Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με internet explorer...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Μια φίλη μου έχει ένα netbook και έχει μέσα μόνο τον internet explorer και δεν κάνει download ούτε ανοίγει αρχεία....

άλλαξα τη ρύθμιση που δεν επέτρεπε να γίνονται λήψεις αλλά πάλι τίποτα........

o explorer είναι ο 8 και το netbook έχει windows 7!

Επίσης μέσω teamviewer έστειλα τον firefox δεν με άφηνε να το τρέξω αν δεν πατούσα εκτέλεση ως διαχειριστής και τώρα όταν πάω να το τρέξω μου λέει "δεν είναι δυνάτη η φόρτωση προφίλ..." και κάτι τέτοια, ξέρει κανείς τι παίζει;;;;;

Δημοσ.

Από όσο μου είπε πριν δύο μέρες δούλευε ο chrome και τώρα γενικότερα ο υπολογιστής δεν δουλεύει σωστά... και δεν νομίζω να είναι ιός......... υπάρχει περίπτωση να πειράχτηκε από ενημερώσεις;;;;

• Moderators
Δημοσ.

Πως συμπερενεις οτι δεν ειναι ιος και γενικα malware? Προτεινω ενα scan με το antivirus που χρησιμοποιει και ενα με το malwarebytes, το οποιο μπορει να κατεβασει δωρεαν απο τη σελιδα του.

Τετοιο συμπεριφορα να δημιουργηθηκε απο καποιο windows update, μου φαινεται λιγο περιεργο.

Δημοσ.

το κακό είναι ότι δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση το malwarebytes....

όταν το τρέχω βγάζει αυτό...

"Η εγκατάσταση δεν μπορεί να δημιουργήσει τον κατάλογο ...... Σφάλμα 5: Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση"

• Moderators
Δημοσ.

το κακό είναι ότι δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση το malwarebytes....

όταν το τρέχω βγάζει αυτό...

"Η εγκατάσταση δεν μπορεί να δημιουργήσει τον κατάλογο ...... Σφάλμα 5: Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση"

Προφανως σαν administrator το παραπανω ετσι?

Απο safe mode μπορεις να το τρεξεις?

Δημοσ.

Το σοβαρότερο πρόβλημα είναι ότι το pc είναι στη θεσσαλονική και εγώ είμαι στο χωριό μου (κοντα στα σύνορα) και μόνο με teamviewer ότι κάνω........ pfffff

• Moderators
Δημοσ.

Απαντησε αν θελεις σ αυτα που σε ρωτησα. Oσον αφορα το safe mode μπορεις να την καθοδηγησεις για το πως να το κανει. Με καλες οδηγιες, θα την βγαλει την ακρη.

Επισης μια και μου κινησες την περιεργεια, κοντα σε ποια συνορα εισαι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...