Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 ενα αρχειο εχει μεσα,καθε φορα μου σβηνοταν το προηγουμενο αρχειο απο μονο του Πως το ρυθμισες αυτο?Τα minidumps δεν γραφονται το ενα πανω στο αλλο.
aekoupoli Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξερω απο μονο του κ τωρα που κοιταω δεν εχω κανενα minidump χωρις να τα σβησω εγω,ειναι λες κ καθε φορα κραταει το τελευταιο minidump αλλα για λιγη ωρα
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξερω απο μονο του κ τωρα που κοιταω δεν εχω κανενα minidump χωρις να τα σβησω εγω,ειναι λες κ καθε φορα κραταει το τελευταιο minidump αλλα για λιγη ωρα Αυτη δεν ειναι κανονικη λειτουργια των windows. Απλα my 2 cents, μπλε οθονη σε υπολογιστη ο οποιος ειναι συνδεδεμενος ασυρματα σε ενα router, η οποια εμφανιζεται οταν καποιος αλλος υπολογιστης συνδεεται/αποσυνδεεται με ethernet στο ιδιο router δεν εχω ξαναδει και δυσκολευομαι να το πιστεψω πως ισχυει. Το μονο που μπορω να σκεφτω περα της συμπτωσης, ειναι καποιο software που εχει να κανει με το δικτυο, αλλα κολλαω στο "ethernet only" της υποθεσης. Γι αυτο ηθελα να δω τα minidumps. Anyway, απο την στιγμη που λες πως διορθωθηκε το προβλημα, no worries
aekoupoli Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 εγω εδω δυσκολευομαι που το βλεπω κιολας κ για να σου στειλω αυτο το minidump συνδεσα το λαπτοπ με ethernet,μπαμ τρωω bluescreen στο σταθερο pc μου κ ετοιμο το minidump,γιατι κοιταξα οταν μου ειπες κ ηταν αδειος ο φακελος minidump, παλι καλα που το παρατηρησα αλλιως θα ψαχνομουν ακομα. αν θες ανεβαζω βιντεακι software για δικτυα κτλ δεν εχω καν στο pc,συνδεσεις βλεπω με το κανονικο τον windows 7
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 παλι καλα που το παρατηρησα αλλιως θα ψαχνομουν ακομα. αν θες ανεβαζω βιντεακι Με 6-7 minidumps θα ικανοποιουσα την περιεργεια μου Μωρε εσενα σε πιστευω,δεν χρειαζεται το βιντεακι. Αυτο που δεν πιστευω ειναι πως φταινε οντως οι ethernet συνδεσεις/αποσυνδεσεις καποιου αλλου υπολογιστη στο δικτυο. Aν λαβω υποψη και το οτι δεν παιρνεις minidumps, παρα μονο 1(!), μου αυξανεις ακομα περισσοτερο την περιεργεια Εαν μαζεψεις τα dumps που σου ειπα κ εχεις ορεξη να το ψαξεις,κανε ενα update.
KMyl Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Και γω το ίδιο οπρόβλημα αντιμετωπίζω σε καινούριο pc. Μόλις αποσυνδέεται / συνδέεται ένα pc στο δίκτυο βγαίνει bluescreen. Ανέβασα τα minidump για να δεις και να μου πεις καθότι noob σε τέτοια χωράφια. http://rapidshare.com/files/801142511/Minidump.rar
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Και γω το ίδιο οπρόβλημα αντιμετωπίζω σε καινούριο pc. Μόλις αποσυνδέεται / συνδέεται ένα pc στο δίκτυο βγαίνει bluescreen. Ανέβασα τα minidump για να δεις και να μου πεις καθότι noob σε τέτοια χωράφια. http://rapidshare.com/files/801142511/Minidump.rar Ριξε μια ματια εδω Υπαρχει λογος που δεν εχεις περασει ακομα το SP1?
alexzzz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Και mini ξέθαμα και εμφανίστηκε ο αρχηγός των blue screen... κλειδώνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις