kostask91 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Υπαρχει και κατι πιο φτηνο..το προσαρμοζεται στο φωτιστικο που ηδη εχετε !! http://www.ebay.com/itm/E27-Powerful-Light-Colorful-Color-Change-LED-RGB-Bulb-Lamp-Remote-Control-/280774593082?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item415f784a3a http://www.ebay.com/itm/FREE-SHIP-E27-LED-RGB-8W-200-Million-Colors-Bright-Light-Bulb-w-Remote-100-240V-/300630930313?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45fefff389 (το 2ο κανει λαθος ειναι 2 εκατομμυρια χρωματα και οχι 200 ) ξερεις κανεις που μπορω να βρω κατι τετοιο εδω στην ελλαδα??
daviddavis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Τι δεν προλαβες ? 70ε την εχει και ειναι σε στοκ.... τώρα συνειδητοποίησα ότι είναι το gen2...νόμιζα ότι το 69143 είναι το καινούργιο. thanks salvation81!!! έχει καμια διαφορα το clear με το black εκτος από το χρώμα γιατί το clear μετα τον αριθμό του μοντέλου γραφει 60 και το μαύρο 30...έχει καμια σχέση αυτό με την λάμπα;;;
MasterX Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Το 143 ειναι η 2η γενια, το 171 η τριτη γενια.....Απο διαφορες μην περιμενεις τπτ αφου ειναι ιδια watt, απλα στο ενα λενε πως δεν υπαρχει πλεον ενα πολυ μικρο βουητο που ομως δεν εχω ακουσει ποτε. αφου το 171 γραφει στο τιτλο Gen 2 .... πως ειναι η γενια 3; νομιζα οτι 2 εχουν βγει... Παντως λετε χτυπαμε το 171 που ειναι το καινουργιο και σε προσφορα... σωστα; Και οσον αφορα το χρωμα; Το clear λογικα ειναι ακλυτερο απο το μαυρο; για πειτε για να παραγγειλω και γω..
mc01319 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 αφου το 171 γραφει στο τιτλο Gen 2 .... πως ειναι η γενια 3; νομιζα οτι 2 εχουν βγει... Παντως λετε χτυπαμε το 171 που ειναι το καινουργιο και σε προσφορα... σωστα; Και οσον αφορα το χρωμα; Το clear λογικα ειναι ακλυτερο απο το μαυρο; για πειτε για να παραγγειλω και γω.. Αυτή τη στιγμή καλύτερη προσφορά ειναι για το 171, αλλά θα συνιστούσα να περιμένετε γιατι πολύ συχνα βγαινουν προσφορές στο 143.
Konstantin77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 αφου το 171 γραφει στο τιτλο Gen 2 .... πως ειναι η γενια 3; νομιζα οτι 2 εχουν βγει... Παντως λετε χτυπαμε το 171 που ειναι το καινουργιο και σε προσφορα... σωστα; Και οσον αφορα το χρωμα; Το clear λογικα ειναι ακλυτερο απο το μαυρο; για πειτε για να παραγγειλω και γω.. εχω πει και παραπανω οτι εχουν μια περισσοτερη αισθηση πλαστικου αποσο δειχνει στις εικονες. ετσι πιστευω οτι το μαυρο πρεπει να ειναι καλυτερο.
Salvation81 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Εγω τι να πω παιδες, το εβαλα καπου που δεν μπορει να το ακουμπησει καποιος οποτε για μενα το clear ειναι καλυτερο απο το μαυρο.
jiannisaek Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Εγω τι να πω παιδες, το εβαλα καπου που δεν μπορει να το ακουμπησει καποιος οποτε για μενα το clear ειναι καλυτερο απο το μαυρο. Συμφωνώ με τον Νικόλα. Το clear είναι καλύτερο καθότι φαίνεται ο κύλινδρος απο μέσα και δείχνει πολύ όμορφο. Την κακή αίσθηση της πλαστικούρας δεν την είχα. Αντιθέτως μοιάζει στιβαρό το φωτιστικό.
MasterX Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Αυτή τη στιγμή καλύτερη προσφορά ειναι για το 171, αλλά θα συνιστούσα να περιμένετε γιατι πολύ συχνα βγαινουν προσφορές στο 143. μα το 171 δεν ειναι το καλυτερο και πιο καινουργιο;; με μπερδεψες...
Salvation81 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Σχετικο ειναι το καλυτερο MasterX, αν μπορεσεις να δεις το απειροελαχιστο πιο εντονο φως (απο οτι λενε οτι λεει η Philips) απο το 143 τοτε ναι ειναι καλυτερο. Εγω που το ανοιγω μια φορα την ημερα για λιγα λεπτα παντως δεν θα εδινα παραπανω χρηματα για το 171 (αναλογικα με τις 2 προσφορες οταν βγηκαν).
MasterX Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 απλα , λεω οτι το λογικο ειναι οτι πιο καλο ειναι το καινουργιο... λογικα πρεπει να ειναι βελτιωμενο.. συνηθως στην τεχνολογια γενικα προτιμουμε το πιο καινουργιο προιον.. Τωρα εφοσον αυτη τη στιγμη το καινουργιο ειναι και σε προσφορα, αυτο παιρνεις χωρις πολυ σκεψη... Αν επαιζε η προσφορα στο παλιο, εκει επρεπε να το εξετασεις.. Οσον αφορα στο χρωμα, μαλλον το clear θα παρω και γω..
MacPhisto Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 παρελαβα κι εγω τη λαμπα απο τη δευτερη προσφορα του amazon...την 171 με τα 80 euro περιπου.... αλλα ρε παιδια...αποσυντονιζεται πολυ ευκολα το χειριστηριο...στα 5 μετρα το πολυ..και θελει παλι απο κοντα συντονισμο και μονο τοτε λειτουργει....αυτο συμβαινει σε κανεναν αλλον η μονο σ'εμενα;;; edit:παρατηρησα οτι οσο πιο κοντα ειναι η λαμπα στο ασυρματο router τοσο πιο ευκολα χανει την επαφη....
astymagos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Να ρωτησω;βγαζει χρωμα λευκο του παγου;θα μπορουσα με αυτο διπλα σε καθρεπτη μπανιου να εχω επαρκη φωτισμο;
nek4d Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 ξερεις κανεις που μπορω να βρω κατι τετοιο εδω στην ελλαδα?? για τις λαμπες led απο το ebay, συντομα θα μπορεις να τις βρεις σε πολλα μαγαζια εδω. προς το παρον, ειδα νομιζω στο eshop του zougla.gr παντως δεν εχουν καμια σχεση με την philips living colors, καλυτερα δωσε την διαφορα για επωνυμο κ μακραν καλυτερο προιον, ειναι σαν να συγκρινουμε λαμπιτσα με προβολακι.
MasterX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 λοιπον θελω να το παραγγειλω αποψε... δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο Αmazon και γι αυτο ρωταω... επειδη θελω να παρω μαζι και αυτά: Original Galaxy S2 / Galaxy S II GT-i9100 Battery / 100% Brand New Genuine Or... Samsung Battery Charger Stand for Galaxy S II αμα βαλω το FREE Super Saver Delivery στο delivery speed θα μου ερθουν δωρεαν; η μπαταρια γραφει: Dispatched from and sold by Rich Deals. £4.59 delivery. αυτο δηλαδη θα μου ερθει απο αλλου; οποτε εχει δικα του ταχυδρομικα;
katsikoula Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 λοιπον θελω να το παραγγειλω αποψε... δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο Αmazon και γι αυτο ρωταω... επειδη θελω να παρω μαζι και αυτά: Original Galaxy S2 / Galaxy S II GT-i9100 Battery / 100% Brand New Genuine Or... Samsung Battery Charger Stand for Galaxy S II αμα βαλω το FREE Super Saver Delivery στο delivery speed θα μου ερθουν δωρεαν; η μπαταρια γραφει: Dispatched from and sold by Rich Deals. £4.59 delivery. αυτο δηλαδη θα μου ερθει απο αλλου; οποτε εχει δικα του ταχυδρομικα; η μπαταρία τώρα λέει: £12.99 + FREE SHIPPING In stock. Sold by JUST GENUINE που σημαίνει ότι την αγοράζεις από το amazon το οποίο με την σειρά του την αγοράζει από την εταιρία JUST GENUINE (δηλαδή το amazon είναι ο μεσάζοντας), θα πληρώσεις £12.99 για την αξία του προϊόντος και θα έχεις και δωρεάν μεταφορικά. όλα αυτά για την μπαταρία. τώρα όσον αφορά το charger stand το πουλάει κατευθείαν το amazon και νομίζω ότι οποιαδήποτε αγορά κάνεις πάνω των £25 έχει τσάμπα μεταφορικά χωρίς να εξαρτάται αν αγοράζεις ένα προϊόν ή 37. αυτό ισχύει για τα προϊόντα που αγοράζεις απευθείας από το amazon. με λίγα λόγια δεν νομίζω να πληρώσεις μεταφορικά αλλά για να είσαι σίγουρος προχώρησε την παραγγελία μέχρι το τελευταίο βήμα όπου και θα εμφανιστεί το συνολικό ποσό πληρωμής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα