bill@ki Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα, Μιά φίλη μου ενδιαφέρεται να πάρει ένα λάπτοπ και σκέφτεται να επιλέξει αυτό το acer Link. Δυστυχώς εγω δεν ξέρω τι παίζει στην αγορά τωρα, αλλά σαν χαρακτηριστικά μου φαίνονται πολύ καλά για λάπτοτ. Η απορία της είναι αν θεωρείται η acer αξιόπιστη σαν όνομα, γιατί με αυτά τα χαρακτηριστικά και την τιμή (800ευρώ), δεν βρήκε κάτι άλλο. Αυτό που της είπα εγώ από προσωπική μου πείρα ως κάτοχος ενός acer aspire εδώ και 5,5 χρόνια είναι ότι έμεινα απόλυτα ευχαριστημένως. Τα προβλήματα που αντιμετώπισα εγώ μέχρι στιγμής ήταν η αλλαγή ενός dvd, αλλα το χρησιμοποιούσα αρκετα γνωρίζοντας ότι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα, καθώς και η αλλάγη ψύχτρας με το ανεμιστηράκι πριν 2 χρόνια. Αυτό που επίσης διαπίστωσα είναι ότι γενικά ζεστένεται αρκετα ίσως σε σχέση με άλλα λαπτοπ, αλλά το χρησιμοποιώ πλέον σαν desptop τα τελευταία 4 χρόνια, με αρκετές ώρες λειτουργίας κάθε μέρα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Εσεις πιστεύεται ότι αξίζει σαν μηχάνημα; Η acer αξίζει σαν εταιρεια; Κάποια άλλη λύση έχετε να προτείνεται; Γενικά οτιδήποτε πιστεύεται ότι θα βοηθήσει..Μιλήστε ελεύθερα
JohnnyDragon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Πριν προλάβει κανείς και πει τα γνωστά περί DELL, να σου πω την γνώμη μου. Μια χαρά είναι το λαπτοπάκι. Άμα της αρέσει να το πάρει, δεν υπάρχει λόγος να μην το πάρει. Σίγουρα σε αυτά τα λεφτά μπορεί να βρει και άλλα φορητά αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Και στα 15.000 ευρώ κάποιος μπορεί να βρει πολλά μόντέλα αυτοκινήτου αλλά θα πάρει αυτό που του αρέσει πιο πολύ. Άλλωστε μην νομίζεις ότι ένα λάπτοπ με την μέση χρήση που κάνει κάποιος οικιακός χρήστης, εκμεταλλεύεται ποτέ το 100% των δυνατοτήτων του. Οπότε ας πάρει ότι της αρέσει πιο πολύ να το χαρεί κιόλας!
Giorgos09 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Αμα παρει dell απο multirama μπορει να παρει τσαμπα ροζ καπακι.
moldovan20 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Για τη χρήση το θέλει?800€ είναι πολλά αν το θέλει για απλή χρήση . Στα 800 αυτά τα 2 μου φαίνονται πολύ καλύτερα από το acer http://www.skroutz.gr/s/346174/HP-Pavilion-dv6-6150-ev-sv-i5-2410M-8GB-640GB.html http://www.skroutz.gr/s/351953/HP-Pavilion-dv6-6135ev-i5-2410M-4GB-500GB.html
bill@ki Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Ρε guys το ότι είναι κορίτσι δεν σημαίνει αυτόματα ότι θέλει ένα λαπτοπ να παίζει κιόλας. Αυτό πολυ φιλικά. Δεν της ενδιαφέρει τόσο η εξωτερική εμφάνιση, αλλά το εσωτερικό του. Επίσης σίγουρα ΟΧΙ από Multirama! Φίλε moldovan20 το πρώτο που είδα λίγο φαίνεται πολύ καλό, το μόνο μειονέκτημα είναι η 15'' οθόνη, θέλει σίγουρα 17''. θέλει μεγαλύτερη για να μην την κουράζει υπερβολικά στα μάτια, μιας και θα το χρησιμοποιεί αρκετές ώρες. Οσο για τη χρήση θα τρέχει βαριά προγράμματα, γι αυτό και θέλει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μνήμη και γρηγορότερο επεξεργαστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα