Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Έχω τις corsair dominator gt 6gb στο σύστημα της υπογραφής μου, και θέλω να πάω στα 12gb λόγω και χρήσης autocad που προέκυψε , το θέμα ειναι οτι αν ψάξω να βάλω αλλα 6gb απο τις ιδιες ram θα ανέβουν πολύ τα χρήματα τα οποια δεν υπάρχουν για την ώρα.

Οπότε σκευτόμουν να βάλω αυτο το set απο 12 gb της corsair , το θέμα ειναι αν δίνοντας αυτα τα χρήματα γενικά οι επιδόσεις απο θέμα μνημών θα πέσουν πολύ σε σχέση με τις προηγούμενες η δεν έχει τοσο μεγάλη σημασία.

Επίσης αν εχει κανεις την συγκεκριμένη motherboard πιες ειναι απο θέμα συμβατότητας οι καλύτερες.

Οτι αλλο εχετε να προτέινετε ευπρόσδεκτο :)

Δημοσ.

Και γιατι δεν βαζεις ενα τετοιο κιτ Corsair Vengeance 16GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz και να χρησιμοποιησεις τα 3 απο τα 4 sticks για να εχεις το triple channel (η εαν θελεις ολα ρε παιδι μου) και να πουλησεις αυτες που εχεις.

Επιδοσεις,σιγα ιδιες θα ειναι.

Δεν σου εβαλα το 12αρι κιτ γιατι η διαφορα με το 16αρι ειναι 8 euros.

Δημοσ.

Καλή πρόταση και ωραία τιμή , τώρα το θέμα ειναι αν βγάινει το heatsink γιατι βρίσκει η επάνω στις ram η noctua και για να βάλω και τις dominator gt το κόκκινο το ξεβίδωσα

Δημοσ.

Και εδω λιγο ακομη καλυτερη τιμη Corsair Vengeance 16GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ΤΙΜΗ 81.13 € ιδιες με τις προηγουμενες απλα με αλλο χρωμα το heatsink.για το συγκεκριμενο θεμα των μνημων και της Noctua ρωτα την Karmen1983 μιας και εχει και την noctua και τις μνημες και μπορει να σου πει με σιγουρια (και φυσικα θα σου πει να ανεβασεις τον ανεμιστηρα της ψυχτρας πιο πανω).

Δημοσ.

+1 για τις LP καθώς και εγώ όταν είχα την Νoctua οι άλλες δεν έμπαιναν!

EDIT: εκτός αν έχεις κέφια για χειρουργεία :P :devil:

Δημοσ.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ευχαριστώ πολύ θα κάνω την παραγγελία σήμερα κίολας μήπως τις παραλάβω απο εβδομάδα
Δημοσ.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ευχαριστώ πολύ θα κάνω την παραγγελία σήμερα κίολας μήπως τις παραλάβω απο εβδομάδα

Yπάρχουν και σε μπλέ-άσπρο just in case!

Δημοσ.

Έγινε η παραγελλία ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Μια τελευταία ερώτηση να χρησιμοποιήσω και τα 4 dimm δηλαδή και τα 16gb προφανώς χάνω το triple channel, οπότε βάζω μονο τα 12 και ειμαι κομπλέ ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...