Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας και από μένα. Σκέπτομαι να κάνω μια καλή αναβάθμιση τον υπολογιστή μου και θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου την βοήθεια σας για την επιλογή των κομματιών. Από το Tower που έχω θα κρατήσω μόνο το κουτί που είναι γ@μ@το (ΑΤΧ) , το τροφοδοτικό ένα Tagan 750w , την κάρτα ήχου (Audiophile 24/96) καθώς και έναν σκληρό που τον αγόρασα πριν κάνα μηνά αλλά ακόμα δεν τον έβαλα (HD WD 500GB WD5003ABYX RE4SATA2 7200 64M) .Όλα τα αλλά μέχρι και τα optical driver θέλω να τα αλλάξω. Οι δουλείες που θέλω να κάνω έχουν σχέση με σχεδιαστικά προγράμματα (AutoCAD ,Solidworks , Electronics Workbench κτλ) καθώς και μεγάλο βάρος σε επεξεργασία εικόνας και βίντεο( Adobe Photoshop , After Effect) γιατί το editing του after effect γονάτιζε την καρτούλα γραφικών που είχα. Από παιχνίδια αστό.Empire Earth και εκείνο το 2 και στα μεγάλα κέφια κανένα battlefield το 1942.Εν καιρίσια δηλαδή. Το budget μέχρι τα 800 με 900€

Δημοσ.

Οθόνη,περιφερειακά(πληκτ.,ποντ.,ηχεία) και λειτουργικό χρειάζεσαι φίλε μου;

Οχι.Περιφεριακά τα ίδια θα είναι.Η οθόνη ειναι 26" και τα ηχεία studio monitor γιατι ψιλοασχολούμε και με cubase.Λειτουργικο εχω τα win 7 ultimate 64 γνήσια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...