Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λαπτοπ μου (Medion MD41300) ειναι 7ετιας.

Προβλημα 1ο: Mπαταρια. Πιστευω οτι η μπαταρια δεν παιρνει πλεον ρευμα. Οσο η μπαταρια ειναι συνδεδεμενη ακομα και αν το εχω στην μπριζα σβηνει μετα απο λιγα δευτερολεπτα. Το λαπτοπ δουλευει μονο χωρις συνδεδεμενη μπαταρια. Αλλα ακομα και τοτε υπαρχει διακυμανση στην φωτεινοτητα (κατι σαν κατασταση εξοικονομισης ενεργειας) και ακουγεται ενα ενοχλητικο μπιμπ ανα τακτα χρονικα διαστηματα.

Υπαρχει τροπος να ελεγξω αν φταιει αποκλειστικα η μπαταρια ή αν ειναι προβλημα τροφοδοσιας της μπαταριας?

Που μπορω να αγορασω καινουρια ή να επιδιορθωσω την παλια?

Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω την ενοχλητικη ηχητικη προειδοποιηση? Τα ΧΡ και οι ρυθμισεις μπαταριας δεν μου δινουν αυτην τη δυνατοτητα.

Προβλημα 2ο: Ασχετα τι codecs εχω περασει βλεπω καθετες γραμμες σε αρχεια βιντεο (BSPlayer, MP Classic) και σε DVD (Power DVD). Ακομα υπαρχει προβλημα στα γραφικα σε ορισμενες απεικονισεις (οπως π.χ. τα theme του firefox). Τα εχει παιξει η καρτα γραφικων?

Δημοσ.

Για το πρώτο πρόβλημα.

Πάρε ένα πολύμετρο και τσέκαρε τις τάσεις που βγάζει ο φορτιστής και η μπαταρία.

Αν είναι κοντά στις ονομαστικές, τότε αλλού είναι το πρόβλημα.

Για το δεύτερο πρόβλημα.

Τις γραμμές στις βγάζει σε όλα τα βιντεο..?

Κατέβασε το ubuntu live cd, ξεκίνα με αυτό το pc σου και δες αν σου κάνει τα ίδια..!

Δημοσ.

Για το δεύτερο πρόβλημα, όπως προανέφερε ο filip123go το πρώτο βήμα είναι να δοκιμάσεις την λειτουργεία του φορητού σου με Ubuntu Live CD.

Έπειτα, εφ όσον "παίξει κανονικά", μπορείς απο τα Windows να τρέξεις ένα διαγνωστικό γραφικών (όπως το 3DMark) για να διαπιστώσεις την καλή λειτουργία της GPU σου.

Δημοσ.

Έπειτα, εφ όσον "παίξει κανονικά", μπορείς απο τα Windows να τρέξεις ένα διαγνωστικό γραφικών (όπως το 3DMark) για να διαπιστώσεις την καλή λειτουργία της GPU σου.

ΌΧΙ ΌΧΙ ΌΧΙ ΌΧΙ..!!!

Ποτέ furmark σε laptop..!!

Και καλή να είναι η gpu θα την ξεκάνει..!!

Δημοσ.

ΌΧΙ ΌΧΙ ΌΧΙ ΌΧΙ..!!!

Ποτέ furmark σε laptop..!!

Και καλή να είναι η gpu θα την ξεκάνει..!!

Αν είναι ημι-χαλασμένη τότε θα την ξεκάνει.

Αλλά εάν είναι λειτουργική, με σωστή ψύξη δύσκολο να της δημιουργήσει πρόβλημα.

Άλλωστε δεν χρειάζεται να αφήσει κάποιος όλο το test για εξόντωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...