Wael90 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Καταρχάς καλησπέρα.. Υποθέτω οι περισσότεροι ξέρετε την υπηρεσία αυτή της Vodafone.. Την δείχνει και στο site τους. Με # και έναν αριθμό Vodafone, αποστέλλεται μήνυμα στον αριθμό για να σε καλέσει. Το θέμα είναι πως δεν φαίνεται να λειτουργεί σε εμένα η υπηρεσία. Δεν έχω κάρτα και μιας και δεν χρησιμοποιώ το κινητό τόσο για κλήσεις δεν σκοπεύω να βάλω. Ναι δύσκολοι οι καιροί ακόμα και για €5 κάρτα! Δοκίμασα λοιπόν να κάνω call me back, αλλά αν' αυτού μου πετάει άκυρα πως δεν έχω κάρτα! Θα έπαιρνα την εξυπηρέτηση πελατών αλλά ούτε για αυτό δεν έχω κάρτα! Οπότε είπα να βεβαιωθώ πρώτα εδώ μήπως παίζει κάτι που δεν γνωρίζω; Σε παλιότερο καρτοκινητό CU, μπορούσα να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία χωρίς πρόβλημα. Ευχαριστώ.
nikoskon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Αφού για να την χρησιμοποιήσεις πρέπει να κάνεις κλήση, δεν είναι απόλυτα λογικό να μην μπορείς να έχεις την υπηρεσία; Call Me Back <=> dial with # <=> dial<=>money balance positive Κοινώς, no money, no honey... Αν κοιτάξεις καλά το post σου θα δεις πως ήδη έχει απαντήσει στην ερώτησή σου.
Wael90 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Αφού για να την χρησιμοποιήσεις πρέπει να κάνεις κλήση, δεν είναι απόλυτα λογικό να μην μπορείς να έχεις την υπηρεσία; Call Me Back <=> dial with # <=> dial<=>money balance positive Κοινώς, no money, no honey... Αν κοιτάξεις καλά το post σου θα δεις πως ήδη έχει απαντήσει στην ερώτησή σου. Μα, ναι, απλά αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί έχω ακολουθήσει αυτό το βήμα.. Απλά μου λέει πως δεν έχω αρκετό υπόλοιπο διαθέσιμο για να πραγματοποιηθεί η κλήση.. Κι από όσο γνωρίζω, η υπηρεσία είναι δωρεάν. Money Balance Positive. Πρέπει δηλαδή να μην είμαι μείον στις μονάδες; Δεν είμαι.. :/ [EDIT]Ή μήπως εννοείς πως πρέπει να 'χω πάνω από ένα συγκεκριμένο όριο; Τώρα πρόσεξα αυτήν την σειρά.
Wael90 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Προφανώς μιλάω σοβαρά, έχω κολλήσει και απλά θέλω να εξακριβώσω μερικά πράγματα, αν θες και έχεις όρεξη να βοηθήσεις, θα το εκτιμούσα. Αλλιώς ασ' το για να μην σπαταλάμε και οι 2 την ώρα μας τζάμπα. Εγώ αυτήν την υπηρεσία την χρησιμοποιούσα παλιά χωρίς καθόλου κάρτα, απλά αν άλλαξε κάτι θέλω να το ξέρω γιατί στο ενδιάμεσο είχα What's Up. Πιστεύω θα ήταν πιο εύκολο και γρήγορο στο να δώσεις μια απάντηση πάνω στο θέμα από το να ψάξεις για την παραπάνω φωτογραφία. Ευχαριστώ όπως και να 'χει.
abc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Πάρε τηλ αύριο το ΠΡΩΙ στο 13840 που είναι υποτίθεται το τηλ για τα τεχνικά προβλήματα και είναι ΔΩΡΕΑΝ(μπορείς να ρωτάς και για άλλα πράγματα άμα δεν γουστάρεις να πληρώνεις νταβατζιλίκι στο 13830, αρκετοί το κάνουν...) και ρώτα τους τι πρόβλημα υπάρχει και δεν δουλεύει. Αλλά όχι τώρα που είναι βράδυ, γιατί ενοποιείται νομίζω με το 13830 και άρα θέλει 0,25 ευρώ η κλήση(τυπικά δεν δουλεύει το τεχνικό τμήμα τέτοιες ώρες μάλλον από ό,τι νομίζω). Δεν ξέρω μήπως είχες κάνει καμία επέκταση υπολοίπου παλιά και ίσως για αυτό να μην σου δουλευει(μία υπόθεση κάνω δεν ξέρω και εγώ)...Πχ. άμα έχεις κάνει επέκταση δεν μπορεί ούτε να σου κάνει share κάποιος χρήματα μέχρι να βάλεις κάρτα! Με το ίδιο σκεπτικο το λέω, ότι μπορεί να μη δουλεύει η υπηρεσία call me back μέχρι να βάλεις κάρτα!
Wael90 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Πάρε τηλ αύριο το ΠΡΩΙ στο 13840 που είναι υποτίθεται το τηλ για τα τεχνικά προβλήματα και είναι ΔΩΡΕΑΝ(μπορείς να ρωτάς και για άλλα πράγματα άμα δεν γουστάρεις να πληρώνεις νταβατζιλίκι στο 13830, αρκετοί το κάνουν...) και ρώτα τους τι πρόβλημα υπάρχει και δεν δουλεύει. Αλλά όχι τώρα που είναι βράδυ, γιατί ενοποιείται νομίζω με το 13830 και άρα θέλει 0,25 ευρώ η κλήση(τυπικά δεν δουλεύει το τεχνικό τμήμα τέτοιες ώρες μάλλον από ό,τι νομίζω). Δεν ξέρω μήπως είχες κάνει καμία επέκταση υπολοίπου παλιά και ίσως για αυτό να μην σου δουλευει(μία υπόθεση κάνω δεν ξέρω και εγώ)...Πχ. άμα έχεις κάνει επέκταση δεν μπορεί ούτε να σου κάνει share κάποιος χρήματα μέχρι να βάλεις κάρτα! Με το ίδιο σκεπτικο το λέω, ότι μπορεί να μη δουλεύει η υπηρεσία call me back! Η αλήθεια είναι πως έχω κάνει μια επέκταση υπολοίπου. Είναι κατά 95% σίγουρος πως και χωρίς επέκταση όταν είχα δοκιμάσει το ίδιο συνέβαινε αλλά θα το τσεκάρω. Ευχαριστώ για την απάντησή σου, άκρως βοηθητική.
abc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Η αλήθεια είναι πως έχω κάνει μια επέκταση υπολοίπου. Είναι κατά 95% σίγουρος πως και χωρίς επέκταση όταν είχα δοκιμάσει το ίδιο συνέβαινε αλλά θα το τσεκάρω. Ευχαριστώ για την απάντησή σου, άκρως βοηθητική. Τίποτα βρε! Καληνύχτα και μας λες αύριο τι συνέβη!
nikoskon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Παίδες με δουλεύετε; Η υπηρεσία προφανώς παρέχεται δωρεάν. Θα πρέπει όμως να έχεις υπόλοιπο για να κάνεις κλήση στην οποία απλά θα προσθέσεις το σύμβολο # πριν τον αριθμό που θα καλέσεις. Αν δεν έχεις υπόλοιπο να κάνεις κλήση, πως θα καλέσεις τον αριθμό βάζοντας #. Δεν μπορείς να καλέσεις. Άρα αφού γενικά δεν μπορείς να καλέσεις, δεν μπορείς να έχεις και την υπηρεσία. Και όπως λέει και ο Πέτρος, my 2 cents...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα