Qman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Γειά σας παιδιά θέλω λίγο τα φώτα σας. Θέλω να πάρω ένα iphone 4 αλλά το συγκεκριμένο κινητό μου είπε το παιδί που θέλει να ανταλλάξουμε ότι είναι αμερικάνικο. Θα υπάρχει πρόβλημα με ελληνικά δίκτυα; δεν ξέρω πολλά απο ξεκλείδωμα, αν το κάνω λάθος update μπορεί να αχρηστευτεί;
makfil Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μακριά από update γιατί θα κλειδώσει με το νέο firmware. Είμαι σ' αυτή την κατάσταση και περιμένω να κυκλοφορήσει κάτι νεώτερο.
Qman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Εννοείς απλά δεν θα μπορώ να το κάνω jailbrake έτσι; γιατί αν είναι μόνο αυτό δεν με πειράζει να περιμένω κάποια στιγμή να βγεί. Απλά φοβάμαι μήπως και δεν δέχεται την sim μου γιατί δεν ξέρω πως λειτουργεί γενικά το ξεκλείδωμα ή η gervey κάρτα.
oldnew Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είναι μονο το jb. Τα περισσότερα αμερ. iphone είναι κλειδωμένα σε κάποια εταιρία. Δεν θα δέχεται τη sim σου.
Qman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Οκ τότε θα ρωτήσω αν έχει κάνει ποτέ Update πέρα απο το firmware 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα