το smoothnes, αγγίζει το 100%, δεν είναι σαν το iphone. Κάτι λείπει. Τα direct draw, και η επιτάχυνσή, hardware acceleration, της κάρτας γραφικών κάνουν τη διαφορά. Το εχω δει και αλλου το ιδιο εργο. Θέλω να δω το ics, σε τι ποσοστό θα βελτιωσει τα πράγματά. Το θετικό είναι ότι ολες οι σημαντικές εφαρμογές το υποστηρίζουν. Ηδη πχ dolphin browser υποστηρίζει hardware acceleration του ics, πριν ακόμα βγει. Ηδη βγήκε η 1η custom ics για sgs2, που λίγο απέχει απο το να είναι πληρως λειτουργικη. Σε 1 μηνά το αργότερο θα υπάρχει. Edit: billdano , πολους φακέλους έχεις ρε... Αυτά παθαίνεις όταν η apple έχει προαποφασίσει ότι δεν μπορείς να βαλεις πανω απο 12 εφαρμογές σε κάθε φάκελο, γιατί... τοσες σου χρειάζονται.
panospc Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δοκιμάστε τον Espier Launcher αν θέλετε την εμφάνιση του iOS στο Android
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα