Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιος το χρησιμοποιεί, ΟΦΕΙΛΕΙ να λέει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. :mad:

Δημοσ.

Νομίζω πως για τέτοιες προσφορές (one-off κουπόνια) καλύτερο είναι να δίνονται οι κωδικοί μέσω pm. Στη συνέχεια, όταν δεν υπάρχει πλέον το κουπόνι, να γίνεται edit το αρχικό μήνυμα.

Δημοσ.

Νομίζω πως για τέτοιες προσφορές (one-off κουπόνια) καλύτερο είναι να δίνονται οι κωδικοί μέσω pm. Στη συνέχεια, όταν δεν υπάρχει πλέον το κουπόνι, να γίνεται edit το αρχικό μήνυμα.

Μάλλον έχεις δίκιο

Δημοσ.

Μάλλον έχεις δίκιο

Διαφωνώ τελείως. Αν προλάβεις μέχρι να εξαντληθεί καλώς. Δημόσια πρέπει να δίνονται οι προσφορές.

Δημοσ.

Διαφωνώ τελείως. Αν προλάβεις μέχρι να εξαντληθεί καλώς. Δημόσια πρέπει να δίνονται οι προσφορές.

Το θέμα είναι ότι πρόκειται για κουπόνι για μία μόνο αγορά.

Ναι, δημόσια να προσφέρεται, αλλά ο ίδιος ο κωδικός να δίνεται μέσω pm ή e-mail, π.χ. στον πρώτο που θα το ζητήσει (δημόσια).

Έτσι αν δύο άνθρωποι πάνε ταυτόχρονα να τον χρησιμοποιήσουν, να μην απογοητευτεί ο ένας... Επίσης, με αυτόν τον τρόπο δε θα δοκιμάζουν όλοι άδικα να δουν αν δουλεύει ακόμα.

Και φυσικά εννοείται ότι εκτιμάται απίστευτα η προσφορά του original poster που δίνει τον κωδικό έκπτωσης. :)

Δημοσ.

Εχω κι εγώ ένα κουπόνι, δεν ξέρω για πόσες αγορές είναι, θα ενημερώσω σύντομα αν ειναι προς διάθεση. Σκέφτομαι μήπως το χρησιμοποιούσα για συναγερμό της logitech, όπου εκεί το 30% είναι καλή έκπτωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...