Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω τα φώτα σας σχετικά με την αγορά ενος καινούργιου και καλου switch , αφου εξηγήσω πρώτα την κατάσταση.

Έχω αυτην την στιγμή στο vigor 2820n 4 συσκευές επάνω και λειτουργούν μια χαρά το ενα καλώδιο παει στο συγκεκριμένο switch το οποιο αντικατέστησε ενα παλιο 3com 5 θέσεων.

Kai oi 8 θέσεις που εχει το switch μου ειναι πιασμένες μιας και εχω αρκετά πράγματα επάνω + οτι εχω συνδέσει αλλο 1 ιδιο επάνω του. Το θέμα που εχω τον τελευταίο καιρό ειναι οτι υπάρχει μια καθυστέρηση γενικά στις σε σελίδες να ανοίξουν και στο internet στο pc μου και ειδικά οταν ολα που εχω επάνω λειτουργούν στο δίκτυο.

Αν βγάλω το switch απο το router η βγάλω μερικές συσκευές απο επάνω (switch) ολα πανε σφαίρα και το switch φαίνεται οτι παίζει σαν τρελό ολα τα λαμπάκια του, δηλαδή απο την συμπεριφορά του ειναι σαν να μπουκώνει για λίγο και μετα που ξεμπουκώνει δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δεν ξέρω αν ακούγεται φυσιολογικό αυτο λόγω των πολλών συσκευών που έχω στο δίκτυο μου η μήπως με ενα καλύτερο και ποιοτικότερο switch να έλυνα το πρόβλημα (δεν έχω πρόβλημα να πάρω κατι πιο ακριβό ωστε να μην έχω προβλήματα αλλα και να εχω και για το μέλλον σε περίπτωση που θέλω να βάλω και αλλα πράγματα επάνω)

Update : Λύθηκε το θέμα τελικά επαιζε ip conflict

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...