johncopy Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Καλημερα... Kανοντας την σχετικη διαδικασια να ενσωματωσω υποτιτλους με το avidemux,σε ταινια, βγαινει το μυνημα: could not open subtitle file Ευχαριστω...
micos000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Είναι απλό, δεν αναγνωρίζονται οι υπότιτλοι. Δεν λες τι υπότιτλοι είναι οπότε δεν μπορούμε να σου πούμε περισσότερα. Αν είναι srt δοκίμασε να τους ανοίξεις με το Σημειωματάριο να δεις αν είναι εντάξει. ή ανέβασε τους κάπου να τους δούμε μόνοι μας για να σε βοηθήσουμε.
johncopy Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Οι υποτιτλοι ειναι απο σελιδες, που μεταφραζουν ταινιες ή σειρες και ειναι παντα srt και δεν μπορω να ανεβασω... Ωραια ανοιξα ενα srt,τι πρεπει να προσεξω; Παρε εναν υποτιτλο απο τις σελιδες και προσπαθησε να τον ενσωματωσης σε ταινια με το avidemux και πες μου αν εγινε ή οχι... Ευχαριστω
micos000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Με ποιον τρόπο κάνεις την ενσωμάτωση; Φόρτωσα ένα avi και τους υπότιτλους μέσα από το filters->Subtitler και τους δέχτηκε κανονικά. Αν και προτιμώ να τους μετατρέπω σε ass με το subtitle workshop. Στο σημειωματάριο σου είπα να τους φορτώσεις για να δούμε αν είναι εντάξει και εμφανίζονται σωστά. To demux, ενώ είναι φοβερό σε μετατροπές, είναι δύσχρηστο στην ενσωμάτωση υπότιτλων. Δοκίμασε με το Avi Recomp που είναι πιο εύκολο.
johncopy Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Την ενσωματωση την κανω κανονικα, οπως την εκανες και αναφερεις και εσυ, αλλα στο τελος μου βγαζει το γνωστο μηνυμα λαθους Τα ξερω ολα αυτα που αναφερεις,αλλα δεν με ικανοποιουν,μονο το avidemux κραταει την ποιοτητα της εικονας, οταν κανεις encoding π.χ.απο MKV σε XVID ή οτι αλλο θελεις να κανεις, γι'αυτο κανω την ενσωματωση,μ'αυτο. Ολοι οι υποτιτλοι εμφανιζονται σωστα, αφου τρεχουν μαζι με το avi αρχειο. Να παρεις ενα avi και υποτιτλους, να δοκιμασεις απο τις σελιδες που μεταφραζουν και να μου πεις σε παρακαλω...
micos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Το έχω κάνει ήδη και το ξαναδοκίμασα και μου τους φορτώνει κανονικά τους υπότιτλους. Το πρόβλημα είναι με την κωδικοποίηση που δεν είναι σωστή και μου εμφανίζονται τα γράμματα σαν τετράγωνα. Δεν έχω όμως πρόβλημα με την φόρτωση. Το βάζεις στο font; Εγώ έβαλα C:\Windows\Fonts\LBLACK.TTF δηλαδή Lucida black
johncopy Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Eκανα το εξης: Πηρα καμμια 10 υποτιτλους να τους ενσωματωσω με τα αντιστοιχα avi... Ξερεις τι εγινε; Μονον ενας υποτιτλος ηταν συμβατος,του Killer Elite 2011. Λοιπον ή το avidemux εχει προβλημα ή υποτιτλοι ή καποιο αρχειο που κανει την συμβατοτητα.... Παντως κατι γινεται...
micos000 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δεν πιστεύω να είναι κάποιο θέμα συμβατότητας. Εξ' άλλου όλοι οι srt υπότιτλοι είναι αρχεία κειμένου. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι η κωδικοποίηση (Unicode, ANSI, UTF8 κτλ). Εκεί όμως το μόνο που θα αντιμετώπιζες θα ήταν η λάθος εμφάνιση του κείμενου, δλδ με τετραγωνάκια ή ακαταλαβίστικα και όχι η μη εμφάνιση του κειμένου. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ίσως να φταίει το Path όπου είναι αποθηκευμένα οι ταινίες. Μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με το μέγεθος του καταλόγου ή αν υπάρχουν Ελληνικά γράμματα (π.χ. C:\Χρήστες\Εγώ είμαι\Επιφάνεια εργασίας\Οι ταινίες μου\movie name\video.avi) Αν ισχύει κάτι τέτοιο δοκίμασε να κάνεις έναν απλό φάκελο στον C π.χ. C:\Movies, βάλε εκεί την ταινία με τους υπότιτλους και δοκίμασε από εκεί να κάνεις την ενσωμάτωση και εκεί να σώσεις και το τελικό αρχείο.
johncopy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Αυτα που αναφερεις ηδη τα εχω κανει, οσο για το Path,φτιαχνω παντα ξεχωριστους φακελλους,για αυτα που θελω να επεξεργαστω. Ευχαριστω για την ολη προσπαθεια... Αν βρεις τιποτα,κανε μια αναρτηση...
micos000 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μια ερώτηση, πια έκδοση του demux έχεις; Η τελευταία είναι η 2.5.5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα