Προς το περιεχόμενο

Philips LivingColors 46 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρηγγειλα και εγω,προλαβα!

Ρε παιδια εχω παραγγειλει ομως κατι bluray απο εκει στις 20 δεκεμβριου και δε μουρθαν ακομα.ειναι λογικο; επισης δε βλεπω να μπορω να κανω track:-(

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

την εχει με £60.00 αλλα ειναι refurbished...και παλι καλη τιμη αλλα το σκεφτομαι και το φοβαμαι για το οτι δεν ειναι "του κουτιου¨".... :confused:

Δημοσ.

την εχει με £60.00 αλλα ειναι refurbished...και παλι καλη τιμη αλλα το σκεφτομαι και το φοβαμαι για το οτι δεν ειναι "του κουτιου¨".... :confused:

Απ' οτι βλεπω εχει και μεταφορικα αυτη που λες.

Εγω θα σου προτεινα να περιμενεις. Ολο και κατι θα βγει..

Δημοσ.

@ denexo

Να'σαι καλά φίλε, να την χαρείς!

@ mc01319 @ morfeas-dsl

Ναι, χοντρικά, 55 λιρες αγγλιας με δωρεαν μεταφορικα, καπου 57 λιρες λογω διαφορας φπα, οποτε γυρω στα 68-69 ευρω.

@ Hamurabi

Αν στειλουν με courier ερχεται συντομα, με ταχυδρομειο ερχονται σε περιπου 10 μερες. Σε γενικες γραμμες, οτι εχω παρει εως τωρα απο amazon ήταν σωστοί στην αρχική εκτίμηση παράδοσης! Τώρα λόγω των εορτών μπορει να καθυστερησει κατι απο τα εδω ταχυδρομεια (ειμαστε Ελληνάρες πως να το κανουμε...). Γιατι δεν τους ρωτας ποτε το εστειλαν κ ποτε αναμενεται?

@ MacPhisto

Δεν υπαρχει λογος να παρεις refurbished οταν ιστορικα θα την ξαναβαλουν στις 55 λιρες καινούργια. Για κοιτα το που κ που ή βαλε εργαλειάκι να σε ειδοποιησει!

Δημοσ.

Οχι, αυτο που λεει ειναι 10w ενω το αλλο που πηραμε πολλοι ειναι 15w. Αλλαζει βεβαια και το σχημα.

ΟΚ, λάθος μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αχ.. δεν δεν προλαβα τις προσφορες να παρω και γω....

μου εστειλε φιλος ομως αυτες τις προσφορες: δηλ το κωδικο 69171/60/PU Philips LivingColors Gen 2 στα £64.99...

Επειδη εχω μπερδευτει, ποιος κωδικος ειναι το νεο μοντελο και ποσα βατ ειναι;

Ποιο να επιλεξω δηλαδη και επισης ποιο χρωμα ειναι πιο καλο γιατι δεν μπορω να καταλαβω...

EDIT..

ποιο ειναι το νεο μοντελο καταλαβα..

για το 69143 λεει Date first available at Amazon.co.uk: 1 Dec 2009

ενω το νεο ειναι το 69171 Date first available at Amazon.co.uk: 1 Sep 2011...

Επεξ/σία από MasterX
Δημοσ.

Παρελαβα κιολας σημερα. Πραγματικα εντυπωσιακη η λάμπα?

Ευχαριστώ τον nek4d που ενημερωσε και φυσικα τον astymagos που ξεκινησε το topic.

Δημοσ.

Παρατηρει κανεις κανενα θορυβο οταν λειτουργει οπως λενε καποιοι? Το δικο μου αποστελεται μεθαυριο οποτε αν κανει θορυβο να το ακυρωσω και να παρω το λιγο νεοτερο μοντελο

Δημοσ.

Παρελαβα κιολας σημερα. Πραγματικα εντυπωσιακη η λάμπα?

Ευχαριστώ τον nek4d που ενημερωσε και φυσικα τον astymagos που ξεκινησε το topic.

Παρελαβα κι εγώ σήμερα! Έφυγε εχθές από Αγγλία, το μεσημέρι ήταν σπίτι μου με UPS. Η λάμπα εντυπωσιακή και για τα λεφτά της τέλεια! Ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά τον nek4d και τον topic starter astymago

android.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...