Προς το περιεχόμενο

MLS Destinator Pro 99E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνώμη φίλε, αλλά πού είναι η προσφορά; Η σελίδα του skroutz που παραπέμπεις δείχνει ότι η Ηλεκτρονική πουλάει τη συσκευή στα 159 ευρώ, από τις υψηλότερες του ανταγωνισμού, και όχι στα 99 ευρώ που λέει το πρώτο σου link! Προφανώς πρόκειται για διαφορετική συσκευή αυτή που έχεις στο πρώτο link, παρά το ότι μοιάζουν στην ονομασία...

Δημοσ.

Συγνώμη φίλε, αλλά πού είναι η προσφορά; Η σελίδα του skroutz που παραπέμπεις δείχνει ότι η Ηλεκτρονική πουλάει τη συσκευή στα 159 ευρώ, από τις υψηλότερες του ανταγωνισμού, και όχι στα 99 ευρώ που λέει το πρώτο σου link! Προφανώς πρόκειται για διαφορετική συσκευή αυτή που έχεις στο πρώτο link, παρά το ότι μοιάζουν στην ονομασία...

εσυ δεν βλεπεις προσφορα? το link του skroutz ειναι το σωστο.. το tmc ετσι κιαλλιως δεν δουλεύει στην Ελλάδα απότι ξερω..

Δημοσ.

εσυ δεν βλεπεις προσφορα? το link του skroutz ειναι το σωστο.. το tmc ετσι κιαλλιως δεν δουλεύει στην Ελλάδα απότι ξερω..

Δυστυχώς αδυνατώ να δω προσφορά. Στο skroutz που δίνεις αναφέρει τη συσκευή αυτή που λες στα 159, με χαμηλότερη τα 132.

Έχεις μήπως link του skroutz που να δίνει τη χαμηλότερη τιμή για τη συσκευή που δίνεις στο πρώτο σου link και κοστίζει 99 ευρώ;

Δημοσ.

θα απολογηθώ εγώ που το skroutz ta βαζει ολα μαζι? τα μοντελα με tmc και αυτα χωρις?ετσι κιαλλιως tmc δεν εχουμε στην ελλαδα.. το θεμα ειναι οτι το MLS Destinator Pro δεν υπαρχει πουθενα πιο φθηνο .. δεν θα το παρω εγω ουτε δουλευω στην ηλεκτρονικη.. απλα το πρωτο site που βγαζει το skroutz sta 132euro ειναι το ιδιο μοντελο.

ps. εσβησα και το skroutz link γιατι βαριεμαι να μπαίνω σε τετοια κουβεντα.

Δημοσ.

θα απολογηθώ εγώ που το skroutz ta βαζει ολα μαζι? τα μοντελα με tmc και αυτα χωρις?ετσι κιαλλιως tmc δεν εχουμε στην ελλαδα.. το θεμα ειναι οτι το MLS Destinator Pro δεν υπαρχει πουθενα πιο φθηνο .. δεν θα το παρω εγω ουτε δουλευω στην ηλεκτρονικη.. απλα το πρωτο site που βγαζει το skroutz sta 132euro ειναι το ιδιο μοντελο.

ps. εσβησα και το skroutz link γιατι βαριεμαι να μπαίνω σε τετοια κουβεντα.

Μπορεί το skroutz να τα βάζει όλα μαζί αλλά εσύ άνοιξες το θέμα και έδωσες link, ας έψαχνες λίγο καλύτερα, μην ζητάς και τα ρέστα...

Χώρια που ξεκάθαρα λέει ότι tmc έχει η ακριβότερη συσκευή:

O νέος πλοηγός, μέσω του Traffic Message Channel συστήματος σας ενημερώνει διαρκώς για την κυκλοφοριακή κατάσταση στην πόλη της Αθήνας και σας οδηγεί από δρόμους που δεν έχουν κίνηση, έγκαιρα, εύκολα, γρήγορα!

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/electronics/gadgets/gps/mls-destinator-4810-pro-tmc.php

Δημοσ.

Μπορεί το skroutz να τα βάζει όλα μαζί αλλά εσύ άνοιξες το θέμα και έδωσες link, ας έψαχνες λίγο καλύτερα, μην ζητάς και τα ρέστα...

Χώρια που ξεκάθαρα λέει ότι tmc έχει η ακριβότερη συσκευή:

O νέος πλοηγός, μέσω του Traffic Message Channel συστήματος σας ενημερώνει διαρκώς για την κυκλοφοριακή κατάσταση στην πόλη της Αθήνας και σας οδηγεί από δρόμους που δεν έχουν κίνηση, έγκαιρα, εύκολα, γρήγορα!

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/electronics/gadgets/gps/mls-destinator-4810-pro-tmc.php

οτι να ναι λες.. το tmc λεμε δεν δουλευει ελλαδα.. και η συσκευη που εχει το skroutz στα 132 Ε ειναι ιδια με αυτη που σου βαζω στα 99(ΧΩΡΙΣ TMC). τι δεν καταλαβενεις φιλε μου? αυτο το mls που σου λεω το βρισκεις πουθενα κατω απο 132Ε στην ελλαδα? αρα στα 99 ειναι προσφορα..

Δημοσ.

Δεν εχω καταλαβει γιατι ΔΕΝ ειναι προσφορα..

PNS MLS Destinator 4810 PRO ειναι... το εχει αλλου πιο φτηνά (αυτο ΧΩΡΙΣ Traffic Message Channel)

Εγω δεν το βρήκα παντως.

Δημοσ.

cool ρε μάγκες. Οκ.. Παρεξήγηση έγινε λαλακια του skroutz που πετάει μοντέλα υπο το ιδιο ονομα (μου το έκανε και παραλίγο να πληρώσω το might and magic 6 limited για collectors).

Δημοσ.

Εγώ εξέφρασα μια ειλικρινή και εύλογη απορία, από τη στιγμή που απαντήθηκε (μετά από αρκετή ώρα) έμεινα ικανοποιημένος και δεν έχει νόημα να συνεχιστεί η κουβέντα. Διάθεση να τσακωθώ, όπως λέει ο astymagos, δεν είχα, οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί να λείπουν.

τεσπα εληξε το θεμα.. απο την αρχη εγραψα επι λεξη οτι "απλα το πρωτο site που βγαζει το skroutz sta 132euro ειναι το ιδιο μοντελο". και δεν σε χαρακτήρισα προσωπικά οπως εκρινες αυτα που γραφω εκρινα αυτα που γραφεις..δεν εχω θεμα μαζι σου ουτε με κανεναν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...