DaywalkerxD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα απο εμενα ειχα παρομοια εμπειρια με τον φιλο για μερικες μερες οταν ειχα βαλει windows 7 προσωπικα σε εμενα δεν ειχαν μπει audio drivers και επρεπε να παω στο site της gigabyte για να κατεβασω drivers για την ενσωματωμενη καρτα ηχου απο εκει. Μηπως φταει αυτο?
tilbellos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Είναι λάθος στο 3-4. θα τις βάλεις 1-3 ή 2-4 για να δουλεύουνε σε dual channel. Το τροφοδοτικό δεν έχει καρτελάκι; Λογικά κανένα premier της πλάκας θα σου έχουνε βάλει άμα είναι από Πλαίσιο
Jusy Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Kaλησπερα.Το μοντελο του τροφοδοτικου ειναι LAMETECH MODEL-ATX-700W Θελω να αναφερω πως, οταν ανοιξα τον υπολογιστη μου, για να αλλαξω θεσεις της μνημες , και αφου τελειωσα, και ειμουν ετοιμος να ανοιξω τον υπολογιστη, πατουσα το κουμπι, δεν αναβε, η αναβε για λιγο και μετα ξανα εσβηνε,σαν να επεφτε η ταση του ρευματος.Δεν ξερω τι παιζει τωρα...
Jusy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας!τελικα επηδη δεν αντεξα αλλο, τον πηγα στο πλαισιο,και μ ειπαν οτι τελικα εχει προβλημα η καρτα γραφικων.Ειχε χυθει πανω της καποιο υγρο (μαλλον καφες) και εκει οφηλοντουσαν τα κολληματα (η καρτα σε ενα μερος της ηταν σαν να καηκε.Τωρα αν εχω κανα αλλο προβλημα και ξανακολησει...ελπιζω να μην ειμαι τοσο ατυχος Σας ευχαριστω ολους που ασχοληθηκατε !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα