Προς το περιεχόμενο

Philips LivingColors 46 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το "νεο" συμφωνα με την εταιρια δεν εχει τον "θορυβο" καθως επισης μπορεις να αποθηκευσεις 3 χρωμματα. Επισης εχει 3 λαμπες led αντι για 7 του παλιου και υποτιθεται ειναι λιγο πιο εντονο. Τον θορυβο παντως στο αμαζον λενε πως τον ακουνε κυριως νεοι μιας και ειναι υψηλης συχνοτητας και αυτο οχι σε ολα τα μοντελα

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θορυβο παντως δεν ακουω.....Πιο εντονα τα 3 απο τα 7 LED ? Η πρωτη γενια ειχε 4 και τα εκαναν 7 στην δευτερη και στην τριτη 3 ? Θα μας τρελαινει η Philips...

Δημοσ.

Και εγω παιδια παρελαβα σημερα αλλα δεν εχω ανταπτορα για να τον βαλω να μπαινει στην πριζα μας. Θα παω αυριο πρωι ναγορασω. Παντως χτες το στειλανε με UPS και σημερα ηρθε. too fast!!

Δημοσ.

Κ γω μαζί σας παρέλαβα χτες με ups αγαπητοί mc01319 & denexo, να'μαστε καλα να τις χαιρόμαστε :-)

Ο φίλτατος ipal ειχε ξετρυπωσει αρχικα αυτην την επανα-προσφορα κ σκεφτηκα οτι μπορει να επαναληφθει στο μελλον. Δεν τον γνωριζω προσωπικα αλλα κρινοντας απο τα posts του, τολμω να τον χαρακτηρισω "γάτο των προσφορών"!

Ειπα λοιπον να εχω τον νου μου στην επομενη διαθεσιμοτητα και τελικά, εκατσε νωριτερα.

Αυτο σημαινει, για όσους δεν προλάβανε την χαμηλη τιμή, να κανουν λιγο υπομονη, θα την ξαναβάλουν προσφορά σύντομα :-)

Παρα την ανυπομονησία μου, λεω να την αφησω πακεταρισμένη γιατι προοριζεται για το νησι σε 30-40 μερες.

(αν κ παλιός πελάτης amazon φαινεται οτι αυτα τα προιοντα τα στελνουν με ups ακομη κ στην επιλογή free delivery!

ακριβως όπως κανουν κ τα δικα μας μαγαζια, τα "αντιγραφουν", χαχα)

@ Hamurabi αν σου αρεσε η συναλλαγη με το amazon, ειναι καλη ιδεα να παρεις μερικους επιπλεον ανταπτορες φτηνοτερα ειτε απο amazon ειτε απο ebay γιατι εδω τους πουλανε για ασημενιους. Κυκλοφορουν 2 είδη, απο αγγλικο σε ελληνικό ή απο universal σε ελληνικο.

Δημοσ.

Αγορασα τελικα εναν ανταπτορα απο εδω, 2 ευρω.

Παιδια το φως σκοτωνει. Εχω την "παλια" εκδοση του generation 2 αλλα δεν ακουγεται κανενας θορυβος και το αποτελεσμα ειναι πανεμορφο! Χιλια ευχαριστω στον φιλο που μας ειπε την προσφορα!

Δημοσ.

@ Hamurabi αν σου αρεσε η συναλλαγη με το amazon, ειναι καλη ιδεα να παρεις μερικους επιπλεον ανταπτορες φτηνοτερα ειτε απο amazon ειτε απο ebay γιατι εδω τους πουλανε για ασημενιους. Κυκλοφορουν 2 είδη, απο αγγλικο σε ελληνικό ή απο universal σε ελληνικο.

Για ανταπτορες ρευματος η καλυτερη επιλογη που εχω βρει ειναι αυτοι εδω: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751347

Δοκιμασμενοι με πολλα προιοντα, χωρια του οτι κανουν και για αμερικανικες αλλα και αγγλικες μπανιου, ενω η τιμη ειναι αριστη!!!

Δημοσ.

Για ανταπτορες ρευματος η καλυτερη επιλογη που εχω βρει ειναι αυτοι εδω: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751347

Δοκιμασμενοι με πολλα προιοντα, χωρια του οτι κανουν και για αμερικανικες αλλα και αγγλικες μπανιου, ενω η τιμη ειναι αριστη!!!

Nαι φιλε KoGi, καλα τα λες, το ειδα που το εγραψες κ στο αλλο thread, η τιμη ειναι τζαμι για Ελλάδα κ αφου ειναι κ δοκιμασμενοι απο σενα, ακομη καλυτερα.

Στα μαγαζια ηλεκτρολογικων πουλανε τον ιδιο ανταπτορα απο 2,5 έως και 4 ευρω.

Στο ebay τα βρισκεις 1$ αλλα ερχονται απο Κινα σε 25-35 μέρες. Ειχα παρει 10 τεμ περισυ, καθότι τακτικός πελάτης του amazon uk.

Δημοσ.

με μπερδεψατε... βγηκε και τριτη γενια;;;;;;

ειχα ρωτησει αυτα πριν... απ'οτι ειχα καταλαβει.. για απαντηστε οποις ξερει...

αχ.. δεν δεν προλαβα τις προσφορες να παρω και γω....

μου εστειλε φιλος ομως αυτες τις προσφορες: δηλ το κωδικο 69171/60/PU Philips LivingColors Gen 2 στα £64.99...

Επειδη εχω μπερδευτει, ποιος κωδικος ειναι το νεο μοντελο και ποσα βατ ειναι;

Ποιο να επιλεξω δηλαδη και επισης ποιο χρωμα ειναι πιο καλο γιατι δεν μπορω να καταλαβω...

EDIT..

ποιο ειναι το νεο μοντελο καταλαβα..

για το 69143 λεει Date first available at Amazon.co.uk: 1 Dec 2009

ενω το νεο ειναι το 69171 Date first available at Amazon.co.uk: 1 Sep 2011...

Δημοσ.

Το 143 ειναι η 2η γενια, το 171 η τριτη γενια.....Απο διαφορες μην περιμενεις τπτ αφου ειναι ιδια watt, απλα στο ενα λενε πως δεν υπαρχει πλεον ενα πολυ μικρο βουητο που ομως δεν εχω ακουσει ποτε.

Δημοσ.

μηνες τωρα καλοβλεπω ενα τετοιο και περιμενω την καταλληλη τιμη...

Διαβαζω παντου οτι το μικρο δεν αξιζει, αλλα το δωματιο μου ειναι μολις 2.5x3.5...δε θα κανει δουλεια σε τοσο μικρο χωρο? Αξιζει μηπως 2 μικρα αντι 1 μεγαλο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό είναι το καινούριο...καλυτερα αλλα ειπαμε οχι σημαντικές διαφορές. εμενα παντως με ενδιεφερε μονο το καινούριο για να εχει συμβατότητα με το τηλεκοντρολ απο το αλλο φωτιστικό μου...

Επεξ/σία από Konstantin77

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...