Navy1982 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα σας, Έχω 24 γραμμή connex και είχα πολλές διακοπές στο internet. Φωναξα τον ΟΤΕ και όταν ήρθαν μου άλλαξαν την γραμμή και από τα 800kb/s που κατεβαζα ,πήγα στα 1,4mb/s . Το πρόβλημα όμως με τις αποσυνδέσεις δεν λύθηκε και το ιντερνετ κόβετε συχνά. Μου είπαν να αλλάξω router γιατί μάλλον θα χάλασε. Έχω ένα : Product Name: SpeedTouch 5x6 Software Release: 6.1.9.6 Χωρίς ασύρματο και μία ethernet. Στο σπίτι έχω ISDN γραμμή. Πείτε αν χρειάζετε να πάρω καινούργιο και αν ναι τι να πάρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
billkolias Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Συνιθως το προβλημα ειναι βραχικυκλωματα-μικροβραχυκυκλωματα.Παρακολουθησε εαν ανεβοκατεβαινει το snr σου. vigor 2700vg
Navy1982 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή είμαι άσχετος και συγνώμη αλλά που το βλέπω αυτό το snr και πως το τσεκάρω?
billkolias Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή είμαι άσχετος και συγνώμη αλλά που το βλέπω αυτό το snr και πως το τσεκάρω? μεσα στο interface του ρουτερ.Θα εχει μια καρτελλα που θα λεει status/statistics η κατι τετοιο.
rfc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 βαλε αυτο που εχεις πρωτα, το δευτερο (speedtouch 586), να δεις τι γινεται με τις αποσυνδεσεις. Πες μας απο κει που θα δεις το snr και ποσο ειναι το Downstream Line Attenuation και πες μας Κανε print screen, ολη αυτη τη σελιδα με τις τιμες αν μπορεις και ποσταρε τη εδω
Navy1982 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 To router που έχω είναι αυτό : Product Name: ST536 Serial Number: CP0634DTZ9B Software Release: 7.4.3.2 Software Variant: AA Boot Loader Version: 1.0.6 Product Code: 3594266A Board Name: BANT-V Έκανα αναβαθμιση από 6,1 σε 7,4 και το μόνο που είδα είναι ότι εμπαινα με 12000 ενώ τώρα με 8000. Τα αποτελέσματα είναι αυτά.Πείτε μου γιατί δεν έχω ιδέα. DSL Connection Link Information Uptime: 0 days, 0:13:19 DSL Type: G.992.3 annex B Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 841 / 8.465 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 11,5 / 19,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 18,0 / 23,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 18,0 / 11,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 54 CRC Errors (Up/Down): 0 / 2 HEC Errors (Up/Down): 564.677 / 2 Έκανα restart το router και τωρα μου εβγαλε αυτα τα αποτελεσματα: Είναι καλά??? Uptime: 0 days, 0:01:46 DSL Type: G.992.5 annex B Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.006 / 12.031 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 18,0 / 26,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,0 / 16,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 532 CRC Errors (Up/Down): 0 / 0 HEC Errors (Up/Down): 564.693 / 0
rfc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Αυτο τελικα κανει τις αποσυνδεσεις ή το αλλο που εχεις, με μπερδεψες Αυτο το 536 που εχεις ειναι απο τα πιο σταθερα, αλλα δε συχρονιζει τοσο ψηλα. Εσενα σε ενδιαφερει η σταθεροτητα απο οτι καταλαβα. Βασικα παρτους και ενα τηλεφωνο στη τεχνικη υποστηριξη να τσεκαρουν τη γραμμη σου γιατι με τοσο μικρο attenuation, επρεπε να κλειδωνεις αρκετα πιο ψηλα. Εσυ δοκιμασε τη σταθεροτητα σου αν μπορεις χωρις τιποτα πανω στη τηλ. πριζα του τοιχου σου, παρα μονο το καλωδιο του dsl, και βαζε φιλτρο, τηλεφωνο, με αυτη τη σειρα.
Navy1982 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Άπο την αρχή αυτό το router έχω, το 536. Χτες απλά του έκανα αναβάθμιση από 1,61 σε 1,74. Εγώ αυτό που θέλω είναι σταθερότητα και όχι τόσο ταχύτητα. Να μην κάνει αποσυνδέσεις. Τον ΟΤΕ που τον φώναξα μου άλλαξε θέση στο καφάο και μου είπε πως αν συνεχιστεί το πρόβλημα ίσως θες αλλάγη router. Από χτες που έκανα την αναβάθμιση δεν έχει κάνει αποσύνδεση καμία.Απλά αυτά τα νούμερα που έχω παραπάνω δεν ξέρω αν είναι καλά ή όχι.
rfc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Αν εφτιαξαν οι αποσυνδεσεις με firm update, δες με τον οτε το θεμα του οτι κλειφωνεις αρκετα πιο λιγο απο οσο θαπρεπε. Για καποιο λογο (μαλλον των αποσυνδεσεων) σε εχουν σε margin 11 αντι για 9 που χρησιμοποιει ο οτε. Αν στο ξαναπανε 9 θα ανεβεις και λιγο στο κλειδωμα. 12-14 επρεπε να κλειδωνεις.
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα σας, Έχω 24 γραμμή connex και είχα πολλές διακοπές στο internet. Φωναξα τον ΟΤΕ και όταν ήρθαν μου άλλαξαν την γραμμή και από τα 800kb/s που κατεβαζα ,πήγα στα 1,4mb/s . Το πρόβλημα όμως με τις αποσυνδέσεις δεν λύθηκε και το ιντερνετ κόβετε συχνά. Μου είπαν να αλλάξω router γιατί μάλλον θα χάλασε. Έχω ένα : Product Name: SpeedTouch 5x6 Software Release: 6.1.9.6 Χωρίς ασύρματο και μία ethernet. Στο σπίτι έχω ISDN γραμμή. Πείτε αν χρειάζετε να πάρω καινούργιο και αν ναι τι να πάρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων αν και δυσκολο να ειναι ρουτερ γιατι τα thomson ειναι απο τα πιο σταθερα εν τουτοις ο μονος τροπος ειναι να δοκιμασεις αλλο ρουτερ.αν ειναι να παρεις κατι εξαρτατε ποσα λεφτα θα δωσεις .το vigor to 2700 νομιζω μπορει να γινει crossflash και να παρει annex b.αν σαρεσε το Thomson μπορεις και Thomson 585i v7 η v8. Έκανα αναβαθμιση από 6,1 σε 7,4 και το μόνο που είδα είναι ότι εμπαινα με 12000 ενώ τώρα με 8000. Τα αποτελέσματα είναι αυτά.Πείτε μου γιατί δεν έχω ιδέα. DSL Type: G.992.3 annex B Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 841 / 8.465 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 11,5 / 19,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 18,0 / 23,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 18,0 / 11,0 Έκανα restart το router και τωρα μου εβγαλε αυτα τα αποτελεσματα: Είναι καλά??? DSL Type: G.992.5 annex B Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.006 / 12.031 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 18,0 / 26,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,0 / 16,0 ο λογος που την πρωτη φορα μπηκες με 8465 και την δευτερη με 12 Mbit ειναι οτι την πρωτη φορα κλειδωσες σε g.992.3 =adsl2 ενω την δευτερη φορα κλειδωσες στο κανονικο g.992.5 =adsl2+.επισης και το snr οπως φαινεται κανει σκαμπανεβασμα. Αυτο τελικα κανει τις αποσυνδεσεις ή το αλλο που εχεις, με μπερδεψες Αυτο το 536 που εχεις ειναι απο τα πιο σταθερα, αλλα δε συχρονιζει τοσο ψηλα. Εσενα σε ενδιαφερει η σταθεροτητα απο οτι καταλαβα. Βασικα παρτους και ενα τηλεφωνο στη τεχνικη υποστηριξη να τσεκαρουν τη γραμμη σου γιατι με τοσο μικρο attenuation, επρεπε να κλειδωνεις αρκετα πιο ψηλα. Εσυ δοκιμασε τη σταθεροτητα σου αν μπορεις χωρις τιποτα πανω στη τηλ. πριζα του τοιχου σου, παρα μονο το καλωδιο του dsl, και βαζε φιλτρο, τηλεφωνο, με αυτη τη σειρα. του αλλαξαν απερχομενο αλλα δεν του αλλαξαν κεντρικο.οποτε ισως να φταιει το κεντρικο ισως το ρουτερ ισως να φταιει η καλωδιωση του.δεν ξερω αν με τον οτε εκαναν δοκιμη στον κατανεμητη.το 536 σηκωνει adsl2+ αφου συγχρονισε με g.992.5.υπηρχαν διαφορα versions οπως και με το 585. εχει Isdn δεν υπαρχει φιλτρο αλλα splitter μονο. Αν εφτιαξαν οι αποσυνδεσεις με firm update, δες με τον οτε το θεμα του οτι κλειφωνεις αρκετα πιο λιγο απο οσο θαπρεπε. Για καποιο λογο (μαλλον των αποσυνδεσεων) σε εχουν σε margin 11 αντι για 9 που χρησιμοποιει ο οτε. Αν στο ξαναπανε 9 θα ανεβεις και λιγο στο κλειδωμα. 12-14 επρεπε να κλειδωνεις. το margin του μπορει να κανει σκαμπανεβασματα για αυτο την μια 16 την αλλη 11.μπορει να το εχουν πραγματι σε 11 αρι μπορει να ειναι και σε 9αρι.αν απο 11 τον βαλουν 9 το πολυ να κερδισει ενα mbit οχι παραπανω.βεβαια αν συγχρονισει στα 13 ο οτε δυσκολα θα το δεχτει βλαβη για χαμηλο sync.θα του πει οτι ειναι μεσα στα φυσιολογικα ορια. αλλα θα ηταν μια καλη δοκιμη και με ενα αλλο ρουτερ για να δει τι γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα