Daliar Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Καλημερα στην παρεα του insomnia.gr Πριν κανα 2 χρονια ειχα το HTC DESIRE και ημουν πολυ ευχαριστημενος. Βγηκε το Iphone 4 και μου γυαλιζε καθε μερα ωσπου εκανα ανανεωση και το πηρα και τωρα το αλλαξα με το iphone 4s και η αληθεια ειναι οτι κολλας λιγο. Ειναι λιγο πιο γρηγορο αλλα οκ, δεν υπαρχουν τρελες διαφορες κατα την γνωμη μου. Σκεφτομαι αρκετα το Galaxy S II γιατι διαβαζω καλα σχολια και νομιζω οτι εχεις μεγαλυτερη ευελιξια μεσω android αν και ισως καποιες εφαρμογες υπαρχουν μονο σε appstore. θα με ενδιεφερε η γνωμη σας. Ευχαριστω!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 γιατί όχι vs Galaxy Nexus?
Daliar Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Ξεφευγουμε αρκετα σε μεγεθος γιατι και το gs2 με δυσκολια παω σε τοσο μεγαλο, απλα λενε οτι ειναι ισως καλυτερο απο iphone
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Καλημερα στην παρεα του insomnia.gr Πριν κανα 2 χρονια ειχα το HTC DESIRE και ημουν πολυ ευχαριστημενος. Βγηκε το Iphone 4 και μου γυαλιζε καθε μερα ωσπου εκανα ανανεωση και το πηρα και τωρα το αλλαξα με το iphone 4s και η αληθεια ειναι οτι κολλας λιγο. Ειναι λιγο πιο γρηγορο αλλα οκ, δεν υπαρχουν τρελες διαφορες κατα την γνωμη μου. Σκεφτομαι αρκετα το Galaxy S II γιατι διαβαζω καλα σχολια και νομιζω οτι εχεις μεγαλυτερη ευελιξια μεσω android αν και ισως καποιες εφαρμογες υπαρχουν μονο σε appstore. θα με ενδιεφερε η γνωμη σας. Ευχαριστω! Μεγάλη κουβέντα άνοιξες, οπότε θα πω μερικά βασικά μιας και τα έχω και τα 2 (πριν αρχίσουν τα ξεμαλλιάσματα): - Θέλεις καλή ποιότητα κατασκευής, βολικό μέγεθος στο χέρι, τεράστια βιβλιοθήκη με apps, την καλύτερη ηχητική ποιότητα στην αναπαραγωγή μουσικής, τις ευκολίες ενός ipod, την καλύτερη κάμερα σε κινητό τηλέφωνο, την πιο clear στο μάτι οθόνη, υπηρεσίες Cloud, κρατάς το 4S. - Θέλεις τεράστια οθόνη με super contrast και πραγματικό μαύρο, λειτουργικό που του αλλάζεις τα φώτα (με ο,τι κόστος συνεπάγεται), αξιοπρεπή κάμερα, πας στο S2. Με λίγα λόγια, προσωπικά θεωρώ πως το μοναδικό πλεονέκτημα του S2 είναι η οθόνη του αλλά και πάλι μόνο για όσους θεωρούν πως μόνο το ...μέγεθος μετράει. Στο χέρι δεν είναι πολύ βολικό είδικά όταν είσαι στο δρόμο και προσπαθείς να το χειριστείς με το ένα χέρι. Λίγο το μέγεθος, λίγο το μικρό βάρος σε συνδυασμό με το πολύ λεπτό πάχος, δεν θέλει και πολύ να το χάσεις κάπου στο πεζοδρόμιο. Επίσης για να το αξιοποιήσεις πλήρως πρέπει να το πειράξεις και να βάλεις κάποια custom rom γιατί με την stock δεν είναι όλα ρόδινα. Τέλος η συσκευή ζεσταίνεται πολύ και η μπαταρία λειτουργεί περίεργα αναλόγως με το τι εφαρμογές χρησιμοποιείς (flash κλπ). Για το android γενικώς δεν θα πω πολλά μιας και είναι θέμα προσωπικού γούστου. Κρατάω το συστημα των ειδοποιήσεων στα συν του αλλά όλα τα άλλα μου φάινονται λίγο "φτωχά" στην εμφάνιση (απο το desktop μέχρι και τον σχεδιασμό των περισσότερων εφαρμογών) Στα αρνητικά του 4S βάζω την αστάθεια της μπαταρίας που εμφανίζεται που και που σε τυχαίες χρονικές στιγμές (και ελπίζω να διορθωθεί), το σύστημα των ειδοποιήσεων που αν και δανείστηκε πολλά στοιχεία από το android στην τελευταία έκδοση, δεν κατάφερε ακόμη να γίνει 100% χρηστικό, καθώς και τη χρήση του itunes σε περιβάλλον windows που δεν είναι ο,τι καλύτερο (σε mac όλα λειτουργούν ρολόι). Έκανα πολλές προσπάθειες να μείνω στο android και στο S2, αλλά στο τέλος παντα επέστρεφα στο iphone. Φαντάζομαι πως έχει να κάνει κυρίως με την ποιότητα της μουσικής σε συνδυασμό με καλά ακουστικά, τα άπειρα apps που έχω αγοράσει όλα αυτά τα χρόνια και μου λείπουν εκτός iOS και η super camera! γιατί όχι vs Galaxy Nexus? Το Galaxy Nexus ενώ αύξησε την ανάλυση της οθόνης, έκανε ένα βήμα πίσω γυρίζοντας σε Super Amoled αντί για super Amoled plus (που έχει το S2)
Daliar Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Φιλε billdanos thanks για την τοποθετηση σου. Την ποιοτητα κατασκευης των iphones δεν την αμφισβητω καθολου απλα απο θεμα χαρακτηριστηκων εχω ακουσει τα καλυτερα για το gs2 και απο θεμα android νομιζω οτι ειναι καλυτερο, πιο ευελικτο και ας υστερει σε καποιες εφαρμογες...!
Dimitris362 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 μην ξεχνας και την διαφορα στην τιμη..
Daliar Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 μην ξεχνας και την διαφορα στην τιμη.. δηλαδη?
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Στο χέρι δεν είναι πολύ βολικό είδικά όταν είσαι στο δρόμο και προσπαθείς να το χειριστείς με το ένα χέρι. Λίγο το μέγεθος, λίγο το μικρό βάρος σε συνδυασμό με το πολύ λεπτό πάχος, δεν θέλει και πολύ να το χάσεις κάπου στο πεζοδρόμιο. Επίσης για να το αξιοποιήσεις πλήρως πρέπει να το πειράξεις και να βάλεις κάποια custom rom γιατί με την stock δεν είναι όλα ρόδινα. Τέλος η συσκευή ζεσταίνεται πολύ και η μπαταρία λειτουργεί περίεργα αναλόγως με το τι εφαρμογές χρησιμοποιείς (flash κλπ). Συμφωνω με τα περισσοτερα που ανεφερες, απλως θα ηθελα να διευκρινισω πως οι τελευταιες stock ειναι πολυ καλες και δεν θελουν απαραιτητα tweaks. Με βαση αυτο λοιπον δεν υπαρχουν πλεον και τα προβληματα υπερθερμανσης κλπ. Το μεγεθος του εμενα μου φαινεται ιδανικο, αλλα εχω κουπια στο τελειωμα των καρπων
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Motorola Razr?
oldnew Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 δηλαδη? Ενοει ότι το sgs2 το βρίσκεις πολυ φθηνότερο. Ενδιαφέρουσα η γνώμη του φιλου παραπάνω μιας και έχει και τις 2 συσκευες. Διαφωνώ έχοντάς iphone 3gs και sgs2, και έχοντάς δουλέψει το 4s. Καταλαβαίνω όμως επακριβώς τι ενοει. Τα περισσότερα απο αυτά που γραφει, να μη πω όλα, τα αισθάνθηκα και εγώ στην αρχή όπως ήταν η συσκευή απο τη μανα του. Αν μεινεις εκεί, και αναλόγως τι γουστα έχεις, αν δηλαδή σε ενδιαφέρει η μεγάλη οθόνη ή η απλότητά και ανεση του iphone θα προτιμησεις καποιο απο τα 2 και θα έχεις και δίκιο. Αν είσαι τύπος που ψάχνεται λίγο παραπάνω , βαλεις κάποια καλη custom rom, θα διαπιστώσεις ότι όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν πλεον. Ούτε υπερθερμανσεις, ούτε μικρή μπαταριά, το κινητό είναι ακόμα ποιο smooth, και γρήγορο. Έχει εφαρμογές που δεν έχει το iphone. Βαλε για παράδειγμα την εφαρμογή "ice steam" Εγκατεστησε και τον vplayer. Μπορεις τώρα να δεις σε ποιότητα dvd (και σε hd πολλα) σχεδόν οποιαδήποτε ταινια, σειρά τηλεόρασης κλπ.. Αμα συνδέσεις και το κινητό στην τηλεόραση ... Αυτά ΔΕΝ τα κανείς με το iphone. Υπάρχει και εκεί με jb κάτι αντίστοιχό αλλα είναι μερα με τη νύχτα. Στην οθόνη του iphone δεν βλεπεις καν.. Στο iphone ειχα 100αδες εφαρμογές. Το 99.9% εχω βρει την ιδία ή παρόμοιά. Πολλές φορές όχι στο android market. Επίσης κάτι που θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό αν και δεν ξέρω ποσοι το έχουν κανει. Αυτή η οθόνη για να δειξει πραγματικά τη χρησιμότητά της, πρέπει να της αλλάξεις pixel density. Το να έχεις 4 τεραστία εικονίδια δε βοηθάει σε τίποτα, όταν μπορεις να έχεις πχ 7 κανονικού μεγέθους. Επίσης τοτε βλέπεις πολυ περισσότερα πράγματά στην οθόνη μιας και όλα είναι μικρότερα. Βάλτε pixel density 160, αντί για το κανονικο 240, και δείτε πως φαίνεται το facebook. Μερα με τη νύχτα. Το ιδιο ισχύει σχεδόν παντού. Συμπέρασμά: Αν είσαι τύπος που το ψαχνει, το android μεταμορφώνεται με μια καλη συσκευή τύπου sgs2, σε κάτι πολυ ανώτερό απο οποιοδήποτε iphone. Αν θες κάτι που δε θα πειράξεις καθόλου, το iphone είναι ότι ποιο κορυφαίο μπορεις να πάρεις. Θα ζησεις όμως με κάποιους περιορισμούς. Όχι flash, όχι ραδιόφωνο, μικρή οθόνη, όχι bloutooth. Επίσης θα έχεις ,λίγο πλεον, μεγαλύτερη ποικιλία εφαρμογών, και αρκετά μεγαλύτερη σε παιχνίδια. Διαλέγεις και παίρνεις..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Motorola Razr? Θα επεκταθούμε σε όλα τα μοντέλα στο τέλος! Το Razr ενώ το έκαναν λεπτό (αν και το σκαλοπάτι στο πάνω μέρος με ενοχλεί) είναι ακόμη πιο δύσκολο στο κράτημα. Απορώ γιατί του έδωσαν τόσο περιθώριο γύρω από την οθόνη!
orlox Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Ενοει ότι το sgs2 το βρίσκεις πολυ φθηνότερο. Ενδιαφέρουσα η γνώμη του φιλου παραπάνω μιας και έχει και τις 2 συσκευες. Διαφωνώ έχοντάς iphone 3gs και sgs2, και έχοντάς δουλέψει το 4s. Καταλαβαίνω όμως επακριβώς τι ενοει. Τα περισσότερα απο αυτά που γραφει, να μη πω όλα, τα αισθάνθηκα και εγώ στην αρχή όπως ήταν η συσκευή απο τη μανα του. Αν μεινεις εκεί, και αναλόγως τι γουστα έχεις, αν δηλαδή σε ενδιαφέρει η μεγάλη οθόνη ή η απλότητά και ανεση του iphone θα προτιμησεις καποιο απο τα 2 και θα έχεις και δίκιο. Αν είσαι τύπος που ψάχνεται λίγο παραπάνω , βαλεις κάποια καλη custom rom, θα διαπιστώσεις ότι όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν πλεον. Ούτε υπερθερμανσεις, ούτε μικρή μπαταριά, το κινητό είναι ακόμα ποιο smooth, και γρήγορο. Έχει εφαρμογές που δεν έχει το iphone. Βαλε για παράδειγμα την εφαρμογή "ice steam" Εγκατεστησε και τον vplayer. Μπορεις τώρα να δεις σε ποιότητα dvd (και σε hd πολλα) σχεδόν οποιαδήποτε ταινια, σειρά τηλεόρασης κλπ.. Αμα συνδέσεις και το κινητό στην τηλεόραση ... Αυτά ΔΕΝ τα κανείς με το iphone. Υπάρχει και εκεί με jb κάτι αντίστοιχό αλλα είναι μερα με τη νύχτα. Στην οθόνη του iphone δεν βλεπεις καν.. Στο iphone ειχα 100αδες εφαρμογές. Το 99.9% εχω βρει την ιδία ή παρόμοιά. Πολλές φορές όχι στο android market. Επίσης κάτι που θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό αν και δεν ξέρω ποσοι το έχουν κανει. Αυτή η οθόνη για να δειξει πραγματικά τη χρησιμότητά της, πρέπει να της αλλάξεις pixel density. Το να έχεις 4 τεραστία εικονίδια δε βοηθάει σε τίποτα, όταν μπορεις να έχεις πχ 7 κανονικού μεγέθους. Επίσης τοτε βλέπεις πολυ περισσότερα πράγματά στην οθόνη μιας και όλα είναι μικρότερα. Βάλτε pixel density 160, αντί για το κανονικο 240, και δείτε πως φαίνεται το facebook. Μερα με τη νύχτα. Το ιδιο ισχύει σχεδόν παντού. Συμπέρασμά: Αν είσαι τύπος που το ψαχνει, το android μεταμορφώνεται με μια καλη συσκευή τύπου sgs2, σε κάτι πολυ ανώτερό απο οποιοδήποτε iphone. Αν θες κάτι που δε θα πειράξεις καθόλου, το iphone είναι ότι ποιο κορυφαίο μπορεις να πάρεις. Θα ζησεις όμως με κάποιους περιορισμούς. Όχι flash, όχι ραδιόφωνο, μικρή οθόνη, όχι bloutooth. Επίσης θα έχεις ,λίγο πλεον, μεγαλύτερη ποικιλία εφαρμογών, και αρκετά μεγαλύτερη σε παιχνίδια. Διαλέγεις και παίρνεις.. Νομιζω οτι ο πλαιονεος τα ειπε ολα
Daliar Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Ενοει ότι το sgs2 το βρίσκεις πολυ φθηνότερο. Ενδιαφέρουσα η γνώμη του φιλου παραπάνω μιας και έχει και τις 2 συσκευες. Διαφωνώ έχοντάς iphone 3gs και sgs2, και έχοντάς δουλέψει το 4s. Καταλαβαίνω όμως επακριβώς τι ενοει. Τα περισσότερα απο αυτά που γραφει, να μη πω όλα, τα αισθάνθηκα και εγώ στην αρχή όπως ήταν η συσκευή απο τη μανα του. Αν μεινεις εκεί, και αναλόγως τι γουστα έχεις, αν δηλαδή σε ενδιαφέρει η μεγάλη οθόνη ή η απλότητά και ανεση του iphone θα προτιμησεις καποιο απο τα 2 και θα έχεις και δίκιο. Αν είσαι τύπος που ψάχνεται λίγο παραπάνω , βαλεις κάποια καλη custom rom, θα διαπιστώσεις ότι όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν πλεον. Ούτε υπερθερμανσεις, ούτε μικρή μπαταριά, το κινητό είναι ακόμα ποιο smooth, και γρήγορο. Έχει εφαρμογές που δεν έχει το iphone. Βαλε για παράδειγμα την εφαρμογή "ice steam" Εγκατεστησε και τον vplayer. Μπορεις τώρα να δεις σε ποιότητα dvd (και σε hd πολλα) σχεδόν οποιαδήποτε ταινια, σειρά τηλεόρασης κλπ.. Αμα συνδέσεις και το κινητό στην τηλεόραση ... Αυτά ΔΕΝ τα κανείς με το iphone. Υπάρχει και εκεί με jb κάτι αντίστοιχό αλλα είναι μερα με τη νύχτα. Στην οθόνη του iphone δεν βλεπεις καν.. Στο iphone ειχα 100αδες εφαρμογές. Το 99.9% εχω βρει την ιδία ή παρόμοιά. Πολλές φορές όχι στο android market. Επίσης κάτι που θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό αν και δεν ξέρω ποσοι το έχουν κανει. Αυτή η οθόνη για να δειξει πραγματικά τη χρησιμότητά της, πρέπει να της αλλάξεις pixel density. Το να έχεις 4 τεραστία εικονίδια δε βοηθάει σε τίποτα, όταν μπορεις να έχεις πχ 7 κανονικού μεγέθους. Επίσης τοτε βλέπεις πολυ περισσότερα πράγματά στην οθόνη μιας και όλα είναι μικρότερα. Βάλτε pixel density 160, αντί για το κανονικο 240, και δείτε πως φαίνεται το facebook. Μερα με τη νύχτα. Το ιδιο ισχύει σχεδόν παντού. Συμπέρασμά: Αν είσαι τύπος που το ψαχνει, το android μεταμορφώνεται με μια καλη συσκευή τύπου sgs2, σε κάτι πολυ ανώτερό απο οποιοδήποτε iphone. Αν θες κάτι που δε θα πειράξεις καθόλου, το iphone είναι ότι ποιο κορυφαίο μπορεις να πάρεις. Θα ζησεις όμως με κάποιους περιορισμούς. Όχι flash, όχι ραδιόφωνο, μικρή οθόνη, όχι bloutooth. Επίσης θα έχεις ,λίγο πλεον, μεγαλύτερη ποικιλία εφαρμογών, και αρκετά μεγαλύτερη σε παιχνίδια. Διαλέγεις και παίρνεις.. Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει λιγο το ψαξιμο και το πειραγμα στα κινητα, εχω περιοριστει βεβαια για την ωρα με το 4s αλλα θα ανοιξει λογικα.
naruto14 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Ενοει ότι το sgs2 το βρίσκεις πολυ φθηνότερο. Ενδιαφέρουσα η γνώμη του φιλου παραπάνω μιας και έχει και τις 2 συσκευες. Διαφωνώ έχοντάς iphone 3gs και sgs2, και έχοντάς δουλέψει το 4s. Καταλαβαίνω όμως επακριβώς τι ενοει. Τα περισσότερα απο αυτά που γραφει, να μη πω όλα, τα αισθάνθηκα και εγώ στην αρχή όπως ήταν η συσκευή απο τη μανα του. Αν μεινεις εκεί, και αναλόγως τι γουστα έχεις, αν δηλαδή σε ενδιαφέρει η μεγάλη οθόνη ή η απλότητά και ανεση του iphone θα προτιμησεις καποιο απο τα 2 και θα έχεις και δίκιο. Αν είσαι τύπος που ψάχνεται λίγο παραπάνω , βαλεις κάποια καλη custom rom, θα διαπιστώσεις ότι όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν πλεον. Ούτε υπερθερμανσεις, ούτε μικρή μπαταριά, το κινητό είναι ακόμα ποιο smooth, και γρήγορο. Έχει εφαρμογές που δεν έχει το iphone. Βαλε για παράδειγμα την εφαρμογή "ice steam" Εγκατεστησε και τον vplayer. Μπορεις τώρα να δεις σε ποιότητα dvd (και σε hd πολλα) σχεδόν οποιαδήποτε ταινια, σειρά τηλεόρασης κλπ.. Αμα συνδέσεις και το κινητό στην τηλεόραση ... Αυτά ΔΕΝ τα κανείς με το iphone. Υπάρχει και εκεί με jb κάτι αντίστοιχό αλλα είναι μερα με τη νύχτα. Στην οθόνη του iphone δεν βλεπεις καν.. Στο iphone ειχα 100αδες εφαρμογές. Το 99.9% εχω βρει την ιδία ή παρόμοιά. Πολλές φορές όχι στο android market. Επίσης κάτι που θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό αν και δεν ξέρω ποσοι το έχουν κανει. Αυτή η οθόνη για να δειξει πραγματικά τη χρησιμότητά της, πρέπει να της αλλάξεις pixel density. Το να έχεις 4 τεραστία εικονίδια δε βοηθάει σε τίποτα, όταν μπορεις να έχεις πχ 7 κανονικού μεγέθους. Επίσης τοτε βλέπεις πολυ περισσότερα πράγματά στην οθόνη μιας και όλα είναι μικρότερα. Βάλτε pixel density 160, αντί για το κανονικο 240, και δείτε πως φαίνεται το facebook. Μερα με τη νύχτα. Το ιδιο ισχύει σχεδόν παντού. Συμπέρασμά: Αν είσαι τύπος που το ψαχνει, το android μεταμορφώνεται με μια καλη συσκευή τύπου sgs2, σε κάτι πολυ ανώτερό απο οποιοδήποτε iphone. Αν θες κάτι που δε θα πειράξεις καθόλου, το iphone είναι ότι ποιο κορυφαίο μπορεις να πάρεις. Θα ζησεις όμως με κάποιους περιορισμούς. Όχι flash, όχι ραδιόφωνο, μικρή οθόνη, όχι bloutooth. Επίσης θα έχεις ,λίγο πλεον, μεγαλύτερη ποικιλία εφαρμογών, και αρκετά μεγαλύτερη σε παιχνίδια. Διαλέγεις και παίρνεις.. Tο Iphone δεν έχει ραδιόφωνο και bluetooth???
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Tο Iphone δεν έχει ραδιόφωνο και bluetooth??? Άντε πάλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα