Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και μερικες μερες εχω παρατηρησει το εξης προβλημα με τον φορητο υπολογιστη μου μαρκας DELL . Αρχικα οταν ειμαι στα windows ο υπολογιστης αρχιζει να γραφει μονος του π.χ. οταν ειμαι σε ενα παραθυρο του explorer αρχιζει να γραφει στην αναζητηση πανω δεξια του παραθυρου ή πανω στην μπαρα διευθυνσης του chrome .

Μετα απο μερικα δευτερολεπτα ο υπολογιστης κλεινει χωρις καποιο σφαλμα σαν να του κοβω το ρευμα , μερικες φορες οταν φορτωνει ο υπολογιστης μετα απο ενα αναπαντεχο κλεισιμο οπως πριν στο γκριζο - μαυρο παραθυρο που βγαζουν τα windows κλεινει παλι σαν να το "τραβαω " απο το ρευμα .

Αντιθετα οταν ειναι στα bios δεν κλεινει . Τι μπορει να φταιει ???

υ.γ. ο υπολογιστης δεν υπερθερμενεται ουτε παρατηρειται καποιο αλλο εξωτερικο προβλημα !!!

Δημοσ.

Εκεί που λές ότι γράφει στην μπάρα διεύθυνσης, τι ακριβώς γράφει. Δυστυχώς πάντως για να μην προλαβαίνεις να κάνει τίποτα ίσως μόνο το φορμάτ έμεινε.

Δημοσ.

100% είναι ίος...

Μία πολύ χρήσιμη δυνατότητα που ενσωματώνουν πολλά προγράμματα antivirus (π.χ. McAfee, Panda κλπ) είναι η δημιουργία δισκέτας εκκίνησης, με την οποία μπορούμε να ξεκινήσουμε το σύστημά μας στην περίπτωση που έχει μολυνθεί από κάποιον ιό. Η δισκέτα αυτή ενσωματώνει εφαρμογές διάγνωσης και καθαρισμού του boot sector του δίσκου μας...

Χρησιμοποίησε ένα εξωτερικό USB floppy για να bootάρεις...

Aν δεν γίνει τίποτα τότε δυστυχώς πρέπει να κάνεις πρώτα HDD Low Level Format με κάποιο ειδικό πρόγραμμα από CD ή από USB stick ή από δισκέτα (π.χ. http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/, http://www.killdisk.com/) και μετά κανονικό format μέσω τών Windows...

Δημοσ.

πριν λιγο εκανα εναν ελενχο μνημης του υπολογιστη και ξαναεκλεισε! το θεμα μου ειναι πως ειναι δυνατον να ειναι ιος οταν ο υπολογιστης κλεινει πριν καν φορτωσουν τα windows! btw εχεις zacharis1955 καποιο προγραμμα να μου προτείνεις για να δοκιμασω?

Δημοσ.

πριν λιγο εκανα εναν ελενχο μνημης του υπολογιστη και ξαναεκλεισε! το θεμα μου ειναι πως ειναι δυνατον να ειναι ιος οταν ο υπολογιστης κλεινει πριν καν φορτωσουν τα windows! btw εχεις zacharis1955 καποιο προγραμμα να μου προτείνεις για να δοκιμασω?

Διάβασε το προηγούμενο post μου...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πηγα να κανω format και ο υπολογιστης ενω ειχε εμφανισει το menu μετα την εμφανιση του "press any key to start from cd/dvd" ο υπολογιστης εκλεισε .τι να κανω???

Δημοσ.

πηγα να κανω format και ο υπολογιστης ενω ειχε εμφανισει το menu μετα την εμφανιση του "press any key to start from cd/dvd" ο υπολογιστης εκλεισε .τι να κανω???

Απο αυτά που περιγράφεις το μυαλό μου πάει σε δυο πράγματα

1.  
  2. Πρόβλημα υπερθέρμανσης
  3. Πρόβλημα στη μητρική

Εσύ μπορείς να ασχοληθείς μόνο με το πρώτο γιατί για το δεύτερο πρέπει να παει σε μάστορα. Πιο συγκεκριμένα:

1.  
  2. Ο φορητός αερίζεται καλά όταν τον χρησιμοποιείς; Δηλαδή ΟΛΟΙ οι αεραγωγοί του παίρνουν αέρα όταν το δουλεύεις; Ακόμα και αυτοί στην κάτω πλευρά; Δεν το εχεις πάνω σε μαξιλάρι/πάπλωμα/παχυτραπεζομαντηλο κλπ που εμποδίσουν τη ροή αέρα, σωστα;
  3. Ενώ ειναι κλειστός εξέτασε όλες τις διόδους αέρα. Είναι σχετικά καθαρες; Αν εχουν λίγη σκόνη δεν είναι τραγικό, αλλά αν εχουν μπολικο χνουδι, αυτό δεν ειναι καλό.
  4. Πόσο καιρό έχεις το φορητό; Το εχεις καθαρίσει καμία φορά με σπρέυ ξηρού αέρα;

Δημοσ.

o υπολογιστης δεν εχει προβλημα με την θερμοκρασια ειναι αγορασμενος πριν απο ενα μολις μηνα και οτι μου λες το εχω δωκιμασει, αρα μενει να φταιει η μητρικη... θα παρω αυριο την αντιπροσωπεια ετσι απο περιεργεια το laptop ειναι DELL θα το επισκευασουν, θα μου φερουν καινουργιο, ποσο διαρκει περιπου η διαδικασια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...