starflyer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά καλημέρα... Είχα ενα WD Media player το οποίο δεν αναπαρήγαγε DTS ήχο... πήρα το καινούργιο που παίζει DTS αλλά το βασικό προβλημά μου είναι ότι και στα 2 δεν αναπαράγονται κάποια συγκεκριμένα, κατά καιρούς ,αρχεία από Bluray ταινίες... Ενώ παίζει κανονικά .mkv αρχεία ,κάποια από αυτά, δεν παίζουν... Πατάω αναπαραγωγή διότι τα αρχεία δεν εχουν κάτι διαφορετικό μεταξύ τους καθως είναι όλα .mkv, και ορισμένα λοιπόν κολλάνε χωρίς καν να αρχίσουν και όχι μόνο αυτό, αλλά μετα για να μπορέσει να παίξει τα υπόλοιπα αρχεία πρέπει να βγάλω την πρίζα του WD Media player... Βοήθεια παρακαλώ...
gtsamour Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δεν δίνεις ακριβείς πληροφορίες... Ποιο WD media player? Μοντέλο δεν έχει?
JIMBOAthens Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 διότι τα αρχεία δεν εχουν κάτι διαφορετικό μεταξύ τους καθως είναι όλα .mkv Tα αρχεία που αναφέρεις ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι δεν έχουν κάποια διαφορά μεταξύ τους αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να έχουν εντελώς διαφορετικό bitrate και γι'αυτό να μην μπορούν να αναπαραχθιούν στο media player...
starflyer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δεν δίνεις ακριβείς πληροφορίες... Ποιο WD media player? Μοντέλο δεν έχει? Ευχαριστώ για τη γρήγορη ανταπόκριση και τη σωστή επισήμανση απλά τώρα είμαι στη δουλειά και δεν είχα το ακριβές μοντέλο και ηθελημένα το παρέλειψα... όταν γυρισω σπίτι θα το σημειώσω, παρόλα αυτά δεν εχουν βγει πολλά, είναι το δεύτερο που εβγαλε η western digital, αυτο που ξεκίνησε να παίζει dts...
barman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι ενα μοντελο πισω απο το LIVE. Το ειχα και εγω και επαιζε κανονικα τον ηχο φιλε. Κατι δεν κανεις σωστα. Εαν εξακολουθει να σου κανει κολπα η λυση ειναι το LIVE το οποιο παιζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ !! 1,5 χρονο το εχω και "βαραει" συνεχεια ασταματητα !
starflyer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Tα αρχεία που αναφέρεις ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι δεν έχουν κάποια διαφορά μεταξύ τους αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να έχουν εντελώς διαφορετικό bitrate και γι'αυτό να μην μπορούν να αναπαραχθιούν στο media player... ευχαριστώ... τι εννοείς ότι ταινίες με καλύτερο bitrate δεν παίζουν; και αν όχι υπάρχει τρόπος να τα παίξει; ή υπάρχει κάποιο player που να τα αναπαράγει όλα ανεξάρτητως bitrate;
gtsamour Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Έχεις το γνωστό πρόβλημα που η WD εσκεμένα δε διόρθωσε ποτέ με firmware για να σπρώξει το Live. Το πρόβλημα αρχισε όταν το πρόγραμμα με το οποίο φτιάχνονται τα mkv αρχεία αρχισε να υποστηρίζει apo default to sound header compression που το wd media plyer Gen2 δεν υποστηρίζει και παθαίνει κομπλα. Δυο επιλγές έχεις, ή παίρνεις το Live και ξενοιάζεις ή όταν συναντάς τέτοιο αρχείο το φτιάχνεις με το mkvvtoolnix (νομίζω έτσι το λένε) και ξετικάρεις το sound header compression. Αθλια η WD που δεν διόρθωσε αυτό το θέμα στο firmware. Το έθαψε κυριολεκτικά το Gen2 και τελευταίο firmware που έβγαλε γιάυτο ήταν το 2009 ενώ ουσιαστικά δε διαφέρει πολύ απο το Live και έχει το ίδιο chip.
starflyer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι ενα μοντελο πισω απο το LIVE. Το ειχα και εγω και επαιζε κανονικα τον ηχο φιλε. Κατι δεν κανεις σωστα. Εαν εξακολουθει να σου κανει κολπα η λυση ειναι το LIVE το οποιο παιζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ !! 1,5 χρονο το εχω και "βαραει" συνεχεια ασταματητα ! όχι φίλε μου στους ήχους δεν έχω πρόβλημα απλά κάποιες ταινίες δεν ανοίγουν καν... τελευταίο παραδειγμα η συγκεκριμένη: Final Destination 5 (2011) 1080p Bluray DTS x264-TWiZTED >final.Destination.5.1080p.Bluray.x264.-TWiZTED [ iNFO ] http://www.imdb.com/title/tt1622979/ RELEASEDATE:08/12/2011 THEATERDATE:14/08/2011 STOREDATE:27/12/2011 SOURCE:R1 BD RUNTIME:90 min GENRE:Horror, Thriller Video Format : AVC Duration : 1h 31mn Bit rate : 8 715 Kbps Width : 1 920 pixels Height : 800 pixels Display aspect ratio : 2.40:1 Frame rate : 23.976 fps Language : English Audio Format : DTS Duration : 1h 31mn Bit rate mode : Constant Bit rate : 1 510 Kbps Channel(s) : 6 channels Language : English [ PLOT ] Survivors of a suspension-bridge collapse learn there's no way you can cheat Death.
barman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Εαν δεν θες να κανεις την διαδικασια καθε μερα παρε το LIVE. Παιζει τα παντα.
gtsamour Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Αν εφόσον προσπαθίσεις να το ανοίξεις (και δεν ανοίξει το αρχείο φυσικά), μετά το μηχάνημα βαράει κομπλα και δεν παίζει τίποτα παρα μόνο αν του βγάλεις για λίγο το ρεύμα, τότε είναι αυτό που σου είπα. Ε αυτό σου κάνει και με αυτό που σου λέω, δεν ανοίγει κάν το αρχείο. Γυρνάει συνέχεια ο κύκλος στην οθόνη και τίποτα. Και αν το σταματήσεις δεν ξεκινάει ούτε τα αρχεία που ξέρεις ότι παίζουν. Θέλει ολικό reset μετά για να επανελθει.
starflyer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Αν εφόσον προσπαθίσεις να το ανοίξεις (και δεν ανοίξει το αρχείο φυσικά), μετά το μηχάνημα βαράει κομπλα και δεν παίζει τίποτα παρα μόνο αν του βγάλεις για λίγο το ρεύμα, τότε είναι αυτό που σου είπα. Μάγκες είστε εκπληκτικοί... θα πάω να αγοράσω το live να ηρεμίσω τότε... γιατί είχα κουραστεί με αυτη την υπόθεση... εριχνα τα χαρτια για να πω αν θα παίξει ή όχι μια ταινία...
gtsamour Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι το Live παίζει τα πάντα, για την ώρα τουλάχιστον. Αν και πιστεύω ότι η WD αντε να βγάλει ακομα ένα firmware και τέλος και με αυτό.
barman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι το Live παίζει τα πάντα, για την ώρα τουλάχιστον. Αν και πιστεύω ότι η WD αντε να βγάλει ακομα ένα firmware και τέλος και με αυτό. Το εχω 1,5 χρονο και παιζει τα παντα-χρειαζεται ενα update οταν το παρεις (αν φοραει το παλιο ) και μετα "ΚΕΝΤΑΕΙ " !!
gtsamour Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Το ξέρω γιατί το έχω και εγώ και το λιώνω. Αλλά βλέπω ότι η WD σιγά σιγά το εγκαταλείπει και μάλλον αντε να έχουμε ένα τελευταίο firmware ακομα. Και το Gen2 τα πάντα έπαιζε μέχρι να γίνει η μαλακία με το sound header compression. τα δεδομένα αλλάζουν ανα πάσα στιγμή.
starflyer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Αν εφόσον προσπαθίσεις να το ανοίξεις (και δεν ανοίξει το αρχείο φυσικά), μετά το μηχάνημα βαράει κομπλα και δεν παίζει τίποτα παρα μόνο αν του βγάλεις για λίγο το ρεύμα, τότε είναι αυτό που σου είπα. Ε αυτό σου κάνει και με αυτό που σου λέω, δεν ανοίγει κάν το αρχείο. Γυρνάει συνέχεια ο κύκλος στην οθόνη και τίποτα. Και αν το σταματήσεις δεν ξεκινάει ούτε τα αρχεία που ξέρεις ότι παίζουν. Θέλει ολικό reset μετά για να επανελθει. Δηλαδή με το live δεν θα έχω αυτό το πρόβλημα; γιατί το προβλημά μου είναι ακριβώς όπως το είπες και περιέγραψες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα