Προς το περιεχόμενο

USB on the go for xperia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σκέφτομαι ν αγοράσω το Neo v και στο βίντεο τησ xperia στ YouTube δείχνει ένα USB on the go for xperia. Που μπορώ ν το βρω αυτό και ποσό κάνει? Δουλεύει και με άλατά xperia?

android.png

Δημοσ.

Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Ελλάδα. Μου φαίνεται πρέπει να περιμένουμε. Ωραίο είναι. Άραγε θα μπορείς να παίζεις με χειριστήριο όλα τα παιχνίδια? Ή μήπως τα xperia play συμβατά?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μιας και βρήκα αυτό το θέμα είπα να μην ανοίξω άλλο...Μιλάω για το Xperia Neo V btw... :rolleyes:

1)Λοιπόν κάποιος είχε γράψει ότι εφόσον το κινητό έχει USB on the go, μπορείς να συνδέσεις πληκτρολόγιο-ποντίκι (το συνδέεις και με ένα καλωδιάκι με την TV)και να κάνεις πολλά πράγματα όπως να σερφάρεις στο νετ με άνεση...

2)Να συνδέεις ένα flashάκι και να βλέπεις τα αρχεία σου...

Γίνεται αυτό..? Με αυτόν τον αντάπτορα θα είμαι οκ...?

Δημοσ.

για να λεει usb host ναι κανει. αλλα ειναι παραπανω απο διπλασια τιμη (βεβαια θα το εχεις πολυ πιο γρηγορα απο οτι εγω) και προτιμησα το αλλο γιατι εχει και το (κοντο εστω) καλωδιο οποτε σου δινει μια καποια ευκολια στο τι και πως να συνδεσεις, χωρις να καταπονειται η θυρα του κινητου.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να συνδέσω μια κανονική SD κάρτα στο κινητό μου (Sony Ericson Experia Arc) και σκέφτηκα να το κάνω χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB OTG και ένα USB SD Reader, Καταρχάς γίνετε? Υπάρχει κάποια εναλλακτική? Το παρακάτω USB OTG που γράφει ότι είναι για Galaxy, κάνει για το Sony μου?

http://www.amazon.co...0/dp/B004TJC1IM

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Επεξ/σία από marios7777

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...