Chris92 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα,προσφατα επεσε στα χερια μου μια asus maximus extreme socket775.Λοιπον η μητρικη αυτη μου παρουσιαζει το εξης προβλημα.Ενω κανω κανονικα απενεργοποιηση στον υπολογιστη μεσα απο τα windows,σβηνει και μετα απο 2 δευτερολεπτα ξαναανοιγει μονος του.Εχω δοκιμασει τα παντα,απο αλλαγη μπαταριας και clear cosmos μεχρι να μην εχω τπτ συνδεδεμενο στον υπολογιστη(ουτε καν πληκτρολογιο).Τι μπορει να φταιει?
karmen1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δοκίμασες να αποσυνδέσεις εντελώς το front panel και να δεις αν ξανα ανοίγει μόνος του; Δοκίμασες να βγάλεις την μητρική έξω απο το κουτί;
Chris92 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Βασικα εχω κανει τα παρακατω βηματα: 1)εχω δοκιμασει με ubuntu και παλι τα ιδια 2)την εχω δοκιμασει εκτος κουτιου ανοιγωντας την ειτε με βραυκυκλωμα ειτε με το κουμπι που εχει πανω η μητρικη και κλεινοντας την αντιστοιχα και παλι τα ιδια 3)την εχω αφησει με τα βασικα πανω μονο(επεξεργαστη-μνημες-καρτα γραφικων)ουτε πληκτρολογιο,ουτε ποντικι,ουτε ethernet και παλι τπτ 4)εχω τεσταρει σε αλλο μηχανημα ολα τα εξαρτηματα εκτος απο μνημες(εχω αρχισει να υποψιαζομαι αυτες)και λειτουργουσαν ολα ρολοι 5)εχω αλλαξει θεσεις σε σκληρους,μνημες,καρτες γραφικων και παλι τπτ τωρα απο ρυθμισης bios εχω ενεργοποιηση το ACPI 2.0 και το ACPI APIC(κατι τετοιο) και παλι τπτ 6)eχω αλλαξει μπαταρια bios και εχω κανει bios update και παλι πτ τι αλλο προτεινεις να κανω?
karmen1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 τι αλλο προτεινεις να κανω? Το σταυρό σου... Να τον ανοίγουν οι μνήμες είναι κομματάκι δύσκολο. Βέβαια με τα όσα έχουν δει τα μάτια μας δεν θα ξαφνιαστώ αλλά δεν πολυ στέκει. Ποιο τροφοδοτικό έχεις;
Chris92 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 ΓΕνικα το συστημα μου αποτελειται απο : Q6600 (με λιγο O/c) 2 4870 CF 2 stik ddr3(4gb) coolermaster silverpower 600watt(κατι τετοιο) Πιστευω δεν ειναι θεμα τροφοδοτικου,οποτε κανω το σταυρο που και οσο κρατησει η μητρικη.Δεν πειραζει θα συνεχισω να την κλεινω απο το τροφοδοτικο.σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.Αν εχει καποιος καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει ευχαριστως να τον ακουσω.
karmen1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δε πιάνεις να δοκιμάσεις και ένα άλλο Psu αν και κλείνω προς την μητρική; Στο λέω γιατί τα δοκίμασες σχεδόν όλα εκτός αυτό
Chris92 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 οχι,εχω δοκιμασει το psu μου σε αλλον υπολογιστη και λειτουργουσε αψογα,και επιπλεον εχω δοκιμασει τη μητρικη με ολοκαινουργιο τροφοδοτικο corsair 650 watt και παλι τα ιδια.μονο τις μνημες δεν εχω δοκιμασει
karmen1983 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Ε τα έχεις δοκιμάσει όλα τότε νομίζω... Ξέρεις τι μένει...
Chris92 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 :cry: :cry: καταλαβα. ευχαριστω πολυ
vasi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 τι να δω στα bios? Οι περισσότερες μητρικές έχουν στο bios μια επιλογή να μένει πάντα ο υπολογιστής ανοιχτός μετά από το σβήσιμο ρεύματος. μπορείς να βρεις την επιλογή αυτήν ,ή να κάνεις επαναφορά τις ρυθμίσεις του bios.
Chris92 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Οι περισσότερες μητρικές έχουν στο bios μια επιλογή να μένει πάντα ο υπολογιστής ανοιχτός μετά από το σβήσιμο ρεύματος. μπορείς να βρεις την επιλογή αυτήν ,ή να κάνεις επαναφορά τις ρυθμίσεις του bios. εχω κανει απειρα clear cosmos,μεχρι και bios update.Τωρα δεν ξερω ποια επιλογη ειναι αυτη που λες,αλλα θα το ξαναψαξω
vasi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 μετά υπάρχει η περίπτωση του βραχυκυκλώματος, που μπορείς να το διαπιστώσεις αν βγάλεις την μητρική έξω απο το κουτί, μεχρι να μην εχω τπτ συνδεδεμενο στον υπολογιστη(ουτε καν πληκτρολογιο).Τι μπορει να φταιει? έχεις δοκιμάσει με δίχως δίσκο ?? ιός ?? είδα οτι τα έλεγξες !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα