Προς το περιεχόμενο

Slidedeck και customization

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xρησιμοποιω το slidedeck για να βαλω ενα slideshow στο πανω μερος του site μου οπου θα προβαλονται εκει τα τελευταια 4 post απο μια κατηγορια.

Μπορειτε να δειτε το Plugin εδω, το πανω κομματι που δειχνει το καθε post το εχω παραμετροποιησει οπως θελω οποτε δεν εχω καποιο προβλημα εκει.

Εκει που αντιμετωπιζω προβλημα ειναι στο κατω μερος οπου στο παραδειγμα μου υπαρχουν τα λογοτυπα. Στην δικια μου περιπτωση εκει θελω να απεικονιζεται ο τιτλος μαζι με ενα custom field που εχω ορισει εγω στο καθε post.

Το κοματι του κωδικα που αφορα αυτο το σημειο ειναι αυτο

>foreach ( (array) $slides as $slide ) {
       $buffer = 0;
       $title_cap = ( 37 + ( ( 5 - $slidedeck['dynamic_options']['total'] ) * 10 ) );
       $title_substr = substr( $slide['title'], 0, $title_cap ) . ( strlen( $slide['title'] ) < $title_cap ? '' : '…' );

$template_str.= '<li><a href="#' . $i . '" class="sd-node-nav-link"><span class="sd-node-nav-link-label-date">' . date_i18n( 'M j', $slide['timestamp'] ) . '</span><span class="sd-node-nav-link-label-title">' . $title_substr . '</span></a></li>';
       $i++;
   }

Απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να αλλαξω αυτην την μεταβλητη

>substr( $slide['title'], 0, $title_cap ) . ( strlen( $slide['title'] ) < $title_cap ? '' : '…' ); 

αλλα δεν γνωριζω τι να εισαγω εκει για να μου εμφανησει τον τιτλο που θελω

Για να εμφανησω το ιδιο custom field σε αλλα σημεια του site χρησιμοποιω τον παρακατω κωδικα

><?php $key="name"; echo get_post_meta($post->ID, $key, true); ?>

Αν μπορουσατε να μου προτεινετε καποια λυση θα σας ημουν ευγνωμων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...