namaste Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μιας και έρχονται Χριστούγεννα και το λάπτοπ μου τα έχει φάει τα ψωμάκια του λέω να πάρω ένα καινούριο. Το θέλω κυρίως για καθημερινή χρήση (internet-μουσική-ταινίες-office), παιχνίδια δε παίζω... Λίγο που έψαξα είμαι ανάμεσα σε αυτούς: Dell Inspiron Q15R 5050 Dell Vostro 1540 Dell Inspiron Q15R 5110 Ποιον προτείνετε;
kostaks3 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Aυτο! Latitude respect.και πιστευω και αμα του χωσει και μια μνημη 2αρα ακομα θα ειναι γαματο.
xristoforos89 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Για αυτό τι λές; Το latitude εχει 3 χρονια εγγυηση, ενω το inspiron 2 χρονια. Επισης το latitude εχει δισκο στις 7200 rpm. Τελος, το ενα ειναι επαγγελματικη σειρα (πολυ καλυτερη κατασκευη αλλα και πολυ καλυτερη ματ οθονη), ενω το inspiron ειναι η απλη/καθημερινη θα ελεγα σειρα της Dell. Απλο glossy πλαστικο, πολυ μετρια οθονη.
dragonver Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Τα 4GB διαφορά μνήμης δεν παίζουν ρόλο; Για την οθόνη που λες έχει τοσο μεγάλη διαφορά η ποιότητα κατασκευής; Ρωτάω γιατί και εγώ ψάχνομαι!
Giorgos09 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Η οθονη στο inspiron ειναι οντως σχετικα κακη. Καλυτερα το Latitude. Παραξενο που περνει μονο 4gb ram..
xristoforos89 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Η οθονη στο inspiron ειναι οντως σχετικα κακη. Καλυτερα το Latitude. Παραξενο που περνει μονο 4gb ram.. Εχει βγει και αντιστοιχο που παιρνει 8gb αλλα κοστιζει ακριβοτερα. Τα 4GB διαφορά μνήμης δεν παίζουν ρόλο; Για την οθόνη που λες έχει τοσο μεγάλη διαφορά η ποιότητα κατασκευής; Ρωτάω γιατί και εγώ ψάχνομαι! Με +10 ευρω πας στα 4gb στο latitude. Για καθημερινη χρηση, τα 4gb ειναι υπεραρκετα. Απο εκει και περα την διαφορα στις επιδοσεις την κανει ο δισκος. Οσον αφορα την οθονη, απο τα διαφορα review που εχω διαβασει ειναι το μεγαλο + του latitude. Φοραει πανελ της Lg και ειναι και ματ (δεν αντανακλα δηλαδη). παρε και ενα review: Link
RottenLungs Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα, σε αυτά τα λεφτά και για την ίδια χρήση (world, excel, ταινίες, μουσική, internet) θέλει και η αδελφή μου ένα λάπτοπ. Εγω δεν έχω ιδέα απο λάπτοπ, οπότε θα ρωτήσω τα εξής: 1. Το Latitude απο θερμοκρασίες τι λέει;; 2. Blu-Ray τανίες κανονικές 40GB δεν θα έχει θέμα να παίζει λογικά... 3. Επίσης λέω να της βάλω και έναν SSD. Είναι εύκολο να μπεί;;; Τους κλασικούς SSD πέρνει;;; 4. Η επέκταση της μνήμης πόσο πάει;;; 5. Αυτά έρχονται με αυθεντικά windows ή πρέπει να αγοράσεις;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά
xristoforos89 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 1. Δεν ξερω, δεν απαντω. 2. Αν βαλεις τους καταλληλους codecs δεν νομιζω να εχεις θεμα. Καλα και εσυ ομως 40b; Υπαρχουν πολυ καλες συμπιεσμενες 1080p που δεν βλεπεις καμια απολυτως διαφορα και εξοικονομεις και χωρο. 3. Εδω: Link μπορεις να δεις ποσο ευκολο ειναι να μπει ο δισκος. Ενα καπακι απλα ανοιγεις. Ναι κανονικο 2.5'' Ssd παιρνει. 4. Τα +2gb κοστιζουν απο 10 ευρω Link 5. Ειναι σχετικα οικονομικα λογω του οτι ειναι Free Dos. Δεν εχουν λειτουργικο συστημα δηλαδη και βαζεις ο,τι θελεις. Αν προοριζεται για οικιακη-προσωπικη χρηση, βαλει windows απο τον.. θειο. Γιατι να ξοδευεσαι χωρις λογο;
Giorgos09 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Για λειτουργικο μπορεις να δοκιμασεις και linux αρχικα αφου δεν παιζεις παιχνιδια.
chsam Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Εγω που πηρα αυτον http://www.multirama.gr/products/product?pid=0596242&catid=010200 εχει δισκο hitachi 320gb στις 7200rpm.
RottenLungs Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 ... 2. Αν βαλεις τους καταλληλους codecs δεν νομιζω να εχεις θεμα. Καλα και εσυ ομως 40b; Υπαρχουν πολυ καλες συμπιεσμενες 1080p που δεν βλεπεις καμια απολυτως διαφορα και εξοικονομεις και χωρο. ... Καλα άσε τα codec. Εγω σου λέω αν απο άποψη δυνατοτήτων (κάρτα γραφικών και επεξεργαστή) μπορεί να σηκώσει ένα κανονικό Blu-Ray... Τα κανονικά είναι απο 28 μέχρι και 40 GB. (Λογικά και το μέγεθος δεν μετράει;;;;; Δεν ξέρω πάντως γιαυτό ρωτάω - Θυμάμαι στο παλιό μου PC ου έπαιζε Blu-Ray Rips, στα κανονικά Blu-Ray κόλλαγε λόγω κάρτας γραφικών, μετα της έκανα overclock και τα έπαιζε κανονικά, γιαυτό ρωτάω) Ωραία ευχαριστώ παιδιά, θα δώ και κανα review για να δώ αν έχει κανα σοβαρό πρόβλημα με θερμοκρασίες ή τπτ άλλο και πάιζει να την κάνω την αγορά. Λέω να της βάλω και τα άλλα 2 GB και έναν 60ρη SSD και να της βάλω τα Windows 7 x64 απο τον θείο.
ipal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Η οθονη στο inspiron ειναι οντως σχετικα κακη. Καλυτερα το Latitude. Παραξενο που περνει μονο 4gb ram.. εδω λεει το Latitude εχει χαμηλο contrast http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Latitude-E5520-Notebook.60643.0.html (συνηθες στις matte). και η φωτεινοτητα ειναι "καλη". δυο αλλα -, ο αρκετος -στα ορια του ενοχλητικου- fan θορυβος (συμφωνα με αυτους), και οτι δεν εχει USB3. θερμοκρασιες 38-45. απο κατασκευη, πλαστικα κλπ ειναι αριστο παντως. αν παρει κανεις αυτο με το freedos ας μας πει τι εγγυηση δινει το serial του...
RottenLungs Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Σε αυτήν την κλάση υπάρχει κάποιο Toshiba;;;; Γενικότερα ποια απο τις δύο εταιρίες έχει καλύτερη πολιτική στο service;;;; Επίσης όσον αφορά το Free-dos... Τα Λάπτοπ ότι και να πάθουν πάνε στην μαμά εταιρεία να φτιάξουν. Άμα έχεις λειτουργικό απο τον θείο δεν παίζει να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Δεν είναι το service του plaisio;;; Είναι το service της Dell και μπορεί να έχουν κάποια συνεργασία με εταιρείες όπως η Microsoft...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα