Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάπου πήρε το μάτι μου χθες την εν λόγω προσφορά αλλά για ποιό λόγο να πάρω 3d tv σε 40 ίντσες???? Πλάκα κάνουμε??? Για να λέω ότι έχω 3d? Οτιδήποτε κάτω απο 46 ίντσες για 3d είναι, κατά τη γνώμη μου, περιττό!

Δημοσ.

Κάπου πήρε το μάτι μου χθες την εν λόγω προσφορά αλλά για ποιό λόγο να πάρω 3d tv σε 40 ίντσες???? Πλάκα κάνουμε??? Για να λέω ότι έχω 3d? Οτιδήποτε κάτω απο 46 ίντσες για 3d είναι, κατά τη γνώμη μου, περιττό!

+1... Προφανώς...

Δημοσ.

Εντάξει υπερβολή η 46ρα ειδικά αν δεν έχεις και χώρο. Από 40 θα έλεγα εγώ.

Δημοσ.

εαν εχεις μικρο δωματιο οπως εγω περιττο να παρεις 46αρα θα στραβωθεις.οσο για το φιλο που θελει το λινκ ας βγει λιγο εξω να τον δει λιγο ο ηλιος γιατι το πολυ κομπιουτερ βλαπτει:)

τελικα πηγα στην ηλεκτρονικη αθηνων συγκεκριμενα στη σταση πανεπιστημιο απεναντι και μου ειπε μια εκει οτι δεν υπαρχει η προσφορα σε αυτους πλεον μας δουλευουν?????????????????????????????στη τηλεοραση παιζετε κανονικα οπως και για τιν 32αρα

Δημοσ.

Είδες?Ενώ αν είχες ένα link θα μπορούσες να τους το δείξεις και να διεκδικήσεις την προσφορά! :rolleyes:

Τελικά μάθαμε ποιό μοντέλο αφορά το θέμα και ποιά ακριβώς είναι η προσφορά?Συγνώμη αλλά δεν παρακολουθώ τηλεόραση..

Δημοσ.

Σιγα την καλη! Tιμες ανταγωνισμου κοιτατε καθολου;

Επισης το bluray ειναι χωρις υποστηριξη δικτυου, με λιγες εξοδους κλπ, ουτε 80 ευρω δεν πουλιεται, σιγα μην το επελεγε κανεις αν δεν ηταν "υποχρεωμενος"!

Δημοσ.

για να μη κατηγορουμε το φιλο που το εβαλε η καλυτερη τιμη βρισκεται μονο στα public .... η οποια ειναι τιμη internet και οχι καταστηματος...δεν εχουν ολη την ιδια ευχερεια η τη δυνατοτητα να ψωνιζουν απο εκει (εμεις οκ εχουμε)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...