lionheart75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 To εν λόγω πολύ καλό 100% modular psu. Link Ανταγωνισμός: skroutz Σελίδα κατασκευαστή: Link
outlaw star Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 To εν λόγω πολύ καλό 100% modular psu. Link Ανταγωνισμός: skroutz Σελίδα κατασκευαστή: Link ως κάτοχος του συγκεκριμένου psu να πω οτι είναι πάρα πολύ καλό και ότι αξίζει την αγορά του...για 3,5 χρόνια συνόδευε τον κλοκαρισμένο core 2 duo με μια 8800gt, μετά τον κλοκαρισμένο μου i7 socket 1366 με κλοκαρισμενη 4890 (ενεργοβόρα πράματα) και τώρα το έχω δώσει σε φίλο με 2500k πάνω, 8800gt και 5 δίσκους, σε μηχάνημα που δουλεύει 24/7...
Sheriff Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Εχω την εντυπωση οτι η τιμη του getitnow αναφερεται σε αυτο το τροφοδοτικο: http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=294&area=en ασχετα με την φωτογραφια!
SV1EOD Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Εχω την εντυπωση οτι η τιμη του getitnow αναφερεται σε αυτο το τροφοδοτικο: http://www.silversto...pid=294&area=en ασχετα με την φωτογραφια! Αν έχεις δίκiο κάνουν ψιλοβρωμιά γιατί τα δύο τροφοδοτικά διαφέρουν αρκετά. Όχι ότι δεν φαίνεται καλό και το δεύτερο αλλά το πρώτο στα χαρακτηριστικά είναι αρκετά καλύτερο. Η διαφορά είναι ότι το δεύτερο στον όνομα έχει προσθέσει ένα -ES. SST-ST60F-ES.
FactorQ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Αν ειναι σαν τα Silverstone που εδινε το Πλαισιο το καλοκαιρι να τα εχουν να τα χαιρονται.... ειχα παρει 2 κομματια 750 Watt τα οποια ηταν bulk (οκ μεχρι εδω) και στην τελικη το ενα κυριολεκτικα ανατιναχτηκε στα πρωτα 5 λεπτα λειτουργιας. Το γελιο ηταν ο υπαλληλος οταν το πηγα "ε το περιμενα μου λεει" τοσο απλα....
lionheart75 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Αν ειναι σαν τα Silverstone που εδινε το Πλαισιο το καλοκαιρι να τα εχουν να τα χαιρονται.... ειχα παρει 2 κομματια 750 Watt τα οποια ηταν bulk (οκ μεχρι εδω) και στην τελικη το ενα κυριολεκτικα ανατιναχτηκε στα πρωτα 5 λεπτα λειτουργιας. Το γελιο ηταν ο υπαλληλος οταν το πηγα "ε το περιμενα μου λεει" τοσο απλα.... Δεν πρόκειται για τα ίδια psu. To συγκεκριμένο ST60F είναι modular ενώ τα OP-650 και OP-850 της τότε προσφοράς όχι. Και εγώ είχα πάρει ένα OP-850 με την τότε προσφορά του Πλαισίου και βγήκε επίσης ελαττωματικό και το επέστρεψα μετά απο λίγο καιρό. Βέβαια εγώ δεν επρόκειτο να έφευγα με άδεια χέρια ούτε με υποδεέστερο psu απο αυτό που είχα αγοράσει. Το Silverstone λοιπόν αντικαταστάθηκε (μιας και είχε τελείωσει το απόθεμα) με ένα TX750 της Corsair. Not bad at all λοιπόν.
logitech Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Αν ειναι σαν τα Silverstone που εδινε το Πλαισιο το καλοκαιρι να τα εχουν να τα χαιρονται.... ειχα παρει 2 κομματια 750 Watt τα οποια ηταν bulk (οκ μεχρι εδω) και στην τελικη το ενα κυριολεκτικα ανατιναχτηκε στα πρωτα 5 λεπτα λειτουργιας. Το γελιο ηταν ο υπαλληλος οταν το πηγα "ε το περιμενα μου λεει" τοσο απλα.... εμενα δουλευουν καμπανα ολα και τα 3!!!
lionheart75 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 εμενα δουλευουν καμπανα ολα και τα 3!!! Αν και είμαστε offtopic, Σίγουρα δεν ήταν και όλη η παρτίδα για πέταμα απλά παρουσιάστηκαν πρόβληματα με κάποια κομμάτια που έβαλε σε σκέψεις και προβλημάτισε (π.χ το δικό μου που παρουσίαζε εξ αρχής κατά την λειτουργία έναν ενοχλητικό ηλεκτρονικό θόρυβο, προφανώς απο πηνίο), άλλα παρέδωσαν πνεύμα σε μικρό χρονικό διάστημα ενώ άλλα πάνω στο χρόνο. Εγώ μάλιστα, μιάς και δεν ήθελα να μπλέξω αρχικά με το Πλαίσιο, αφού πέραν του ενοχλητικού θορύβου το psu παρέμενε λειτουργικό, είχα απευθυνθεί πρώτα με e-mail στην Silverstone όπου τους είχα περιγράψει το πρόβλημα και ζητούσα εί δυνατόν rma. (το έχω αναφέρει και στο σχετικό νήμα εκείνη την περίοδο). Οι ίδιοι μου απάντησαν να απευθυνθώ στον τοπικό seller απο όπου το πήρα, οπότε και το επέστρεψα στο Πλαίσιο. Ευτυχώς αποζημιώθηκα παίρνοντας στην θέση του OP-850 ένα σφραγισμένο Corsair TX750 χωρίς προβλήματα. Γενικά πάντως έμεινε η εντύπωση ότι ήταν ελαττωματική παρτίδα και πιστεύω δικαιολογημένα. Ontopic, Το ST60F πρόκειται για full modular psu και ουδεμία σχέση έχει με την κατά τα άλλα καλή OP-σειρά.
SV1EOD Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Ontopic, Το ST60F πρόκειται για full modular psu και ουδεμία σχέση έχει με την κατά τα άλλα καλή OP-σειρά. Στο δια ταύτα αυτά που έχει το γετιτ είναι modular/80plus silver ή τα ES;
lionheart75 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Στο δια ταύτα αυτά που έχει το γετιτ είναι modular/80plus silver ή τα ES; Το ST60F είναι full modular και 80plus bronze σύμφωνα και με το site του κατασκευαστή. Απο κεί και πέρα αν το Getit αναφέρει το ST60F-ES (Essential series) ώς ST60F και βάζει και την αντίστοιχη φωτό του modular ST60F δεν μπορώ να το ξέρω όπως αντιλαβάνεσαι. Δεν εργάζομαι στο Getit για να κάνω αυτοψία και να γνωρίζω τι διαθέτει στις αποθήκες του ούτε καταχωρώ τα προιόντα στο online κατάστημά του. Βρήκα τυχαία την προσφορά και την ανέβασα για το καλό της κοινότητας. Απο κεί και πέρα όποιος ενδιαφέρεται και έχει ενδοιασμούς ή αμφιβολίες αν πρόκειται για το μέν, το δε ή δεν ξέρω τί άλλο, παίρνει ένα τηλεφωνάκι πρίν το ρίξει στο καλαθάκι του.
Sheriff Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Πολυ καλα έκανες, εγω θα ξέρω Δευτέρα ποιο ακριβώς είναι. Όταν το είχα βάλει στο καλάθι δεν είχα χρόνο να το ψάξω και κατάλαβα απο την φωτο ότι είναι το modular. Τώρα που το έψαξα περισσότερο έχω αμφιβολίες οι οποίες θα λυθούν Δευτέρα, αν και κάτι μου λέει ότι θα φύγω με άδεια χέρια απο το κατάστημα.
lionheart75 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Τελικα το ST60F-ES. Ωραίος, μπράβο που έκανες τον κόπο και το ξεκαθάρισες φίλε. Δυστυχώς άλλα γράφουν στην σελίδα τους και άλλα υπάρχουν στην πραγματικότητα. Θα πρέπει να το διορθώσουν και να βάλουν χαρακτηριστικά και φωτό απο το ST60F-ES και όχι το ST60F που έχουν. Το ES είναι το essential serries το οποίο δεν είναι modular όπως αναφέρθηκε και πιο πρίν. Άκυρο το νήμα λοιπόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα