Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάζω αυτό το θέμα στην συγκεκριμένη κατηγορία απλά για να ενημερωθεί περισσότερος κόσμος. Αν υπάρχει πρόβλημα ας μεταφερθεί απο τους mods.

Οι περισσότεροι θα γνωρίζεται ότι κυκλοφορούν iphone μαϊμού τα οποία προσπαθούν να πουλήσουν πλανόδιοι. Πριν λίγες μέρες την πάτησε ένας φίλος μου καi ευτυχώς από 300 που του ζητούσαν πλήρωσε μόνο 50 :)

Παραθέτω μερικές φωτογραφίες για να δείτε πόσο πειστική απομίμηση ήταν!! Το κορυφαίο , έχει και μπαταριούλες μέσα για να ανάβει η οθόνη και να σβήνει ώστε να ισχυριστει ο πλανόδιος ότι δεν έχει μπαταρία. Μαλιστα είχε και ζελατίνα εσωτερικά στην οθόνη με το σήμα της apple το οποίο φωτιζόταν μόλις πατούσες το κουμπί!! Ο ίδιος τύπος πουλούσε και Ipad στο κουτί του με τις ζελατίνες του :)

post-182710-0-14755500-1323708583_thumb.jpg

post-182710-0-87235400-1323708603_thumb.jpg

post-182710-0-20847800-1323708613_thumb.jpg

post-182710-0-91932000-1323708621_thumb.jpg

post-182710-0-94997200-1323708650_thumb.jpg

Δημοσ.

Ήταν κοντά στο Μοναστηράκι?

Ρωτάω γιατί είχα δει κάποιον που πουλούσε εκεί και μου μπήκε στο μυαλό να δωσω 70 ευρώ, αλλά δεν το έκανα!

• Super Moderators
Δημοσ.

Βάζω αυτό το θέμα στην συγκεκριμένη κατηγορία απλά για να ενημερωθεί περισσότερος κόσμος. Αν υπάρχει πρόβλημα ας μεταφερθεί απο τους mods.

Οι περισσότεροι θα γνωρίζεται ότι κυκλοφορούν iphone μαϊμού τα οποία προσπαθούν να πουλήσουν πλανόδιοι. Πριν λίγες μέρες την πάτησε ένας φίλος μου καi ευτυχώς από 300 που του ζητούσαν πλήρωσε μόνο 50 :)

Παραθέτω μερικές φωτογραφίες για να δείτε πόσο πειστική απομίμηση ήταν!! Το κορυφαίο , έχει και μπαταριούλες μέσα για να ανάβει η οθόνη και να σβήνει ώστε να ισχυριστει ο πλανόδιος ότι δεν έχει μπαταρία. Μαλιστα είχε και ζελατίνα εσωτερικά στην οθόνη με το σήμα της apple το οποίο φωτιζόταν μόλις πατούσες το κουμπί!! Ο ίδιος τύπος πουλούσε και Ipad στο κουτί του με τις ζελατίνες του :)

Βασικά αυτό δεν είναι καν μαϊμού (μαϊμού θα ήταν αν είχε τουλάχιστον κάτι σε java like λειτουργικό για να κάνει τουλάχιστον κλήσεις κλπ)!

Συνήθως όσοι πουλάνε τα συγκεκριμένα κάθονται σχετικά κοντά σε μεγάλα καταστήματα κινητής κλπ και σε πλησιάζουν κρατώντας μια σακούλα από το κατάστημα και βγάζουν από μέσα το κουτί με το "τηλέφωνο". Για όσους γνωρίζουν, κάνει μπαμ απο μακρυά μιας και το κουτί συνήθως έχει διπλάσιο ύψος από το φυσιολογικό και ο τύπος έχει 'ένα αγχωμένο στυλ "έλα το σκοτώνω όσο όσο" για να σε κάνει να το πάρεις χωρίς να το ψάξεις και πολύ.

Περιστατικό προηγούμενης εβδομάδας στην Πανεπιστημίου έξω από oteshop, ενώ επέστρεφα από το γραφείο:

- Φιλαράκι iphone 4 πριν λίγο το πήρα (με σακούλα cosmote στο χέρι) και έχω ανάγκη τα λεφτά και δώσε ότι έχεις κλπ κλπ...

Και βγάζει το κουτί που είχε ακόμη και ζελατίνα απ'εξω αλλά φυσικά ήταν τεράστιο και έκανε μπαμ απο μακρυά.

- Αυτό είναι iphone 4?

- E ναι τι να είναι, μόλις το πήρα σου λέω

- Για iphone 44 το κόβω...

Λούης ο τύπος...

:P

• Moderators
Δημοσ.

To oποιο βεβαια κανει μπαμ και σαν concept, αφου ο οποιοσδηποτε το εχει σφραγισμενο και θελει να το σκοτωσει απλως παει Ομονοια και το δινει σε ενα απο τα καταστηματα που κανουν τετοιες αγοραπωλησιες. Στην Ερμου προχθες παντως με πλησιασαν 3.

Δημοσ.

Εντυπωσιακή ομοιότητα από τις φωτογραφίες πάντως (εμείς εδώ στας εξοχάς έχουμε μείνει με τους πλανόδιους των cd)

Δημοσ.

προσωπικα δεν λυπαμαι κανεναν που την παταει ετσι.

παει να αγορασει κατι που αν ηταν γνησιο, θα ηταν σιγουρα κλεμμενο.

και αγοραζοντας το γινεται συνενοχος. Οι κλεπταποδοχοι λοιπον καλα να παθουν διοτι βρηκαν τον δασκαλο τους.

Το προβλημα ειναι οταν σε τπτ goodys μεγαρα κλπ γινονται ιδιαιτερα απειλητικοί προκειμενου να αγορασεις οσο οσο.

Εκει μονο δινω αλοθι, κι αυτο γιατι εχει τυχει να παω και να δω τι παιζει. Εγω δεν αγορασα αν και με πλευρισαν 4-5, αλλα καποια κοπελα, ή καποιος που ειναι με τα παιδια του κλπ ειναι δυσκολο να τους αποφυγει.

γενικα προσοχη γιατι υπαρχουν κινδυνοι.

Σε οτι αφορα τους συνειδητούς κλεπταποδόχους, να αναλογιστούν οτι σε οποιον εκλεψαν το τηλ, ισως δεν του περίσσευαν..

Δημοσ.

προσωπικα δεν λυπαμαι κανεναν που την παταει ετσι.

παει να αγορασει κατι που αν ηταν γνησιο, θα ηταν σιγουρα κλεμμενο.

και αγοραζοντας το γινεται συνενοχος. Οι κλεπταποδοχοι λοιπον καλα να παθουν διοτι βρηκαν τον δασκαλο τους.

Το προβλημα ειναι οταν σε τπτ goodys μεγαρα κλπ γινονται ιδιαιτερα απειλητικοί προκειμενου να αγορασεις οσο οσο.

Εκει μονο δινω αλοθι, κι αυτο γιατι εχει τυχει να παω και να δω τι παιζει. Εγω δεν αγορασα αν και με πλευρισαν 4-5, αλλα καποια κοπελα, ή καποιος που ειναι με τα παιδια του κλπ ειναι δυσκολο να τους αποφυγει.

γενικα προσοχη γιατι υπαρχουν κινδυνοι.

Σε οτι αφορα τους συνειδητούς κλεπταποδόχους, να αναλογιστούν οτι σε οποιον εκλεψαν το τηλ, ισως δεν του περίσσευαν..

Συμφωνώ με τα περί κλεπταποδοχής. What goes arround comes arround.

Ποτέ δεν με έχουν πλησιάσει απειλητικά στα Μέγαρα κτλ. Ένας μια φορά επέμενε αλλά μόλις φώναξα "ΕΙΠΑ ΟΧΙ!!!" με άφησε ήσυχο.

Δημοσ.

Εχθές, πλατεία Ελευθερίας (Θεσσαλονίκη) τα ίδια.

Για μια στιγμή το σκέφτηκα, αλλά με συγκράτησε ο φίλος μου και μου θύμησε τα περί κλεπταποδοχής. Μην αγοράζετε, παιδιά, προϊόντα κλοπής, αύριο-μεθαύριο μπορεί να είμαστε εμείς που θα κλαίμε κάτι που μας έφαγαν.

Δημοσ.

Κι εμένα με έχουν πλησιάσει κάτι τύποι κατα καιρούς αλλα μακριά, στο 90% των περιπτώσεων είναι μαϊμούδες, αλλα και να μην ήταν δεν μ'αρέσουν τα "σκοτεινά" πάρε δώσε.

Δημοσ.

εγω παντως εδινα 50 ευρω σε αυτον που το εφτιαξε και μοιαζει τοσο πολυ με το κανονικο... εστω και μεχρι να το πιασεις στα χερια σου η απλα να τελειωσει η μπαταρια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...