Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια,

έχω γραφείο σε υπόγειο και παλεύω με το σήμα της cosmote. Θα με εξυπηρετήσει η λύση αυτή; Έχει κανείς εμπειρία από αυτό;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν λες αυτα που λενε vodafone full σημα κτλ ναι θα βοηθησει αλλα πρεπει να εχεις ιντερνετ γιατι συνδεεται πανω στον ρουτερ οσο ξερω.

Δημοσ.

και για vodafone που ξερω οτι εχουν βαλει καποιοι παλι δεν εχω ακουσει καποιο παραπονο.απλα εχω ακουσει απο καποιον σε εταιρεια οτι του δημιουργουσε πολυ κινηση πανω στο switch που ηταν συνδεδεμενοι και παρα πολλα Pc και δεν το ηθελε.αλλα αυτο ηταν σε εταιρεια που ειναι ηδη τοσα Pc πανω κτλ.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
ξερεις αν μπορει κανεις να το δουλεψει αυτο δηλωνωντας καρτοκινητο οπως εχω κανει με την αντιστοιχη συσκευη της vodafone???

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι ειμαι μονο για συνδεσεις.σιγουρα θα σου πουν αν ρωτησεις αλλα δεν το κοβω οτι ειναι μονο για αυτο το λογο.

Δημοσ.

Δουλευει (το τελειο σημα της cosmote ή το full σημα της vodafone) μεσω ιντερνετ οπως προειπωθηκε,η συσκευή του κινητου πρεπει να υποστηριζει 3g και μπορει να χρησιμοποιηθει ειτε απο αριθμο σε συμβολαιο ειτε σε καρτοκινητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...