Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο κατάστημα το επιλέγει κάποιος ή για κάνα ξεχασμένο προϊόν (availability, σπάνιο όμως) ή για τις πολύ χαμηλές τιμές.

ΌΤΑΝ χρειαστούμε Service/DRM όμως, έχετε μπλέξει με το χειρότερο Franchise. Οι τύποι είναι ότι πιο πρόχειρο έχω δει στη ζωή μου για επιχείρηση. Άπειρα παράπονα έχω ακούσει, και ο Skroutz.gr τα λέει όλα..

Τα λέω για να τα ξέρει ο κόσμος.

εγώ συνήθως το επέλεγα (έχω κανα χρόνο γιατί δεν χρειάστηκε) όταν ήθελα να πάρω κανά πύργο απο dvd,καμιά κάρτα μνήμης και τέτοια ψιλοπράματα.

για αγορά κινητού ποιό έχετε να προτείνετε σε σχέση τιμής,εξυπηρέτησης?

• Moderators
Δημοσ.

εγώ συνήθως το επέλεγα (έχω κανα χρόνο γιατί δεν χρειάστηκε) όταν ήθελα να πάρω κανά πύργο απο dvd,καμιά κάρτα μνήμης και τέτοια ψιλοπράματα.

Προσωπικα αγορασα το SGS2 μου πριν μηνες απο το birdphone με βαση την τιμη. Δεν ξερω να σου πω για εξυπηρετηση, με τη λογικη πως το παρηγγειλα μεσω site και την επομενη ημερα το ειχα σπιτι μου. Το αναμενομενο δηλαδη. Αλλα τουλαχιστον στην τηλεφωνικη μου επικοινωνια μαζι τους ηταν ευγενεστατοι.

Προσωπικα αγορασα το SGS2 μου πριν μηνες απο το birdphone με βαση την τιμη. Δεν ξερω να σου πω για εξυπηρετηση, με τη λογικη πως το παρηγγειλα μεσω site και την επομενη ημερα το ειχα σπιτι μου. Το αναμενομενο δηλαδη. Αλλα τουλαχιστον στην τηλεφωνικη μου επικοινωνια μαζι τους ηταν ευγενεστατοι.

Δημοσ.

Για αγγλικά βιβλία, Dvd και BluRay: Amazon.co.uk

Για ελληνικά βιβλία και κάποια BluRay σε προσφορά: Public

Για ελληνικά βιβλία υπάρχει επίσης κάποιο βιβλιοπωλείο στην περιοχή μου, που έχω μια καλή φιλική σχέση.

Την TV και το BluRay player τα πήρα από το Πλαίσιο.

Για άλλες αγορές ηλεκτρονικών (πχ πολύμπριζο ασφαλείας, εξωτερικός σκληρός καί άλλα γκατζετάκια) αγοράζω από ένα μαγαζί της περιοχής μου που έχει καλές τιμές και τα παιδιά τα ξέρω τόσα χρόνια και τους έχω εμπιστοσύνη.

Δημοσ.

παντοτε ελεγχω στο skroutz και στο bestprice για τιμες αν δεν βρω μεγαλη διαφορα τελικα καταληγω για ψιλοπραγματα:media markt-κοτσοβολο,για εξαρτηματα υπολογιστη/κινητα:plaisio.

Δημοσ.

Προτιμώ: Visionstudio (αν και μου τα χάλασε λίγο με τις τιμές των δίσκων), MSystems, e-world, skroutzing και μετά amazon.co.uk για σύγκριση τιμών.

Ποτέ: eshop.gr, Πλαίσιο, getitinow.

Αν είναι κανένα ψιλοπράμα δεν το ψάχνω ιδιαίτερα κι συνήθως αγοράζω απ το φυσικό κατάστημα (εκτός απ τα «Ποτέ») που ναι πιο κοντά μου, εφόσον φυσικά παίζουν σε normal τιμές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...