Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Ξεθαμα", αλλα αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα απο εχθες. Εχω την ASUS M4A79 Deluxe, με το τελευταιο BIOS (εδω και μηνες).

Φιλε Chris92 βρηκες καμια λυση?

Δημοσ.

Και εσυ ASUS??? :rolleyes:

Αλλαξε το AHCI σε IDE...

Αφου πρωτα εχεις δοκιμασει τις αλλες λυσεις... ελεγχος για βραχυκυκλωμα, σωστες ρυθμισεις στο power management της μητρικης τα ACPI και ολα αυτα...

Τι λειτουργικο εχεις? εκανες τιποτα περιεργο απο εχθες?

Δημοσ.

"Ξεθαμα", αλλα αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα απο εχθες. Εχω την ASUS M4A79 Deluxe, με το τελευταιο BIOS (εδω και μηνες).

Φιλε Chris92 βρηκες καμια λυση?

Δυστυχως η μονη λυση που εχω βρει ειναι να κλεινω το τροφοδοτικο απο το κουμπι καθε φορα που κλεινω τον υπολογιστη.καθολου πρακτικη αλλα λειτουργικη

Δημοσ.

Και εσυ ASUS??? :rolleyes:

Αλλαξε το AHCI σε IDE...

Αφου πρωτα εχεις δοκιμασει τις αλλες λυσεις... ελεγχος για βραχυκυκλωμα, σωστες ρυθμισεις στο power management της μητρικης τα ACPI και ολα αυτα...

Τι λειτουργικο εχεις? εκανες τιποτα περιεργο απο εχθες?

W7. Οχι δεν πειραξα απολυτος τιποτα, εγινε στο πολυ ακυρο. Η φαση εχει και συνεχεια βεβαια με αισιο αποτελεσμα αν και το θεμα του restart δεν λυθηκε αλλα δεν με ενοχλει και τοσο ετσι κ'αλλιως παντα ανοιχτο θα το εχω απο εδω και περα.

Δημοσ.

Αυτο οντως τελικα ειναι προβλημα μονο με τις ASUS....

Εγω το ειχα συναντησει και τελικα μολις γυρισα το SATA απο AHCI σε IDE εκλεινε κανονικα...

επισης W7... υποπτευομαι οτι κατι με τους drivers σε συνδιασμο με την μητρικη δεν καθεται σωστα...

αλλα που γραφεις οτι ανοιγει και μονος του στο ξαφνικο εκει παιζουν και αλλα...

Δοκιμασε να κανεις μια καθαρη εγκατασταση W7 σε εναν αλλο σκληρο η κατατμηση, με οσο το δυνατον λιγοτερα πραγματα στην μητρικη επανω...ασε μονο τα βασικα... και default τιμες στο BIOS... μπορει να βγει καποιο συμπερασμα...

Δημοσ.

Αυτη τη περιοδο δεν μπορω να δοκιμασω τιποτα τετοιο, αρκει που μου δουλευει. Δοκιμες ισως κανω μετα την εξεταστικη...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπες στο BIOS -> Power και δες εαν το "Restore on AC Power Loss" ειναι στην επιλογη "Power Off". Το manual της μητρικής σου λέει:

Restore On AC Power Loss [Power Off]

When set to [Power Off], the system goes into off state after an AC power loss. When set to [Power On], the system goes on after an AC power loss. When set to [Last State], the system goes into either off or on state, whatever the system state was before the AC power loss.

Configuration options: [Power Off] [Power On] [Last State]

Μπορείς να το βρεις εδώ (στην περιπτωση που δεν εχεις το hard) : http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/Maximus_Extreme/E3498_Maximus-Extreme-manual.zip

Δημοσ.

Το προβλημα τελικα λυθηκε.Εκανα bios update για εκατοστη φορα στη μητρικη αλλα αυτη τη φορα χωρις τη μπαταρια πανω στη μητρικη,και δουλεψε.Τωρα τερματιζει κανονικα.Να υπενθυμισω οτι ειχα κανει απειρες φορες bios update απο την αρχικη μεχρι την τελευταια εκδοση αλλα δεν ειχε φερει αποτελεσμα,ειχα κανει clear bios επισης πολλες φορες,και επιπλεον η μπαταρια της μητρικης ηταν καινουργια.

Δημοσ.

Χωρίς να έχω διαβάσει ΌΛΕΣ τις απαντήσεις είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με μία AsRock G41M-GS

Αλλά τελικά ήταν ιός Kaspersky pwned it :P

Αν έστησες τώρα το PC δες στις οδηγίες της μητρικής ΑΚΡΙΒΩΣ πως να συνδέσεις τα καλώδια του κουτιού στο panel της κάρτας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...