Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!Θελω να συνδεσω 2 συστηματα 5.1 σε μια καρτα ηχου.Η τωρινη καρτα υποστηριζει μεχρι 5.1 και υποθετω δεν μπορω να κοψω-ραψω τα καλωδια και να συνδεσω τα ηχεια ολα μαζι αυτην την καρτα γιατι μπορει και να καει..Αλλος τροπος υπαρχει η θα πρεπει να αγορασω καινουρια καρτα?Και αν ναι,τι προδιαγραφεσ θα πρεπει να εχει αυτη?

Δημοσ.

Καλησπερα!Θελω να συνδεσω 2 συστηματα 5.1 σε μια καρτα ηχου.Η τωρινη καρτα υποστηριζει μεχρι 5.1 και υποθετω δεν μπορω να κοψω-ραψω τα καλωδια και να συνδεσω τα ηχεια ολα μαζι αυτην την καρτα γιατι μπορει και να καει..Αλλος τροπος υπαρχει η θα πρεπει να αγορασω καινουρια καρτα?Και αν ναι,τι προδιαγραφεσ θα πρεπει να εχει αυτη?

Eρωτηση κρισεως.

Σε ενδιαφερει να παιζουν ταυτοχρονα και τα 2 ή απλως να ειναι συνδεδεμενα και να επιλεγεις ποιο απτα 2 θα παιξει καθε φορα?

Αν μιλαμε για την 2η περιπτωση υποθετω οτι με 3 minijack διακλαδωτες κανεις την δουλεια σου, αν και λιγο μπακαλικα.

Ακομα και ταυτοχρονα να τα βαλεις να παιξουν δε νομιζω να παιζει θεμα με την καρτα ηχου.

Τονιζω οτι δεν ξερω σιγουρα, μπορει να ειναι σκετη μπαρουφα η απο πανω παραγραφος :)

Δημοσ.

Θελω να παιζουν και ταυτοχρονα και χωρια,αναλογα την περισταση..Δεν φορτωνεται με παραπανω ρευμα-ταση η καρτα αν της βαλω και τα 2 πανω της?Ρωταω και γω δεν ξερω..Να δοκιμασω λες με σπλιτερ και αμα καει καηκε?

Δημοσ.

Αν ειχα ακριβη καρτα δεν θα δοκιμαζα παντως, χωρις να ξερω απο πριν :)

Αυτο με το επιπλεον ρευμα εχει λογικη, απτην αλλη χρησιμοποιουσα splitter πανω σε καρτα ηχου για μια περιοδο και δεν ειχα προβλημα. Η μια εξοδος εδινε σε 2.0 ηχεια μαρκα μ'εκαψες, και η αλλη εδινε σε 2.1 ηχοσυστημα. Δεν ειχα προβλημα, αλλα δεν ορκιζομαι οτι ηταν και 100% ασφαλες αυτο που εκανα, ποσο μαλλον οταν στην περιπτωση σου μιλαμε για παραπανω απο μια εξοδους της καρτας που θα "σπλιταριστουν".

Δημοσ.

Απ ότι ξέρω απ jack παίρνει μόνο το "σήμα" οπότε λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα (έτσι δουλεύω εγώ τα δικά μου εδώ και 4 χρόνια).

Ότι παραπάνω ρεύμα χρειάζεται το παίρνει απ την τροφοδοσία του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...