Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/Sekonda-Chronograph-Watch-3261-22-Leather/dp/B005G0YLLI?SubscriptionId=AKIAJ7T5BOVUVRD2EFYQ&tag=camelcamelcam-21&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B005G0YLLI

Κινεζικο ρολογακι, μαρκα του amazon. επεσε 10 λιρες σημερα.

Ποιοτικο για τα λεφτα του. Τα Sekonda φορανε συνηθως OEM Seiko/Casio μηχανισμους.

Δημοσ.

πριν πριν καμια 10αρια μερες (ηρθε πριν 5) ενα γυναικεια sekonda ... στην αδερφη μου...πουθενα δεν ειδαμε να λεει οτι ειναι κινεζικο !

Δημοσ.

Το έχω !! Καλό μέγεθος, πολύ όμορφο (φαίνεται και ποιοτικό) αλλά δυστυχώς όχι full inox. O καιρός θα δείξει την ποιότητα του.

post-58048-0-58349700-1323708786_thumb.jpg

Δημοσ.

πριν πριν καμια 10αρια μερες (ηρθε πριν 5) ενα γυναικεια sekonda ... στην αδερφη μου...πουθενα δεν ειδαμε να λεει οτι ειναι κινεζικο !

υποθετικα το βαζω επειδη China/Μαλαισια ειναι και τα Seiko. Γερμανικα δε νομιζω να ειναι στα 45€, παρα το ονομα.

να βαλω Μαλαισία ή οτι θελετε αν καποιος ξερει που φτιάχνονται.

Δημοσ.

λύθηκε

Sekonda is a British distributor of fashion wristwatches. Since 1993, the company has imported its products from factories in Asia, as it no longer has ties with the Russian producers.

Δημοσ.

υπαρχουν αρκετα αλλα καποια απο αυτα δε τα πουλαει το ιδιο το amazon(= εξτρα μεταφορικα). επισης πρόταση μου βρείτε και αλλες φωτο, -ειδικα στα τυπου oyster- για να καταλήξετε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...