@_zerocool Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Γεια, έχω γραφείο σε υπόγειο και παλεύω με το σήμα της cosmote. Θα με εξυπηρετήσει η λύση αυτή; Έχει κανείς εμπειρία από αυτό;
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 αν λες αυτα που λενε vodafone full σημα κτλ ναι θα βοηθησει αλλα πρεπει να εχεις ιντερνετ γιατι συνδεεται πανω στον ρουτερ οσο ξερω.
makis855 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 από άτομα που το έχουν βάλει, δείχνει ότι κάνει καλή δουλειά και βοηθάει να έχεις σήμα
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 και για vodafone που ξερω οτι εχουν βαλει καποιοι παλι δεν εχω ακουσει καποιο παραπονο.απλα εχω ακουσει απο καποιον σε εταιρεια οτι του δημιουργουσε πολυ κινηση πανω στο switch που ηταν συνδεδεμενοι και παρα πολλα Pc και δεν το ηθελε.αλλα αυτο ηταν σε εταιρεια που ειναι ηδη τοσα Pc πανω κτλ.
lambros Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 ξερεις αν μπορει κανεις να το δουλεψει αυτο δηλωνωντας καρτοκινητο οπως εχω κανει με την αντιστοιχη συσκευη της vodafone???
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 δεν νομιζω οτι ειμαι μονο για συνδεσεις.σιγουρα θα σου πουν αν ρωτησεις αλλα δεν το κοβω οτι ειναι μονο για αυτο το λογο.
manzana Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δουλευει (το τελειο σημα της cosmote ή το full σημα της vodafone) μεσω ιντερνετ οπως προειπωθηκε,η συσκευή του κινητου πρεπει να υποστηριζει 3g και μπορει να χρησιμοποιηθει ειτε απο αριθμο σε συμβολαιο ειτε σε καρτοκινητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα