Heatspreader Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή συμβαίνουν διάφορα παράξενα με το Lion, πράγματα που δεν μπορώ να τα εξηγήσω ακριβώς, είναι όπως δεν μπορείς να εξηγήσεις, γιατί είναι καλό το iPhone. Η αίσθηση που μου αφήνει το Lion, είναι κάκιστη. Κολληματάκια, δεν βλέπει τους εξωτερικούς δίσκους μου κ.α. Θέλησα λοιπόν να πάω στο Snow Leopard. Το μηχάνημα μου ήρθε με Lion. Με μία αναζήτηση στο Internet, δεν βρήκα σε κάποιο Official μέρος να κατεβάσω το λειτουργικό, με χρήματα κανονικά. Είδα κάτι T0ρρεnts που έγραφαν κάτι Kernel, κλπ. Επειδή θέλω Officialy πράγματα, πήρα τη Systemgraph και με ενημέρωσαν ότι από τη στιγμή που ήρθε με Lion, δεν μπορώ να κάνω Downgrade. Θα κολλήσει στο μιλαράκι ή θα φάω kernel Panic. Γνωρίζετε κάτι επί του θέματος; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris M Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Ναι είναι αλήθεια. Δεν μπαίνει παλιότερο λειτουργικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δε βλέπω το λόγο να μην μπορεί να γίνει clean install παλιότερου λειτουργικού (εφόσον δεν μιλάμε για... αρχαία έκδοση)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris M Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Να τι λέει η ίδια η Apple. http://support.apple.com/kb/HT2186 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Προσωπικά, αφού έπαιρνα ένα backup (είτε μέσω Time Machine είτε με το Carbon Copy Cloner), θα το δοκίμαζα. Άλλωστε το kb article που δίνει ο Chris M είναι παλαιότερο και μάλιστα το ίδιο δεν αναφέρει (στα affected products) το OS X 10.7. Συμπερασματικά: με backup δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Θα κάνω ένα Time Machine Back Up, ώστε αν βάλω ξανά το Lion, να έχω τις φωτογραφίες μου στο iPhoto, αλλά και κάποια αρχεία. Θέλω να το δοκιμάσω για να έχω άποψη τόσο για το αν γίνεται όσο για το Snow Leopard σε σχέση με το Lion. Η αλήθεια είναι ότι η Apple τα έχει αλλάξει τα πράγματα απ' ότι μου λένε φίλοι, παλιοί χρήστες Mac. Πάνε να το κάνουν στιλ iOS. Με AppStore, Launchpad, κλπ. Είναι δύσκολο κάποιος να πουλήσει τον επιβλητικό iMac 27". Λέγοντας ότι θα τον πουλήσω σε έξη μήνες αν δεν έχουν διορθωθεί τα πράγματα, το λέω εκ τους ασφαλούς πιστεύοντας ότι θα έχει διορθωθεί το λειτουργικό. Από την άλλη δεν είναι και λίγο καιρό στην αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δεν νομίζω ότι το downgrade θα δουλέψει, αντίθετα θα έλεγα ότι είναι σίγουρη η εμφάνιση cernel panics και κολημμάτων. Μία, κατά την γνώμη μου, ενδιαφέρουσα εναλλακτική είναι η διατήρηση τηες εγκατάστασης του Lion και η παράλληλη δημιουργία μια εγκατάστασης Snow Leopard. Περισσότερα εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george263 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Είναι δύσκολο κάποιος να πουλήσει τον επιβλητικό iMac 27". θα έλεγα ότι είναι πολύ δύσκολο. τετοιο μηχάνημα αν δεν το χρειάζεσαι δεν το αγοράζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δεν νομίζω ότι το downgrade θα δουλέψει, αντίθετα θα έλεγα ότι είναι σίγουρη η εμφάνιση cernel panics και κολημμάτων. Μία, κατά την γνώμη μου, ενδιαφέρουσα εναλλακτική είναι η διατήρηση τηες εγκατάστασης του Lion και η παράλληλη δημιουργία μια εγκατάστασης Snow Leopard. Περισσότερα εδώ. Το σκέφτηκα για κάποια στιγμή αυτό, αλλά στιγμιαία. Δεν θα ήθελα να το κάνω. Ακόμα και ότι δεν μπαίνει το SL Officialy, με χαλάει. Βλέπεις σε ότι Apple έχω, θέλω να μην έχει τίποτα σπασμένο ή πειραγμένο. Σήμερα λογικά θα έχει κατέβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Το σκέφτηκα για κάποια στιγμή αυτό, αλλά στιγμιαία. Δεν θα ήθελα να το κάνω. Ακόμα και ότι δεν μπαίνει το SL Officialy, με χαλάει. Βλέπεις σε ότι Apple έχω, θέλω να μην έχει τίποτα σπασμένο ή πειραγμένο. Σήμερα λογικά θα έχει κατέβει. Κοίτα, δεν υπονοώ σε καμία περίπτωση σπασμένο SL. Είμαι κάθετα αντίθετος σε τέτοιες πρακτικές. αγοράζεις λοιπόν ας πούμε από το Amazon τον δίσκο και κάνεις την δουλειά σου, εφ' όσον βέβαια σε εξυπηρετεί η πρόταση. Φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Και αν δεν παίξει που τον βάζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Όπου έψαξα έτσι πρόχειρα, τώρα, λένε ότι με την 10.6.6+ οπότε και υποστηρίζονται οι Sandy Bridge μπορείς να κάνεις το downgrade κανονικά. Άλλος, πάλι έλεγε ότι ίσως έχεις πρόβλημα με την κάρτα γραφικών. Ε, μην το αγοράσεις βρε αδερφέ. Να μη χρειάζεται να το βάλεις πουθενά, μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Όπου έψαξα έτσι πρόχειρα, τώρα, λένε ότι με την 10.6.6+ οπότε και υποστηρίζονται οι Sandy Bridge μπορείς να κάνεις το downgrade κανονικά. Άλλος, πάλι έλεγε ότι ίσως έχεις πρόβλημα με την κάρτα γραφικών. Ε, μην το αγοράσεις βρε αδερφέ. Να μη χρειάζεται να το βάλεις πουθενά, μετά Πολλά λέγονται φίλε μου, ενώ πλείστα από αυτά είναι δυστυχώς "έπη πτερόεντα". Εμμένω, δεν σκαλίζουμε μηχάνημα που ήρθε με προεγκατεστημένο το Lion, δεν θα βγει σε καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Το πιο τραγικό που μπορεί να συμβεί πιο είναι; Αν δεν πάει καλά, θα βάλω ξανά Lion. Κάνω κάπου λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Το πιο τραγικό που μπορεί να συμβεί πιο είναι; Αν δεν πάει καλά, θα βάλω ξανά Lion. Κάνω κάπου λάθος; Προτού σου απαντήσω, πόση RAM έχει το μηχάνημα ;. Ουπς, μόλις το είδα, έχει 12 οπότε κανένα πρόβλημα. Τι να μπορεί να σου συμβεί λοιπόν ; Τίποτα.... Πάντως, οπωσδήποτε , πριν ξεκινήσεις παίρνεις backup με το Time Machine, ή για απλούστευση κάνεις cloning. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα