Thanos1972 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δεν μπορεσε να ξεκλειδωσει κατι ουτε καν με κοντα 1.50 ρευμα.και καναμε αρκετες προσπαθειες.τι χειροκινητα,τι στο auto,τι με το διακοπτακι asus core unlocker στον on,τι στο off,τιποτα.δεν ελεγε να ξεκλειδωσει.(και ξερω ποτε ξεκλειδωνει ενας επεξεργαστης απο τον δικο μου) Δυστηχως..... Παιξαμε και με τους πυρηνες με αλλους κλειστους και με αλλους ανοιχτους αλλα και παλι δεν....
Obsidian Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Αν είναι έτσι, κρίμα... Καμια φορά οι πυρήνες μπορεί να είναι ΟΚ (οι επιπλέον, that is) αλλά να τίθεται θέμα "συνεννόησης". Λ.χ. για να κάνω τον δικό μου από Χ2 σε Χ3 το έκανα έχοντας ενεργοποιημένους τους Core #0, #2, #3. Ενεργοποιώντας τον #1 --ο οποίος είναι μαμίσιος άρα αποκλείεται να είναι defective-- κάνει post αλλά δεν μπαίνει στα Windows καν.
timos_som Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 o athlon x3 455 με http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528532 ξεκλειδώνει?
NT1G Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρω τι παίζει μεnVidia, πιθανόν όχι, χρειάζεσαι ΜΒ με amd chipset SB710/SB750.
Obsidian Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Κοιτώντας το manual της motherboard φαίνεται ότι υπάρχει επιλογή για NVCC, το ACC της nvidia δηλαδή. Επίσης τα updates του BIOS αναφέρουν βελτίωση του "ASRock UCC" που χρησιμοποιεί η Asrock για ξεκλείδωμα πυρήνων. Αν την έχεις, go for it.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα