lostresam Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Χαιρετε. Ειμαι κατοχος μιας Toshiba 32LV833G και ειμαι υπερευχαριστημενος για αυτα που μου προσφερει μεχρι στιγμης. εχω ομως ενα θεματακι με τον εγκατεστημενο της usb media player.Ψαχνω με καποιο τροπο να τον αναβαθμισω ή να εγκαταστησω καποιον αλλον στη tv γιατι μεν τα παιζει ολα μια χαρα αλλα δεν ειναι ευχρηστος. μεχρι στιγμης οσο και αν εψαξα δεν βρισκω τιποτα στο ιντερνετ.Παραμονο ξερω οτι γινετε να αναβα8μιστει ολο το λογισμικο της τηλεορασης καθως μου εχει την επιλογη "αναβαθμιση μεσω usb" που λογικα θα πρεπει να το κατεβασω και μεσω usb να κανω εγκατασταση αλλα κ παλι οπου και αν το εψαξα..τιποτα! Γνωριζετε εσεις αν υπαρχει στο ιντερνετ player για TV και αν μπορω να τον εγκαταστησω στη tv μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 παιζει mkv Με dts? αν ναι τοτε δε θα ελεγα να αγορασεις τιποτα αλλο.. με τα ενσωματωμενα ηχεια της τηλεορασης ακους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lostresam Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 οχι αποτι εχω δει και σε αλλα ποστ για αυτη την tv,αλλα δεν με πολυενδιαφερει καθως και να καταβασω hd ταινια θα ειναι σε συμπιεσμενη μορφη (γυρω στα 2-3gb οπου δεν εχει ηχο dts) το μονο προβλημα που εχω ομως ειναι οτι ο προεγκαταστημενος player δεν ειναι ευχροιστος συγκρινοντας τον ας πουμε με καποιον player που εχουμε στα pc μας.επιδη μαλλον δεν θα γινα κατανοητος, γνωριζετε αν υπαρχει καποιος player για tv τον οποιο τον κατεβασω απτο ιντερνετ σε μορφη προγραμματος και τον περναω με στικακι στην tv ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Οχι δεν υπαρχει κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα