petros610 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Έχω πάρει ένα Macbook pro 2011 και θα ήθελα να του βάλω κάτι για προστασία στο αλουμίνιο. Tι προτείνεται να βάλω? Να βάλω Zagg invisibleshield η κατά άλλο παρόμοιο η να βάλω πλαστικά καλύμματα μπρος πίσω?
x_vagos_x Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Τα invisibleShields είναι περισσότερο για τις μικρο-γρατζουνιές από το βάλε-βγάλε σε τσάντα/sleeve. Αν σκοπεύεις να το "πετάς" σε μια οποιαδήποτε τσάντα ανα πάσα στιγμή και θες να μη σε νοιαζει αν παθει τπτ, πάρε κάτι πιο στιβαρό.
petros610 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 για κατι τετοιο να σου πω το θελω γιατι για μεταφορα εχω τσαντα που το βαζω μεσα
kebinB Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 ειναι σχεδον αδυνατον να το κρατήσεις ανέπαφο δυστηχώς. οτι macbook πέρασε απο το χέρι μου έφευγε με κουσουρια-γρατσουνιές. κάπου θα σου συμβεί.
petros610 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 καλα αν μπει invisibleshield πως μπορει να γρατσουνιστει?
themis_81 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Invisible shield και θα εισαι μια χαρα . Παρε και μια θηκη neopren για τα "κοπανηματα" αλλα ημαρτον ... Τοσα χρηματα macbook ειναι δυνατον να το πεταει καποιος απο εδω κ απο εκει ? Εγω με το shield και με μια θηκη http://store.apple.com/us/product/H5199ZM/A/Incase_Neoprene_Slim_Sleeve?fnode=MTY1NDA2Ng&s=topSellers και με λιγη προσοχη , ειναι σαν να βγηκε μολις απο το κουτι του
petros610 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 με το Invisible shield παιζει να εχω κανα προβλημα απο το υγρο??χαλαει μετα απο καιρο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα