Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. διορθώστε με αν είμαι σε λάθος κατηγορία.

Ψάχνω tablet με λογισμικό android που να έχει την εξής λειτουργία. Να μπορεί direct να βλέπει και να μεταφέρει απο ψηφιακή φωτογραφική μηχανή τις photos. Εχω ήδη το ipad και ξέρω οτι γίνεται μέσω itunes αλλα δεν με ενδιαφέρει γτ δεν μπορώ να παίρνω το λαπτοπ μαζί. Να σημειώσω οτι δεν αφορά εμένα, αλλα ψάχνω δώρο για τον αδερφό μου πουχει ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Ήδη μίλησα με ένα παιδί κάτοχο samsung galaxy tab p1000 κ μουπε οτι δεν κάνει το συγκεκριμένο.

Έχετε κάτι κατα νού να μου προτείνετε που να ψαχτώ? ή για ποιος λόγους δεν κανει? (οταν εχει ios το κατανοώ. οταν έχει android με θυρα usb δεν το καταλαβαίνω γτ δεν μπορεί.)

Ευχαριστώ

Δημοσ.

ASUS eee pad TF-101 μαζι με το docking station, ισως η "εντιμοτερη" (για τα λεφτα που αξιζει) αγορα αυτη την περιοδο. Exei "διαβαστηρι" :) micro sd, SD, SDHC, MMC kai 2 θυρες usb...οποτε δε νομιζω οτι κυκλοφορει κατι καλυτερο (στα λεφτα αυτα και την κατηγορια του) αυτη την περιοδο. (ασε που την "βιωσα" την εμπειρια του Ipad Και τολμω να πω οτι το ASUS EINAI Πολυ καλυτερο!!!!)

Δημοσ.

Όταν λες κατευθείαν εννοείς οπουδήποτε ή αφού έχουν τραβηχτεί οι φωτογραφίες να τις περάσει στο tablet ενώ βρίσκεται σπίτι για παράδειγμα?

Αν ισχύει το το δεύτερο, η απλούστερη λύση είναι να πάρει ένα USB MicroSD/Compact Flash card reader, να βάζει την κάρτα μνήμης από την φωτογραφική μηχανή στον reader και μετά στο tablet.

Δημοσ.

Όταν λες κατευθείαν εννοείς οπουδήποτε ή αφού έχουν τραβηχτεί οι φωτογραφίες να τις περάσει στο tablet ενώ βρίσκεται σπίτι για παράδειγμα?

Αν ισχύει το το δεύτερο, η απλούστερη λύση είναι να πάρει ένα USB MicroSD/Compact Flash card reader, να βάζει την κάρτα μνήμης από την φωτογραφική μηχανή στον reader και μετά στο tablet.

εννοώ direct. απευθείας. να μν χρειαζονται extra οπως το card reader. Να χει το android tablet, να το συνδεέι με την ψηφιακή και να το αναγνωρίζει...

πως λέγεται αυτό, όταν το υποστηρίζει ένα tablet? δεν ξέρω.

ευχαριστώ για το asus φαίνεται ναναι ότι ζητάω. θα το ψάξω. αυτό είναι δοκιμασμένο οτι συνδέεται απευθειας με την ψηφιακή έτσι?

Δημοσ.

εννοώ direct. απευθείας. να μν χρειαζονται extra οπως το card reader. Να χει το android tablet, να το συνδεέι με την ψηφιακή και να το αναγνωρίζει...

πως λέγεται αυτό, όταν το υποστηρίζει ένα tablet? δεν ξέρω.

ευχαριστώ για το asus φαίνεται ναναι ότι ζητάω. θα το ψάξω. αυτό είναι δοκιμασμένο οτι συνδέεται απευθειας με την ψηφιακή έτσι?

To καλύτερο είναι να πάρεις την φωτογραφική μηχανή, να πας κάπου που πουλάνε το Asus και να το δοκιμάσεις επιτόπου.

Όταν μία συσκευή αναγνωρίζεται αυτόματα από ένα pc ή tablet είναι plug'n'play. To θέμα με το android είναι ότι δεν το έχει το plug'n'play σε μεγάλο βαθμό ακόμα και ειδικά στις εκδόσεις κάτω του 3.0. Απ'ότι έχω διαβάσει το πιο σημαντικό από όλα σε σχέση με τις εκδόσεις android 3.0 και άνω είναι ότι προσθέτουν συμβατότητα με περισσότερες USB συσκευές.

Δημοσ.

To καλύτερο είναι να πάρεις την φωτογραφική μηχανή, να πας κάπου που πουλάνε το Asus και να το δοκιμάσεις επιτόπου.

Όταν μία συσκευή αναγνωρίζεται αυτόματα από ένα pc ή tablet είναι plug'n'play. To θέμα με το android είναι ότι δεν το έχει το plug'n'play σε μεγάλο βαθμό ακόμα και ειδικά στις εκδόσεις κάτω του 3.0. Απ'ότι έχω διαβάσει το πιο σημαντικό από όλα σε σχέση με τις εκδόσεις android 3.0 και άνω είναι ότι προσθέτουν συμβατότητα με περισσότερες USB συσκευές.

Το να πάρω την μηχανή κ να πάω δεν γίνεται δυστυχώς. Δεν πειράζει όμως. υποθέτω οποιδήποτε tablet με android > 3.0 και με το ανάλογο usb adapter/connection kit και ας μην είναι plug and play θα παίζει θεωρώ !

επομένως θα πρέπει να βρώ τώρα το best for value 3g android tablet 10άρι ελαφρύ που υπάρχει...γιατί αυτά τα χαρακτηριστικά θέλει. :-)

έχεις κάτι υπόψιν φίλε μου?

Δημοσ.

Το να πάρω την μηχανή κ να πάω δεν γίνεται δυστυχώς. Δεν πειράζει όμως. υποθέτω οποιδήποτε tablet με android > 3.0 και με το ανάλογο usb adapter/connection kit και ας μην είναι plug and play θα παίζει θεωρώ !

επομένως θα πρέπει να βρώ τώρα το best for value 3g android tablet 10άρι ελαφρύ που υπάρχει...γιατί αυτά τα χαρακτηριστικά θέλει. :-)

έχεις κάτι υπόψιν φίλε μου?

Με usb adapter/connection kit θα λειτουργήσει και σε Android κάτω από 3.0

Ελαφρύ, 10άρι, 3G και ακριβό είναι το Samsung Galaxy Tab P7500. Αν ψάξεις όμως μπορεί να βρεις και το Motorola Xoom 3G πιο φθηνά, αλλά είναι βαρύτερο.

To κακό με το Samsung είναι ότι το USB του είναι On The Go που σημαίνει ότι υποστηρίζει σύνδεση μόνο για USB sticks, ποντίκι ή πληκτρολόγιο. Εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι στον συγκεκριμένο τομέα που δεν γνωρίζω.

Δημοσ.

Δεν το εχω δοκιμασει ακομα με την φωτογραφικη μηχανη μου (ΝΙKON) αλλα απλα βγαζω το memory stick (στη δικη μου περιπτωση ειναι SDHC) το βαζω στη θυρα και το αναγνωριζει αμεσως το ASUS, οτι θελω το κραταω και το περναω στο eeepad Με τον file manager Που εχει και that's all :)

Δημοσ.

Φίλε την δουλεία που θέλεις την κάνει άψογα το flytouch 3..!

Το ξέρω γτ το χρησιμοποιώ (και γι' αυτόν τον λόγο)

Το καλύτερο value for money που υπάρχει και δεν χρειάζεται να δώσεις ένα σκασμό λεφτά..!

Δημοσ.

Φίλε την δουλεία που θέλεις την κάνει άψογα το flytouch 3..!

Το ξέρω γτ το χρησιμοποιώ (και γι' αυτόν τον λόγο)

Το καλύτερο value for money που υπάρχει και δεν χρειάζεται να δώσεις ένα σκασμό λεφτά..!

μαρέσει σαν πρόταση. υποστηρίζει 3g αυτό??

ειναι ελαφρύ? ευκολο σαν ebook reader δηλαδη?

για να καταλαβεις τον ενδιαφερει ναναι ελαφρυ 3g 16ari 10'' κ να μπορεί να περναει φωτο.

η εμπειρία σου για την συσκευή??

Δημοσ.

μαρέσει σαν πρόταση. υποστηρίζει 3g αυτό??

ειναι ελαφρύ? ευκολο σαν ebook reader δηλαδη?

για να καταλαβεις τον ενδιαφερει ναναι ελαφρυ 3g 16ari 10'' κ να μπορεί να περναει φωτο.

η εμπειρία σου για την συσκευή??

To Flytouch με ενσωματωμένο 3G έχει 4GB. Tα 16άρια υποστηρίζουν εξωτερικό 3G με USB dongle. Επίσης έχουν resistive οθόνη και δυστυχώς όχι από τις καλύτερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...