Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο forum, θελω την βοηθεια σας για μια συνθεση φιλου γυρω στα 550ε με οθονη και θα ειναι για λιγο απο ολα και gaming

ακομα δεν ειμαι σιγουρος αν θα ηταν καλητερα να παρει μια οχι full hd οθονη και να παρει μια καρτα καταληλη (π.χ.6770) ή να παει σε full hd με τετοια καρτα...αυτα τα ολιγα, ευχαριστω ^_^ :mrgreen:

edit:ειμαι απο κορινθο

Δημοσ.

αχα σορρυ B)

Ποσό που διαθέτουμε :550

Χρήση υπολογιστή :λιγο απο ολα και gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:τιποτα το ιδιαίτερο

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.ναι χρειαζομαστε οθονη

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).κορινθος

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? νο προμπλεμ

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? μπορει να στηθει απο εμενα :-D

Δημοσ.

Ζορίζει πολύ το Budget για να παίξει πχ bf

Κανένας δίσκος παίζει έστω;

Αν όχι δεν παίζει να βγει σύνθεση με τίποτα!!!

Δημοσ.
Δημοσ.

καλα ναι φυσικά και δεν θα το παιζει σε full αλλα αρκετα ικανοποιητικά να ρωτησω κατι αν απαει σε cpu στον 640 που εχω και εγω και σε μια μητρικη σαν αυτη που εχω και εγω αφου δεν τον ενδιαφερει και το oc??θα δει καμια μεγαλη διαφορα??? σε ευχαριστω :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

Χρηματική διαφορά των 2 επεξεργαστών δεν είναι αντίστοιχη της απόδοσης και του vfm. Ο 960Τ θα του ξεκλειδώσει και σε 6πύνηρο ΑΡΑ θα του κρατήσει περισσότερο :)

Δημοσ.

σωστα εχεις δικιο για μητρικη ?? για να ξεκλειδώσει stable σε χ6 θελει καλη μητρικη για αυτο και η 990 ε? αν και αυτη που εχω και εγω εχει μια ρυθμιση για ξεκλείδωμα...πιστευεις οτι μπορουμε να κοψουμε απο μητρικη συγνωμη που σε ζάλισα

Δημοσ.

Για μητρική ναι μπορεις να κόψεις μερικά αλλά όχι και πολλά. Γνώμη μου πάντα.

Το κόλλημα είναι τα 1613ευρώ αν κατάλαβα;

Δημοσ.

οχι απλα ρωταω, φυσικα και δεν ειναι εκει το προβλημα απλα επειδι δεν ειναι για μενα...καταλαβαινεις...παντως 1000ευχαριστω θα του δειξω την συνθεση και θα αποφασησει αυτος :-D και συγνωμη για την κουραση ετσι?! B) :cool:

Δημοσ.

Φίλε no account με 550€ ολοκληρωμένη σύνθεση για τη χρήση που το θές το pc(gaming) δεν νόμιζω να είναι εφικτό -σε ικανοποιητικά επίπεδα τουλάχιστον- κατά τη ταπεινή μου άποψη.

Κυρίως λόγο των τιμών των HDD, αλλά και γιατί θες και οθόνη μαζί!Αν υπήρχε ήδη κάτι απο αυτά τα 2(ή και τα 2 ακόμα καλύτερα), τότε άλλαζε το πράγμα.

Με το υπάρχον budget η πρόταση που σου έγινε είναι VFM αυτό το καιρό και αν το ψάξεις λίγακι παραπάνω μπορείς να γλιτώσεις και κάποια χρήματα απο έξοδα αποστολής κλπ δεδομένου πως είσαι απο Κόρινθο.

Δηλαδή για μένα αυτή τη στιγμή κοιτάς τα εξής:

CPU : 115€*

MOBO : 103€

RAM : 22€

PSU : 60€

GPU : 150€

MONITOR : 100€

Σύνολο : 550€ ΧΩΡΙΣ όμως CASE,HDD και DVD.

Που σημαίνει πως... Αναγκαστικά ανεβάζεις το budget για αυτά τα 3 ή πας σε άλλα πράγματα με διαφορετικές επιδόσεις.

Για DVD κάνεις μια μικρή υπέρβαση(+20=570€) ή κάνεις ότι είπε η karmen1983 για αρχή και παίρνεις κάποιο αργότερα.

Για Case μπορείς να δείς στις αγγελίες για κάτι οικονομικό(+~30=~600€) ή να βάλεις αν υπάρχει απο κάποιο παλιό pc κάποιο που δε χρειάζεται πλέον.

Επίσης ΑΝ δεν υπάρχει καθόλου HDD τελικά, κοιτάς μήπως υπάρχει κάτι στις αγγελίες και πιο συγκεκριμένα εδώ που λέει και Κόρινθο ο πωλητής και ίσως σε βολέψει.

ΑΝ υπάρχει ακόμα ο 500GB(στα 50€) και σου κάνει τότε πας στα ~650€ και είσαι έτοιμος με ένα κομπλέ pc!

Το καλύτερο θα ήταν αν μπορείς να βρείς όμως CASE,DVD και HDD απο κάποιο παλαιότερο μηχάνημα ώστε να μείνεις μέσα στα 550€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...