Προς το περιεχόμενο

Website to Android App

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Επειδή είναι τα topic πολλά και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Πως μπορώ να κάνω την ιστοσελίδα μου application για android;Έχω βρει τρόπο αλλά αυτό που γίνεται δεν είναι τίποτα παραπάνω από μικρογραφία της σελίδας.Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός, αλλά θέλω να έχει μορφή application,να ναι εύχρηστο. Όχι μικρογραφία του web. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Δημοσ.

Ο πιο εύκολος τρόπος, κατά τη γνώμη μου, είναι με την πλατφόρμα Titanium Studio. Γράφεις σε javascript (με την οποία όλοι οι web developers είναι εξοικοιωμένοι) και μπορείς να φτιάξεις ενα interface χρησιμοποιώντας όλα τα components που προσφέρει το android.

Με 2 ημέρες διαβάσματος είσαι έτοιμος για δράση..

PS: Άλλο ένα χρήσιμο Link για αρχή.

Δημοσ.

Ο πιο εύκολος τρόπος, κατά τη γνώμη μου, είναι με την πλατφόρμα Titanium Studio. Γράφεις σε javascript (με την οποία όλοι οι web developers είναι εξοικοιωμένοι) και μπορείς να φτιάξεις ενα interface χρησιμοποιώντας όλα τα components που προσφέρει το android.

PS: Άλλο ένα χρήσιμο Link για αρχή.

Υπάρχει πιθανότητα να βγάλω άκρη,ή υπάρχει πιο εύκολος τρόπος;Είμαι εντελώς άσχετος με το θέμα developing..

Δημοσ.

Ο πιο εύκολος τρόπος, κατά τη γνώμη μου, είναι με την πλατφόρμα . Γράφεις σε javascript (με την οποία όλοι οι web developers είναι εξοικοιωμένοι) και μπορείς να φτιάξεις ενα interface χρησιμοποιώντας όλα τα components που προσφέρει το android.

PS: Άλλο ένα χρήσιμο [url=" για αρχή.

αρκετά ενδιαφέρον το titanium framework , πόσο καιρό ασχολείσαι με αυτό ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...