petrox21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Θα ηθελα συμβουλη επ'αυτου.. Λεω να παρω 2.1 για καλυτερες επιδοσεις απο απλα 2.0. Ειχα 5.1 που θελω να χρησιμοποιησω αλλου,και ετσι κι αλλιως το δωματιο δε βοηθαει ωστε να τα εχω surround. Οποτε 2.1 (ή 2.0) Τα 5.1 μου ειναι Creative (τα p5800,απο τα οποια ειμαι υπερευχαριστημενος.Κατι αναλογο ψαχνω!) και θα ηθελα κατι αναλογης ποιοτητας. Δεν ειμαι geek με τον ηχο να ψαχνω το τελειο,αλλα θελω να ειναι αρκετα καλα. Εξακολουθουν να ειναι οι Creative και Logitech οι καλυτερες μαρκες? Θα'θελα να δωσω μονο 30 ευρω,αλλα αν ειναι να παρουμε μαπα,ας παμε και στα 50-60 τι να πω. Καποιες προτασεις?? ps: Εννοειται οτι αν σε αυτα τα λεφτα μπορω να παρω 5.1..ε ναι θα προτιμησω,απλα παω σε 2.1 επειδη υποθετω θα ειναι πιο οικονομικο
veteranos123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Για δες αυτα Link.Εχω τα αντιστοιχα σε 2.1 και ειμαι πολυ ευχαριστημενως Θα ηθελα συμβουλη επ'αυτου.. Λεω να παρω 2.1 για καλυτερες επιδοσεις απο απλα 2.0. Ειχα 5.1 που θελω να χρησιμοποιησω αλλου,και ετσι κι αλλιως το δωματιο δε βοηθαει ωστε να τα εχω surround. Οποτε 2.1 (ή 2.0) Τα 5.1 μου ειναι Creative (τα p5800,απο τα οποια ειμαι υπερευχαριστημενος.Κατι αναλογο ψαχνω!) και θα ηθελα κατι αναλογης ποιοτητας. Δεν ειμαι geek με τον ηχο να ψαχνω το τελειο,αλλα θελω να ειναι αρκετα καλα. Εξακολουθουν να ειναι οι Creative και Logitech οι καλυτερες μαρκες? Θα'θελα να δωσω μονο 30 ευρω,αλλα αν ειναι να παρουμε μαπα,ας παμε και στα 50-60 τι να πω. Καποιες προτασεις?? ps: Εννοειται οτι αν σε αυτα τα λεφτα μπορω να παρω 5.1..ε ναι θα προτιμησω,απλα παω σε 2.1 επειδη υποθετω θα ειναι πιο οικονομικο Μην το λες μπορω να σου βρω και 2.1 ηχεια με 150 ευρω αλλα ειναι τελεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα