SR20DET Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 στο CPUID HWmonitor ποιες θερμοκρασιες προσεχω να μην υπερβαινουν τους 60 βαθμους? θερμοκρασιες πυρηνων η καποια απο τα TMPIN 0-1-2 που λεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Τα TEMP0~2 αφορούν διάφορες θερμοκρασίες όπως VRM και ΝοrthBridge. Σε ενδιαφέρουν κυρίως οι θερμοκρασίες των πυρήνων σου. Έχεις θέμα με θερμοκρασίες; Πληροφοριακά, αν σκοπεύεις να ξεκλειδώσεις τον 960Τ σου (και το έχεις πετύχει) να ξέρεις ότι θα χάσεις τις ενδειξεις θερμοκρασίας των πυρηνων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SR20DET Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Τα TEMP0~2 αφορούν διάφορες θερμοκρασίες όπως VRM και ΝοrthBridge. Σε ενδιαφέρουν κυρίως οι θερμοκρασίες των πυρήνων σου. Έχεις θέμα με θερμοκρασίες; Πληροφοριακά, αν σκοπεύεις να ξεκλειδώσεις τον 960Τ σου (και το έχεις πετύχει) να ξέρεις ότι θα χάσεις τις ενδειξεις θερμοκρασίας των πυρηνων. οχι δεν εχω ξεκλειδωσει πυρηνες. αλλα ανεβαζω στα 3.6 Ghz με το Multiplier στο 18, ρευμα 1.37, turbo off και μνημες στα 1600 9-9-9-24. τρεχω stress tests και στα πρωτα 3 λεπτα ενω οι θερμοκρασιες των πυρηνων ειναι γυρω στους 48, το temp2 φτανει 60 και βαραει συναγερμος απο τo bios (εγω το χω βαλει να προειδοποιει..) να το φοβηθω η μπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Τemp 0 = Southbidge Temp 1 = VRM Temp 2 = Northbridge Είναι οριακά υψηλό. Προσωπικά έχω βάλει ανεμιστηράκι πάνω στο northbridge για να είμαι ήσυχος. Οπότε συμβουλή μου ειναι να μην ανησυχεις γιατί ναι μεν ειναι υψηλή θερμοκρασία αλλά αυτό είναι το μέσο όρο της συγκεκριμένης motherboard και επίσης να μην προσπαθήσεις o/c στο NB πριν φροντίσεις την ψύξη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα