stavros123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 οποιος θέλει να παρει κατι απο το site της Logitech νομίζω είναι καλή προσφορά, αλλά σήμερα(13/12/11) είναι η τελευταία μέρα. ισχύει για μία αγορά. Last days to save up to 30%.pdf
Themos3 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Απ οτι καταλαβα θα δουλεψε μονο στον πρωτο που το εβαλε γιατι σε μενα λεει οτι ειναι invalid.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Οποιος το χρησιμοποιεί, ΟΦΕΙΛΕΙ να λέει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
kyriosotinanai Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Νομίζω πως για τέτοιες προσφορές (one-off κουπόνια) καλύτερο είναι να δίνονται οι κωδικοί μέσω pm. Στη συνέχεια, όταν δεν υπάρχει πλέον το κουπόνι, να γίνεται edit το αρχικό μήνυμα.
stavros123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Νομίζω πως για τέτοιες προσφορές (one-off κουπόνια) καλύτερο είναι να δίνονται οι κωδικοί μέσω pm. Στη συνέχεια, όταν δεν υπάρχει πλέον το κουπόνι, να γίνεται edit το αρχικό μήνυμα. Μάλλον έχεις δίκιο
fernadezzz Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 τελικα ο τζαμπας ζει αναμεσα μας κ κανει κ τον κινεζο
eric_in Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 οποίος θέλει πρέπει να έχω κι εγώ ένα.πμ και το ψάχνω.
kingdragon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μάλλον έχεις δίκιο Διαφωνώ τελείως. Αν προλάβεις μέχρι να εξαντληθεί καλώς. Δημόσια πρέπει να δίνονται οι προσφορές.
kyriosotinanai Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Διαφωνώ τελείως. Αν προλάβεις μέχρι να εξαντληθεί καλώς. Δημόσια πρέπει να δίνονται οι προσφορές. Το θέμα είναι ότι πρόκειται για κουπόνι για μία μόνο αγορά. Ναι, δημόσια να προσφέρεται, αλλά ο ίδιος ο κωδικός να δίνεται μέσω pm ή e-mail, π.χ. στον πρώτο που θα το ζητήσει (δημόσια). Έτσι αν δύο άνθρωποι πάνε ταυτόχρονα να τον χρησιμοποιήσουν, να μην απογοητευτεί ο ένας... Επίσης, με αυτόν τον τρόπο δε θα δοκιμάζουν όλοι άδικα να δουν αν δουλεύει ακόμα. Και φυσικά εννοείται ότι εκτιμάται απίστευτα η προσφορά του original poster που δίνει τον κωδικό έκπτωσης.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Εχω κι εγώ ένα κουπόνι, δεν ξέρω για πόσες αγορές είναι, θα ενημερώσω σύντομα αν ειναι προς διάθεση. Σκέφτομαι μήπως το χρησιμοποιούσα για συναγερμό της logitech, όπου εκεί το 30% είναι καλή έκπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα