Προς το περιεχόμενο

xperia neo v και gps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να παρω το xperia neo v αλλα εχω μια απορία για το gps.

μπορω να βαλω αλλους χαρτες εκτος απο google maps που εχει ειδη?

και κατι ακομα, το gps θελει συνδεσει internet για να λειτουργήσει?

Δημοσ.

Έχω το Neo αλλά φαντάζομαι ισχύουν τα ίδια. Ναι μπορείς να βάλεις ό,τι λογισμικό GPS κυκλοφορεί για android και δε χρειάζεται να είσαι online για να λειτουργήσει.

Δημοσ.

Εκανα μια δοκιμη με ενα neo v ενος φιλου που ειχε τους μαμα χαρτες του γοογλη και ειχα κλείσει wi-fi, δυκτια κινητής(τα πάντα)

και 15 λεπτα δεν εβλεπε τίποτα.με το που ανοιξα τα δυκτια δεδομενων(οχι wi-fi),μου βρηκε στίγμα σε 30 δεύτερα.

επισης ειχα htc diamond me win mobile 6.1 το οποιο ειχε ενα προγραματακι που λεγόταν quick gps.υπαρχει κατι αντιστοιχο για android?

Δημοσ.

Ναι το google maps από default απαιτεί internet για να παίξει. Εννοούσα ότι μπορείς να χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο GPS πρόγραμμα (syrgic, navigon, igo etc) χωρίς να απαιτείται ύπαρξη σύνδεση internet.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επίσης μπορείς να αποθηκεύσεις μια περιοχή και να την χρησιμοποιείς χωρίς ίντερνετ. από το google maps αυτά.

Επεξ/σία από naruto14
Δημοσ.

το εχει δουλεψει καποιος σε αυτοκινητο και με χαρτες αλλους, εκτος google maps?

μπορει να ακολουθησει ή μένει πισω?

ευχαρίστω

Δημοσ.

Syrgic και navigon μια χαρά τα πήγαν. Δεν έκανα ιδιαίτερα εκτεταμένη χρήση αλλά τις λίγες φορές που τα χρησιμοποίησα ήταν ΟΚ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ κύριοι,θα παω να το παρω.

τι χρωμα λετε? μπλε:ph34r: ή λευκοB)?

Αυτή είναι καθαρά δικιά σου επιλογή. Πάντως εγώ πήρα το μπλε μιας και σκέφτηκα το άσπρο άμα πέσει λίγο μετά μπορεί να φαίνονται τα σημάδια. Εξάλλου μπλε (και σκούρο μάλιστα) είναι στο κάτω μέρος της συσκευής. Όλο το υπόλοιπο μου φαίνεται για μαύρο.

Δημοσ.

και εγώ το έχω πάρει το neo V. για το gmaps ξέρω ότι είναι online αναγκαστικά. το syrgic Που λέτε, τρέχει μόνο με την κεραία του GPS ή έχει την υποβοήθηση (A-GPS) και βρίσκε αρχική θέση μέσω internet?

Δημοσ.

Το αγόρασα τελικα σε λευκό,η αφή ειναι πολυ πιο ακριβής σε σχέσει με το diamond(βασικά η νύχτα με τη μέρα),

το gps δεν προλαβα να το δοκιμάσω αλλα θα βαλω το sygic επείδη δεν χρειάζετε internet.

Υπάρχει κατι αντίστοιχο του quick gps για htc αλλα για android?

• Moderators
Δημοσ.

Το αγόρασα τελικα σε λευκό,η αφή ειναι πολυ πιο ακριβής σε σχέσει με το diamond(βασικά η νύχτα με τη μέρα),

το gps δεν προλαβα να το δοκιμάσω αλλα θα βαλω το sygic επείδη δεν χρειάζετε internet.

Υπάρχει κατι αντίστοιχο του quick gps για htc αλλα για android?

Φυσικα :)

https://market.android.com/details?id=com.Double.FasterFix&feature=related_apps

Παρεμπιπτοντως αναρωτιομουν στη συναντηση ποια συσκευη ηταν αλλα ξεχασα να σε ρωτησω :) Καλοριζικο!

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ,

Το προγραμμα θέλει η συσκευή να ειναι rooted, Εαν το rooting αποτύχει,

η συσκεή θα λειτουργήσει ή θα δει τα ραδίκια αναποδα?:eek: :eek: :eek:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...