Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω ένα σοβαρό προβλημα.Έχω ένα λάπτοπ Fujitsu Siemens Amilo m είναι πολυ παλιο. Το συγκεκριμένο λάπτοπ είναι σχεδισμένο να τρέχει windows xp. Μέχρι τώρα το wireless δούλευε μια χαρά το άνοιγα απο το κουμπι και όλα ήταν μια χαρά. Πριν μια εβδομάδα έβαλα windows 7. Ο υπολογιστής δούλευε μια χαρά, το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μποορω να ενεργοποιήσω το wifi. Εχω ψάξει όλο το ίντερνετ για λύση αλλά τίποτα. Η αλήθεια είναι πως έχει σχετικά θέματα αλλά τίποτα που να μπόρεσε να με βοηθήσει μέχρι στιγμής ( τα δοκίμασα όλα ). Δεν ξέρω τι άλλο να κανω. Δεν υπάρχει καποια άλλη χειροποίητα ενεργοποίηση η καποια εντολη μέσω γραμμής εντολών...??? Αμα δεν πετύχει θα ξαναγυρίσω στα χπ κατι που δεν θελω καθολου.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

οι drivers ειναι περασμενοι κανονικα. Την καρτα δηλαδη την αναγνωριζει. δες τι μου βγαζει

capturevyl.png

capture2mf.png

η δυτερη εικονα ειναι οταν παταω troubleshoot

Φιλε μου περιμενε να απαντησει καποιος αλλως γιατι δεν μπορω να δω τις εικονες

Δημοσ.

φιλε αμα δεν ενεργοποιειτε, δυστυχως παρεδωσε πνευμα. βεβαια για να βεβαιωθεις οτι εχει να κανει με τα 7 ή οχι, ξαναβαλε τα xp, αλλα δε νομιζω να δεις φως. Βεβαια απο την αλλη σε πριπτωση που ζοριζετε πολυ η τροφοδοσια και να μη φτανει για το ασυρματο, ειναι και αυτη μια σκεψη, οχι αμελητεα.

Δημοσ.

οι drivers ειναι περασμενοι κανονικα. Την καρτα δηλαδη την αναγνωριζει. δες τι μου βγαζει

capturevyl.png

capture2mf.png

η δυτερη εικονα ειναι οταν παταω troubleshoot

http://imageshack.us/photo/my-images/850/capturevyl.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/829/capture2mf.png/

Εγώ θα έλεγα βγάλε τους drivers τελείως και από registry κλπ αν έχεις βάλει τπτ. Βάλε ένα καλώδιο ethernet και δες αν μπορεί να κάνει αυτόματα τους drivers μέσω των windows update. Είχα το ίδιο πρόβλημα με ένα παλιό usb-wireless stick.

Αν και πάλι δεν σου δουλέψει ή απλά δεν μπορείς να ανοίξεις το wifi ψάξε να βρείς πρόγραμμα από τον κατασκευαστή που κάνεις μέσω software enable/disable wifi/sounds/bluetooth κλπ. ή δοκίμασε συνδυασμούς με το πλήκτρο FN , εμένα πχ είναι FN+F8 νομίζω

Δημοσ.

Τελικα με τα πολλά ξαναέβαλα τα χπ και το κουμπι του ασύρματου δουλεύει αλλα (τα νεύρα μου) εχω άλλο πρόβλημα τώρα. Βρισκω το μόντεμ μου βαζω τον κωδικό δεν συνδέεται και μου λέει απο τις ρυθμίσεις ότι ο κωδικός πρόσβασης δικτύου πρέπει να είναι 40bit ή 104bit, ανάλογα με τις παραμέτρους του δικτύου σας. Αυτός ο κωδικός μπορεί να εισαχθεί ως 5 ή 13 χαρακτήρες ascii ή 10 ή 26 δεκαεξαδικοί χαρακτήρες Συγγνώμη κιόλας αλλά τί στο δι@ολο είναι αυτο και δεν μου το έβγαζε παλιά. :@

Δημοσ.

στο ρουτερ βαλε wpa κλειδωμα.μηπως το εχεις wep?

β.για τα windowss 7 αν και τα εβγαλες δεν φταιει η καρτα απλα για καποιο λογο δεν ενεργοποιειται το wireless σαν hardware.

εκει οπως ειπαν τα παιδια πιο πανω ψαξε στο net Να βρεις τους drivers για τα εξτρα πληκτρα.λογικα πρεπει να εχει ειτε καποιο συνδυασμο fn+ καποιο απο τα f η να εχει ξεχωριστο κουμπι .και στις 2 περιπτωσεις θα χρειαστεις λογικα να περασεις τους drivers για αυτα τα εξτρα πληκτρα.στα xp λογικα ανοιγει μονο του το wireless με καποιο προγραμμα που περναει.δοκιμασε παντως και χωρις drivers να δεις αν θα ανοιξει με το fn κτλ(αν ξαναβαλεις windows 7) και εννοειται περνα και το service pack το 1 και ενημερωσεις.ισως και εκει να βρεις drivers για τα fn κτλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ρούτερ είναι WPA2

Τα 7αρια δεν πρόκειται να προσπαθήσω να τα ξαναβάλω γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει. Το κουμπί του wifi ηταν ξεχωριστο απο διπλα (amilo m7400) και το προγραμμάμε το οποίο δούλευε είχε πρόβλημα συμβατότητας με τα 7 παρόλο που το ρύθμισα να τρέχει σαν σε windows xp sp2.

Το θέμα τώρ είναι γιατί ενώ παλιά δούλευε μια χαρά με WPA2 κλείδωμα τώρα όχι. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το γεγονός ότι παλιά είχα sp2 ενώ τώρα sp3???

Τώρα που έχω τα χπ ανάβει κανονικά το λαμπάκι απλώς αντι να μένει σταθερά αναμμένο αναβοσβήνει.

Μετά από πόση ώρα τελικά τα κατάφερα επρεπέ να ρυθμίσω από τον υπολογιστή την ασύρματη σύνδεση με έλεγχο ταυτότητας δικτύου WPA-PSK και κρυπτογράφηση δεδομένων AES

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις και για την βοήθεια σας.

Επεξ/σία από alexhs gk
Δημοσ.

Το ρούτερ είναι WPA2

Τα 7αρια δεν πρόκειται να προσπαθήσω να τα ξαναβάλω γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει. Το κουμπί του wifi ηταν ξεχωριστο απο διπλα (amilo m7400) και το προγραμμάμε το οποίο δούλευε είχε πρόβλημα συμβατότητας με τα 7 παρόλο που το ρύθμισα να τρέχει σαν σε windows xp sp2.

Το θέμα τώρ είναι γιατί ενώ παλιά δούλευε μια χαρά με WPA2 κλείδωμα τώρα όχι. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το γεγονός ότι παλιά είχα sp2 ενώ τώρα sp3???

Τώρα που έχω τα χπ ανάβει κανονικά το λαμπάκι απλώς αντι να μένει σταθερά αναμμένο αναβοσβήνει.

Μετά από πόση ώρα τελικά τα κατάφερα επρεπέ να ρυθμίσω από τον υπολογιστή την ασύρματη σύνδεση με έλεγχο ταυτότητας δικτύου WPA-PSK και κρυπτογράφηση δεδομένων AES

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις και για την βοήθεια σας.

δεν ξερω αν θα μπορουσες να βρεις κανα generic προγραμμα για να παιξει το πληκτρο αλλα οκ.

το δευτερο ειναι οτι οταν δεν παιζει το wi fi που σωστα εκανες δοκιμασε να παιξεις με τα κλειδια κτλ

δηλαδη αναμεσα σε tkip-aes αναμεσα σε wpa2 Και wpa η μπορεις και Wpa/wpa2 αν το δινει σαν επιλογη.μπορει και λογω του spk3 αν και δυσκολο εκτος αν ειναι λογω driverς της ασυρματης καρτας οποτε εκει δες για πιο New απο το site τις fujitsu

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

α.αν εχει διακοπτη το λαπτοπ πρεπει να τον ανοιξεις.

β.να μην ειναι disable η καρτα απο το device manager.

γ.μπορει να μην υπαρχει διακοπτης αλλα καποιο shortcut στο keyboard.εκτος αν το εκλεισες απο το ρουτερ οποτε μπες με καλωδιο ethernet και ανοιξε το.

και επισης να υπαρχει sp1 για τα windows 7 ασχετα με το θεμα σου(οπως και Updates)

και τελευταιοι drivers για την ασυρματη καρτα απο το site Της asus

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...