SkaKostas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Ειχα αυτο το psp απο το 2006 και το βρηκα ξανα προσφατα.Αποφασισα να το ξαναζωντανεψω γι αυτο (κακως) πηγα γρηγορα να του κανω το πιο προσφατο update (6.60)...Ομως αργοτερα συνειδητοποιησα οτι βιαστηκα γιατι τωρα δεν μπορω να περασω custom firmware και συνεπως ουτε να παιξω οτι θελω...Εψαξα αρκετα και ειδα καποιες λυσεις για downgrade οι οποιες ομως ειτε αφορουν παλαιοτερες εκδοσεις ειτε ζητανε να κανω το κολπο με την Pandora battery το οποιο θελω και να αποφυγω. Υπαρχει κανεις που να μπορει να με βοηθησει? Ευχαριστω
mtzs Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Ειχα αυτο το psp απο το 2006 και το βρηκα ξανα προσφατα.Αποφασισα να το ξαναζωντανεψω γι αυτο (κακως) πηγα γρηγορα να του κανω το πιο προσφατο update (6.60)...Ομως αργοτερα συνειδητοποιησα οτι βιαστηκα γιατι τωρα δεν μπορω να περασω custom firmware και συνεπως ουτε να παιξω οτι θελω...Εψαξα αρκετα και ειδα καποιες λυσεις για downgrade οι οποιες ομως ειτε αφορουν παλαιοτερες εκδοσεις ειτε ζητανε να κανω το κολπο με την Pandora battery το οποιο θελω και να αποφυγω. Υπαρχει κανεις που να μπορει να με βοηθησει? Ευχαριστω Δεν χρειαζεσαι ουτε πανδωρες ουτε downgrade. μπορεις να εχεις ofw6.60 + cfw6.60 dual boot πολυ απλος και ευκολος τροπος κοιτα εδω Κοιτας αυτο που λεει για Εγκατάσταση του 6.60 PRO-B10 (προσεξε μη κατεβασεις τα αρχεια για το 6.20 αλλα το 6.60) Πρωτα τρεχεις το σπαστηρι που φορτωνει το cfw και μετα τρεχεις το clip_flasher για να το κανεις μονιμο Και επιπροσθετως εχεις dual boot και σε oficial firmware οταν πατησεις power+home μαζι ουτε 5 λεπτα υποθεση δεν ειναι. Εγω εχω το 2000 με σπασμενη μητρικη και μου τρεχουν ολα αψογα με αυτο τον τροπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα