Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας

Μόλις αγόρασα ένα Iphone 4S με IOS 5.0.1 και εγκατέστησα τον λογαριασμό Hotmail μου στο Iphone 4s

Τα πάντα λειτούργησαν υπέροχα για μια εβδομάδα.

Όλα τα μηνύματα ήταν ωραία, όπως και το ημερολόγιο.

Όλα συγχρόνιζαν υπέροχα.

Ακόμα και οι κανόνες από το Hotmail χρησιμοποιούνται για το iPhone και ό, τι έκανα σ'το iPhone

συγχρονιζόταν στο λογαριασμό Hotmail μου.

Ξαφνικά χθες, το μήνυμα "δεν είναι δυνατή η λήψη της αλληλογραφίας - η σύνδεση με το διακομιστή απέτυχε"

εμφανίστηκε, επομένως, δεν μου επέτρεπε να ελέγξω την αλληλογραφία μου ή να κάνω χρήση του ημερολογίου μου.

Δεδομένου ότι ένα νέο τηλέφωνο, έκανα μια πλήρη αποκατάσταση (restore to factory settings),

πιστεύοντας ότι αυτό θα λύσει το πρόβλημα.

Δεν το έλυσε.

Έτσι αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ούτε αλληλογραφία μου ούτε το ημερολόγιό μου

Δοκίμασα όλες τις προτάσεις που έχω διαβάσει σε πολλά άλλα Φορουμ της Apple αλλά τίποτα δεν φάνηκε να με βοηθήσει.

Άλλαξα τον κωδικό hotmail μου, επανέφερα τις ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου,

επαναφερα τις ρυθμίσεις δικτύου μου, αλλά ακόμα τίποτα.

Με αυτά και αυτά, έχω φτάσει στο σημείο να μπορώ να στείλω εμαιλ, αλλα να μην μπορώ να λάβω.

Με Pop3 φαίνεται ότι δουλεύει, αλλά δεν μ'αρεσει καθόλου, γιατί έχω τα φακελάκια μου με τους κανόνες μου αλλά και γιατί δεν συγχρονίζει το ημερολόγιο του

Τα μηνύματά μου είναι περίπου 18000 και αποθήκευσης μου είναι περίπου

4900MB (ήταν 5.300 MB, αλλά διέγραψα πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.)

Δοκίμασα άλλο λογαριασμό Hotmail που έχω (που δεν κάνω συχνή χρήση) και δούλεψε μια χαρά.

Έχω ένα iPad, (που δούλευε φανταστικά με τις ίδιες ρυθμίσεις εδώ και 8 μήνες) το οποίο παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα, οπότε μαντεύω ότι έχει κάτι να κάνει με το hotmail.

Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Σε συνέχεια της ερευνας μου, πήγα να ρυθμίσω και το outlook 2010 με το Hotmail μου. και μου έβγαλε το εξής μήνυμα

Κανεις???????

post-69011-0-14502700-1323685256_thumb.jpg

Δημοσ.

Μαλλον εχεις παρα πολλα Email και στουμπώνει. Το outlook ειναι λογικο να μην μπορει να συγχρονήσει μιας και το max file size ειναι 2gb αν δεν κανω λάθος. Δοκιμασε με thunderbird αν θελεις. Μια λύση ειναι να τα χωρίσεις σε φακέλους τα email σου.

Στο iphone δοκίμασε με αλλο email προγραμμα. Αν δεν βγαλεις ακρη πετα ολα τα email που δεν θελεις σε ενα φακελο και ασε τον inbox κενο.

Δημοσ.

Φίλε μου ευχαριστώ, το έκανα και αυτό μαζί και με restore της συσκευής και με πολλά άλλα.

Τελικά μετα απο επικοινωνια με την microsft μεσω του support forum της στα Ελληνικά παρακαλώ!!!

(που ήταν πολύ άμεση) δόθηκε λύση στο πρόβλημα μου.

Απ' ότι φαίνεται ήταν κάποιο πρόβλημα στον λογαριασμό μου που διορθώθηκε απο τους admins της Hotmail.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γενικοτερα η apple μου ειχε εμφανισει ενα μηνυμα οτι μπορει να μην ειναι συμβαο το mail μου εαν το χω σε hotmail. αυτο πιο πολυ για νεους χρηστες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...